Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این دوران کرونا باید بیشتر به نکات بهداشتی توجه کنید.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام خشکشویی آنلاین هلسا، لازم است هنگاهی که از منزل خارج می‌شوید، علاوه بر رعایت کردن فاصله اجتماعی، ضدعفونی کردن دست‌ها بعد از برخورد با سطوح و استفاده از ماسک به طور مداوم را جدی بگیرید. اما زمانی که وارد منزل می‌شوید باید به ضدعفونی کردن لباس‌ها و وسایلی که از بیرون به داخل خانه می‌آورید، از جمله کیف وکفش توجه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در حال حاضر با توجه به جهش پیدا کردن ویروس کرونا، خیلی اطلاعات دقیقی از انتقال ویروس کرونا از طریق لباس یا کفش وجود ندارد. اما با این حال برخی از کارشناسان معتقد هستند، ویروس کرونا به مدت ۶ الی ۱۲ ساعت روی لباس باقی می‌ماند. به همین علت توصیه می‌شود برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا شستشوی فوری دست‌ها و خریدها، ضدعفونی کردن لباس‌ها و کیف و کفش را به محض وارد شدن داخل منزل انجام دهید.

حتما لازم نیست لباس‌هایتان را هر شب شستشو دهید، کافی است آن را درگوشه‌ای از منزل بگذارید و با گذشت ۶ الی ۱۲ ساعت دوباره لباس‌هایتان را بپوشید و فقط در مواقع ضروری یا کثیف شدن لباس آن را بشویید یا به خشکشویی آنلاین بسپارید.

اگر از یک بیمار مبتلا به کرونا یا مشکوک به این بیماری مراقبت می‌کنید، شستن لباس‌ها در اولویت قرار می‌گیرد و در چنین مواقعی شستن لباس‌ها ضروری است. همچنین رعایت کردن این نکته بهداشتی برای پرسنل، کادر درمانی و پزشکان که به صورت مستقیم با این ویروس در ارتباط هستند بسیار بسیار مهم است و تنها شستن لباس‌ها با مواد شوینده کافی نیست.

بهترین روش ضدعفونی کردن لباس‌های آلوده به کرونا

شستن لباس‌های آلوده به کرونا بسیار مهم است که باید رعایت شود، در ادامه نحوه صحیح ضدعفونی کردن و شستن لباس‌ها را بررسی می‌کنیم. ویروس کرونا مانند ویروس‌ آنفولانزا نیست و بسیار تفاوت دارد. به همین علت کارشناسان و متخصصان هر روزه به دنبال راهکارهایی برای پیشگیری هستند.

در ابتدا به این نکته توجه داشته باشید که هنگام ضدعفونی کردن لباس‌های آلوده به ویروس کرونا از دستکش یک‌بارمصرف و ماسک استفاده کنید و برای شستن لباس‌ها، پتوها، ملحفه‌ها وکاورهای بالش‌ها از آب داغ و شوینده مناسب و قوی استفاده کنید.

سازمان بهداشت جهانی و مرکز کنترل و پیشگیری از بیمارهای آمریکا، برای شستن و ضدعفونی کردن لباس‌های آلوده به کرونا چند توصیه را پیشنهاد می‌کند که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

۱. قبل از اینکه به ضدعفونی بپردازید، ماسک بزنید و حتما دستکش یک‌بارمصرف بپوشید. سعی کنید به هیچ عنوان صورت یا چشم و دهان و بینی‌تان را لمس نکنید.

۲. جهت تهویه و گردش هوا، پنجره‌ها را باز کنید.
۳. از ماشین لباسشویی با دمای ۷۰ درجه سانتی‌گراد وشوینده مناسب جهت شستشو استفاده کنید. مدت زمان توصیه شده ۲۵ دقیقه است.
۴. در روش خشکشویی لباس‌ها سعی کنید دستگاه را روی درجه حرارت بالا (گرم‌ترین آب) تنظیم کنید.
۵. زمانی که می‌خواهید لباس‌ها را داخل ماشین لباسشویی قرار دهید، سعی کنید بدون تکاندن و خیلی آرام این کار را انجام دهید.

۶. لباس‌های آلوده باید در کیسه پلاستیکی دولایه  قرار گیرند.
۷. تا زمانی که تست کرونای افراد مثبت است باید تمام وسایل شخصیشان مانند پتو، ملحفه، کاور بالش و غیره شسته شود.
۸. پس از انجام دادن مراحل شستشو دستکش‌ها را درآورده و دست‌ها را به مدت ۲۰ ثانیه شستشو دهید سپس ماسک را برداشته و دوباره دست‌ها را شستشو دهید، فراموش نکنید ماسک و دستکش را در کیسه زباله دولایه انداخته و از محل خارج کنید.

نقش مهم رطوبت در رشد ویروس‌ها

در مطالب بالا گفته شده که انتقال ویروس کرونا از طریق لباس بسیار پایین است و در سطوح دیگر همچون فلز یا پلاستیک ماندگاری بیشتری دارد. همچنین از دیگر عواملی که باعث رشد ویروس‌ها می‌شود، رطوبت است،  پس به همین خاطر و به دلیل خاصیت الیافی بودن لباس یا کیف و کفش، انتقال ویروس از طریق لباس بسیار پایین است. چون الیاف لباس، محیطی مرطوب را برای رشد ویروس‌ها فراهم نمی‌کند. اما ضرورت شستن لباس، زمانی است که با یک بیمار مبتلا در ارتباط باشید یا در مجاورت عطسه یا سرفه افرادی قرار گرفته باشید، پس زمانی که برای خرید از منزل خارج می‌شوید اگر تمامی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنید، نیازی به شستن لباس‌ها نیست. در وحله‌ی اول ضدعفونی کردن و شستن دست‌ها و لمس نکردن صورت اهمیت بیشتری دارد.

مراقبت کردن از بیماران کرونایی کار بسیار خطرناک و دشواری است، پس برای رعایت کردن اصول بهداشتی و پیشگیری از انتقال بیماری باید به طور مداوم تمامی وسایلشان را یا ضدعفونی کنیم یا بشوییم. اما مطمئن‌ترین و سریع‌ترین راه برای شستن و ضدعفونی کردن لباس‌های آلوده، خشکشویی است. خشکشویی آنلاین هلسا(https://helsa.co) مراقب سلامتی شماست و با دارا بودن تجهیزات مناسب می‌تواند سپری کردن روزهایی کرونایی را برای افراد سهل و آسان کند. همچنین بیمارستان‌ها و مراکز درمانی که حجم بالایی از لباس و ملحفه جهت شستشو و ضدعفونی دارند، می‌توانند به راحتی سفارشاتشان را به خشکشویی بسپارند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خشکشویی آنلاین ضدعفونی لباس ها کووید 19 ضدعفونی کردن لباس ها لباس های آلوده شستن لباس ها ویروس کرونا دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۹۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • عکس/ ترور با لباس زنانه!
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • پرسپولیس کنعانی را سرپنجه می‌خواهد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اصالت لباس محلی عشایر ایل شاهسون