Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@16:07:53 GMT

تجهیز ناوگان حمل و نقل شهری به سامانه سیپاد

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۸۱۳۸

تجهیز ناوگان حمل و نقل شهری به سامانه سیپاد

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از به اجرا درآمدن طرح سیپاد خبر داد و گفت: طرح تجهیز ناوگان حمل و نقل شهری به سامانه هوشمند سیپاد به عنوان یکی از کلان پروژه‌های کشور که بر عهده سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور نهاده شده است، در سال جاری به مرحله اجرا رسید.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، حسین رجب صلاحی اظهار کرد: از جمله مهم‌ترین ابزارهای ثبت پیمایش و هوشمندسازی ناوگان، دستگاه‌های موقعیت‌یاب هوشمند یا همان سیستم‌های AVL است که سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با همکاری وزارت نفت و ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در بخش شهری، استاندارد فنی قابل‌پذیرش این دستگاه‌ها را در سال ۹۷ تهیه و در قالب طرح «سیپاد» ابلاغ عمومی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به طرح‌های هوشمندسازی ناوگان در کشور گفت: طرح یادشده در راستای تکمیل طرح پایش پیمایش شهری از سال ٩۶ در دستور کار قرار گرفت و پس از چندین ماه مطالعات کارشناسی و آسیب‌شناسی طرح‌های مشابه در سطح کشور، چارچوب کلی و استاندارد فنی سامانه، طراحی‌شده و پس از اخذ تأییدیه‌های لازم از نهادهای ذی‌ربط ابلاغ عمومی شد و مورد استقبال تعداد قابل‌توجهی از شرکت‌های توانمند در تولید و تأمین دستگاه‌های موقعیت‌یاب هوشمند واقع شد.

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اضافه کرد: استفاده از ظرفیت و زیرساخت ایجادشده، تخصیص یارانه‌ها و تسهیلات بخش حمل و نقل عمومی درون شهری نظیر سهمیه سوخت، لاستیک و سایر یارانه‌ها به مالکان ناوگان حمل و نقل شهری را هدفمند نموده که باعث صرفه‌جویی قابل‌توجهی در منابع ملی می‌شود.

رجب صلاحی گفت: تاکنون شش شرکت توانمند داخلی، دستگاه سیپاد را مطابق پروتکل‌های ابلاغی تولید نموده و جهت مشارکت در طرح سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

وی با اشاره به فرصت ایجاد شده برای همکاری شرکت‌های دانش بنیان و فناور عنوان کرد: در طرح سیپاد بازاریابی و فروش دستگاه به صورت کاملاً رقابتی انجام می‌شود. با سازوکارهای اتخاذشده، شرکت‌هایی که بتوانند رضایت بیشتری از سوی کاربران جلب کند، سهم بازار بیشتری کسب خواهد کرد.

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه هر شرکتی که توانمندی تولید یا تأمین دستگاه را داشته باشد، پس از تأیید انطباق دستگاه تولیدی توسط مراکز آزمون ذی‌صلاح، در هر زمان امکان ورود به طرح را خواهد داشت، گفت: لذا هیچ‌گونه انحصاری در تأمین دستگاه وجود نخواهد داشت و بین شرکت‌های تولیدکننده، رقابتی سالم شکل خواهد گرفت که به اشتغال‌زایی در کشور و جهش تولید به‌عنوان شعار محوری سال ۹۹ نیز منجر خواهد شد.

کد خبر 442728

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهروند حقوق شهروندی مشارکت شهروندان فرهنگ شهروندی آموزش شهروندی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۸۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲ هزار) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال با تایید وزارت راه و شهرسازی و تایید تامین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تفیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • تلاش ۲۴ ساعته سازمان خدمات موتوری اصفهان در حوادث شهری
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز