Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@03:04:57 GMT

نسبت به ساخت پارکینگهای محله‌ای اهتمام داشته باشید

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۷۱۵۴

نسبت به ساخت پارکینگهای محله‌ای اهتمام داشته باشید

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا نژاد بهرام عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران نسبت عدم تأمین پارکینگ‌های محله‌ای توسط شورای شهر تذکر داد: علی رغم آنکه تأمین قطعی و احداث پارکینگ مورد نیاز برای تمامی واحدهای تولیدی و کلیه ساخت و سازهای شهری در بند ۱-۶-۶ طرح جامع، بند ۱-۱۲ ضوابط و مقررات طرح تفصیلی یکپارچه شهر تهران و مصوبه ۵۰۲ کمیسیون ماده پنج مورد تاکید قرار گرفته است اما در سنوات گذشته متأسفانه به انحاء مختلف از جمله اخذ تعهد از مالکین جهت تأمین پارکینگ در شعاع ۲۵۰ متری، کسر پارکینگ‌های زیادی بر پایتخت تحمیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای پنجم در قالب مصوبه عوارض افزایش ارزش قانونی، ناشی از طرح‌های توسعه شهری و ساخت پارکینگ محله‌ای مصوب ۱۴/۱۱/۱۳۹۷ با هدف ساماندهی موضوع تأمین پارکینگ در شهر تهران، دریافت عوارض کسر پارکینگ را صرفاً برای پارسل های واقع در شرایط خاص مندرج در مصوبه مذکور (۵ مورد)، مجاز اعلام کرد و در عین حال در مصوبه صراحتاً قید شد که کلیه عوارض وصولی از این محل باید صرف ساخت پارکینگ‌های محله‌ای گردد.

وی اظهار داشت: موضوع هزینه کرد شفاف کلیه درآمدهای حاصل از عوارض کسری پارکینگ و اختصاص صد در صدی آن جهت ساخت پارکینگ‌های محله‌ای به کرات در سایر مصوبات شورای اسلامی شهر تهران از جمله؛ مصوبه"اصلاحیه مصوبه ایجاد وحدت رویه در نحوه اقدام مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در خصوص اخذ عوارض تأمین پارکینگ‌های تعهدی مورخ ۱۴/‏۱۱/‏۱۳۹۴‬ مصوبه"بسته محرک در شرایط سخت اقتصادی و نیز در شرایط بحرانی ناشی از گسترش ویروس کرونا مورخ ۱۴/‏۰۲/‏۱۳۹۹‬ مصوبه"نحوه محاسبه و دریافت عوارض صدور پروانه ساختمانی نظارت فنی و عوارض استفاده موقت در شهر تهران مورخ ۱۳/‏۱۱/‏۱۳۹۸‬ و…، نیز مورد توجه و تاکید واقع شده و شهرداری تهران مکلف بوده تا منابع حاصله (موضوع مصوبات یاد شده) را در حساب اختصاصی و جداگانه‌ای که نزد خزانه شهرداری ایجاد کرده و واریز و صرفاً جهت ساخت پارکینگ‌های عمومی و با اولویت پارکینگ‌های محله‌ای هزینه کند و هرگونه هزینه‌کرد خارج از موضوع، همواره به صورت صریح غیرمجاز و ممنوع اعلام شده است.

نژادبهرام بیان داشت: اما متأسفانه طی سال‌های گذشته این موضوع همواره مغفول واقع شد تا آنکه در جریان تصویب بودجه سال جاری در بند (پ) از تبصره هفتم (۷) موضوع مجدداً با صراحت مورد تاکید قرار گرفت و قول مساعد معاونین محترم شهردار برای اقدام در این مسیر واصل شد.
وی افزود: لیکن بر اساس آخرین گزارش دریافتی هرچند از محل عوارض کسر پارکینگ طی چهار ماهه نخست سال جاری، قریب به ۳۵۵ میلیارد تومان که عملکرد ۲۳۶ درصدی را نشان می‌دهد (در حالی که عملکرد کل منابع بودجه در ۴ ماه نخست ۵۸ درصد است) وصول شده اما شهرداری تهران کماکان گزارشی از وضعیت هزینه کرد این منابع و جانمایی پروژه‌های پارکینگ محله‌ای به شورا ارائه نکرده است.
این عضو شورای شهر خطاب به شهردار تهران گفت: تذکر خود را خطاب به حناچی نسبت به روند معیوب کنونی اعلام می‌کنم و انتظار می‌رود معاونت مالی و اقتصاد شهری در هماهنگی کامل با معاونت شهرسازی و معماری، هر چه سریع‌تر مکانیسم شفاف برای وصول و ردیابی عوارض حاصل از کسری پارکینگ ایجاد نموده و از سوی دیگر گزارش دقیقی از هزینه کرد منابع صدرالاشاره در سال جاری که باید به به صورت مشخص برای ساخت پارکینگ‌های محله‌ای هزینه گردد، به شورا ارائه شود.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به تحقق مازاد بر مبلغ مصوب در طول چهار ماه نخست سال، این نگرانی جدی ایجاد می‌شود که شهرداری‌های مناطق بدون توجه به مصوبه شورای شهر تهران و شروط پنج گانه ای که با مصوبه بسته محرک کرونا و افزودن دو بند به ۷ مورد افزایش یافت، اقدام می‌کنند.

به عقیده وی ضروری است شهردار دستور دهد که گزارش دقیقی از پرونده‌های واجد کسر پارکینگ در سال جاری که باعث کسب درآمد ۳۵۵ میلیاردی شهرداری طی ۴ ماه از این محل شده‌اند، در اسرع وقت به شورای اسلامی شهر تهران ارائه شود.

کد خبر 5016611 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: زهرا نژادبهرام پارکینگ عمومی شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش محرم 99 ویروس کرونا سال تحصیلی جدید آغاز سال تحصیلی شورای شهر تهران شهرداری تهران وضعیت راهها متروی تهران پیش بینی وضعیت هوا قوه قضاییه ترافیک پلیس راهور محسن حاجی میرزایی پارکینگ های محله ای ساخت پارکینگ تأمین پارکینگ کسر پارکینگ شهر تهران سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۷۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم

ایسنا/لرستان معاون بازسازی بنیاد مسکن لرستان گفت: برای اجرای دیوار و پل روستای بیشه ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد دادیم.

سید علی رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در سیل سال ۱۳۹۸ در مجموع ۱۶ هزار و ۶۳۵ واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب دیدند.

وی با بیان اینکه در آن مقطع، واحدهای آسیب‌دیده نیازمند کمک بیشتری بودند و بخشی از آنها به‌عنوان مصوبه هیأت دولت به لرستان در نظر گرفته شد، بیان کرد: در مجموع، از کل واحدهای یادشده، کار ۲۸۵۰ واحد از واحدهای آسیب‌دیده انجام شد.

معاون بازسازی بنیاد مسکن لرستان گفت: مصوبه هیأت دولت ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۲ در قالب کمک به ۲۸۵۰ واحد نیمه‌تمام آسیب‌دیده از سیل سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ تصویب شد و در نهایت در ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۲ این مصوبه به بانک مرکزی ابلاغ شد و این بانک به عاملیت چهار بانک، کار پرداخت تسهیلات را برعهده گرفت.

وی اظهار کرد: تاکنون ابلاغیه استانی به بانک‌های ملت و صادرات ارسال و کار معرفی افراد به سیستم بانکی انجام شده و ۲۵ درصد پرونده‌های معرفی‌شده به بانک منجر به قرارداد شده است.

او با بیان اینکه نیازمند مساعدت بیشتر بانک‌های ملت و صادرات با متقاضیان تکمیل واحدها هستیم، ادامه داد: برای بانک‌های تجارت و سپه ابلاغیه‌ای به استان ارسال نشده است.

رحیمی افزود: برای روستای نظرآباد شهرستان دلفان که در بارندگی‌های پایان سال گذشته و فروردین ماه دچار رانش شده بود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد دادیم تا دیوار حائل بتنی آن را ایجاد کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم
  • با یک میلیارد تومان در کجای تهران می‌توان خانه خرید؟/ جدول قیمت
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده