Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: امروز آقای روحانی در حالی زنگ مهر را از طریق ویدئو کنفرانس به صدا در آورد که دانش آموزان به گونه حضوری به مدارس رفتند. سوال این است که اگر بین علم و سلامت تعارض نیست چرا آقای رییس جمهور زنگ مهر را به صورت مجازی به صدا درآورد؟

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش شبکه اطلاع رسانی راه دانا با اشاره به اظهارات متناقض مسئولان و سردرگمی خانواده‌ها در داستان پرحاشیه بازگشایی مدارس با انتقاد از عملکرد دوگانه و متعارض مسئولان و مدیران وزارت آموزش‌و‌پرورش عنوان کرد: مجلس به ماجرای اظهارات متناقض درباره بازگشایی مدارس ورود پیدا می‌کند و کمیسیون آموزش نیز به طور جدی پیگیری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اضافه کرد: از آنجایی که در برخی از نقاط کشور و در موارد خاص اختیار بازگشایی و عدم بازگشایی مدارس به استانداران محول شده است، برخی مدارس استانها از سوی استانداران تعطیل شده اند که البته موارد انگشت شمارند. 

 

تناقضات در عملکرد مسئولان موجب سردرگمی اولیاء شده است!

عضو هیئت‌ رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: از یک سو وزیر آموزش و پرورش اصرار دارد و می‌گوید که مدارس باید با ملاحظاتی بازگشایی و همچون سالهای گذشته به کار خود ادامه دهند؛ از سوی دیگر رییس جمهور دوگانه سلامت و آموزش را نادرست می‌داند، این‌ها تناقضات گفتاری و رفتاری مسئولان است که منجر به سردرگمی دانش آموزان شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به رفتار معنادار رئیس جمهور در نواختن زنگ نمادیین بازگشایی مدارس که واکنش‌های فراوانی را در رسانه ها و شبکه های مجازی در پی داشت، اشاره کرد و گفت : روز گذشته آقای روحانی در حالی "زنگ مهر" را از طریق ویدئو کنفرانس و به گونه مجازی به صدا در آورد که دانش آموزان به‌صورت حضوری و البته از سر اجبار و سردرگمی ناشی از رفتار مدیران مدارس و مسئولان وزارت آموزش و پرورش ، به مدارس رفتند. سوال این است که اگر بین علم و سلامت تعارض نیست، و اگر مدارس ایمن و گند زدایی شده اند پس چرا آقای رییس جمهور زنگ مهر را به صورت مجازی به صدا درآورد؟ این به طور قطع نشان‌دهنده تعارض گفتاری و عملی و سردرگمی بین مسئولان است.

 

 آموزش و پرورش باید تضمینی بدهد که قابلیت اجرایی داشته باشد

حجت‌الاسلام سلیمی با اشاره به عدم حضور برخی دانش‌آموزان در نخستین روز از آغاز سال تحصیلی خاطرنشان کرد: برای مثال عرض می‌کنم که در حوزه انتخابیه محلات، امروز حدود 60 درصد از دانش آموزان روستاها به مدارس نرفتند و از این رو باید تصمیمی در حوزه آموزش گرفته شود که قابلیت اجرایی شدن داشته باشد.

عضو سابق هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه اظهاراتش به شرایط بازگشایی مدارس اشاره و خاطرنشان کرد: در شرایط بازگشایی مدارس امسال که شرایط ویژه ای را به واسطه شیوع بیماری کرونا داشته و داریم، از جمله مواردی که باید حتما مدنظر مسئولان قرار بگیرد، مواردی است که بدون توجه به اینکه در مدارس کشورهای غربی چگونه رفتار می شود، اقدام به ایمن سازی و ضد عفونی و ... نمود. به این صورت که بر اساس الزامات خودمان اقدام به چیده‌مان صندلی دانش آموزان با فواصل معین نمود. تأمین ماسک و مواد ضدعفونی برای دانش آموزان باید با وسواس و دلسوزی   صورت بگیرد؛ تهیه اقلام مورد نیاز بهداشتی نباید محول به هر مدرسه شود. بلکه باید بهترین مواد و اقلامی را تهیه کرد که عالی ترین کااریی را داشته باشند. چون متاسفانه تجربه ثابت کرده که خود مدارس به لحاظ بودجه در مضیقه اند؛ طوری که  حتی توان خرید ابزارهای اولیه آموزشی را نداشته و از پرداخت هزینه آب و برق مدارس هم درمانده اند!

وی در پاسخ به سوال دانا که در پایان نظرش را در خصوص تصمیم بازگشایی مدارس تمام نقاط کشور جویا شد؛ گفت: مسلم است که مسئولان درباره بازگشایی مدارس تصمیم درستی نگرفته اند. این خیلی ناشایست است که مسئولان اظهار‌نظرهای متناقضی با هم داشته باشند. گاهی هم یک مسئول در طی چند روز اظهارات متناقضی را عنوان میکند که موجب سردرگمی خانواده‌ها و دانش آموزان می‌شود.ب ه گونه ای که همین ماجرا را در کنکور و بلاتکلیفی پشت کنکوری ها تجربه کردیم.

 

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس آموزش و پرورش دانش آموزان زنگ مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود