Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:35:02 GMT

کرونا و تئوری توطئه جمهوری‌خواهان در آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۲۸۰۴

کرونا و تئوری توطئه جمهوری‌خواهان در آمریکا

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از نشریه هیل، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا به همراه «جونی ارنست» سناتور آیوا و «راجر مارشال» سناتور ایالت کانزاس در روزهای اخیر به این تئوری فاش شده اشاره کرده اند مبنی بر اینکه آمار مرگ های ناشی از بیماری کووید –۱۹ فقط ۱۰ هزار نفر است این در حالی است که آمار بیش از ۱۸۰ هزار نفری که از سوی مقام های بهداشتی برای جان باختگان کرونا اعلام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ادعا در حالی مطرح است که در حال حاضر حدود یک هزار نفر در روز در آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست می دهند.

ترامپ با این حال سعی کرده حامل پیامی نویدبخش باشد به طوری که غالبا به پیشرفت سریع به سوی دستیابی به واکسن کرونا اشاره کرده است.

دولت ترامپ همچنین بر حمایت از اقشار آسیب پذیرتری چون سالمندان تاکید داشته، به جای آنکه تمرکز فعالیت های خود را بر راهبردی جامع تر برای از بین بردن این بیماری معطوف کند.

این تئوری غیرمعتبر به یک صفحه اینترنتی در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا اشاره دارد مبنی بر اینکه ویروس کرونا به عنوان دلیل صرف برای مرگ تنها ۶ درصد از این ویروس فهرست بندی شده است. اما این بدان معنا نیست که ۹۴ درصد دیگر از ویروس کرونا نمرده باشند.

بلکه این مساله به مثابه آن است که عواملی دیگر مورد توجه قرار گرفته اند همچون نارسایی تنفسی یا اینکه یک بیماری زمینه ای مانند چاقی یا دیابت وجود دارد که به خودی خود کشنده نیست اما خطرات آن بر اثر کرونا بیشتر می شود.

مطرح بودن این تئوری بی اعتبار و استقبال از آن در میان جمهوریخواهان عالی رتبه، کارشناسان را نگران کرده است.

«آمش آدالجا» محقق ارشد مرکز امنیت سلامت دانشگاه جانز هاپکینز گفت: کاملا گیج کننده است که برخی از این مساله برای دامن زدن به تئوری توطئه استفاده می کنند.

وی افزود: مدت هاست کارشناسان گفته اند که شرایط زمینه ای مانند دیابت و فشار خون بالا از عوامل خطرناکی برای داشتن موارد وخیم تری از کروناست، از اینرو، جای تعجب ندارد که شرایطی این چنینی در بسیاری از موارد مرگ و میر کرونایی ذکر شده است.

«آنتونی فائوچی» کارشناس ارشد بیماری های عفونی آمریکا نیز گفت: زمانی که فردی مبتلا به فشار خون بالا یا دیابت براثر ابتلا به کووید – ۱۹ فوت می کند، این بدان معنا نیست که وی بر اثر کرونا نمرده است، از اینرو آمار ارائه شده مبنی بر مرگ بیش از ۱۸۰ هزار نفر، آمار واقعی فوتی ها از کرونا است.

در همین حال، ترویج این تئوری همراه با عوامل دیگر برای زیرسوال بردن تاثیرات کرونا مطرح است.

ترامپ به تازگی «جو بایدن» رقیب دموکرات خود در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را به دلیل زدن ماسک مورد تمسخر قرار داد.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین بر تشویق افراد کم خطرتر به ادامه زندگی تمرکز کرده و در عوض بر حمایت از سالمندان تاکید بیشتری داشته است.

این رویکرد، منطبق با نظریه های «اسکات آتلاس» مشاور کاخ سفید است که نگرانی های مربوط به ابتلای افرادی که سالمند نیستند یا در گروه های پرخطر نیستند را کم اهمیت جلوه داده است.

این نظریه های ضد و نقیض در حالی مطرح است که تاکنون شش میلیون و ۴۳۲ هزار و ۱۰۳ نفر در آمریکا به کووید – ۱۹ مبتلا شده اند. از این تعداد، ۱۹۲ هزار و ۸۵۰ نفر فوت کرده و سه میلیون و ۷۰۷ هزار و ۱۲۸ نفر بهبود یافته و به زندگی بازگشته اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا کاخ سفید پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا کاخ سفید ویروس کرونا دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا کاخ سفید ویروس کرونا هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۲۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا

سرکوب اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین، محاکمه دونالد ترامپ، و منازعات سیاسی بر سر کمک‌های خارجی و مهاجرت، در هفته‌های اخیر تیتر روزنامه‌های آمریکا بوده است ولی ظاهراً در ماه‌های آینده بیشترین موضوع این روزنامه‌ها رقابت بایدن و ترامپ برای رسیدن به کاخ سفید خواهد بود که از همین حالا این بحث در بین تحلیلگران سیاسی آغاز شده است.

به گزارش الجزیره، «اریک نیسبت»، استاد علوم سیاسی دانشگاه نورث وسترن اعتقاد دارد موضوع انتخابات هنوز در بین مردم داغ نشده است و معمولاً آنها از اواخر تابستان وارد این بحث می‌شوند ولی اتفاقاً همین مرحله برای نامزد‌ها مهم است تا بتوانند پایگاه محکم‌تری در بین مردم کسب کنند.

اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که با نزدیک شدن به انتخابات، رقابت تنگاتنگی بین بایدن و ترامپ شکل خواهد گرفت. کارشناسان می‌گویند این رقابت احتمالاً به نحوه عملکرد نامزد‌ها در ایالت‌هایی مثل میشیگان، جورجیا و نوادا بستگی دارد.

نظرسنجی اخیر مرکز تحقیقات پیو نشان داده است که تقریباً نیمی از رای دهندگان ثبت نام شده گفته‌اند که اگر بتوانند هم بایدن و هم ترامپ را در برگه رای کنار گذاشته و جایگزینی برای آنها پیدا کنند. بر اساس این نظرسنجی، حدود دو سوم از رای دهندگان گفتند که اعتماد چندانی به اینکه بایدن از نظر جسمی به اندازه کافی برای رئیس جمهور شدن مناسب است، ندارند، در حالی که تعداد مشابهی گفتند که معتقد نیستند ترامپ در مقام ریاست جمهوری اخلاقی عمل کند.

در مورد نقش رای‌دهندگان جوان‌تر برای اردوی بایدن، پیام تاکنون این بوده است که رای به رئیس فعلی حزب دموکرات تحت تاثیر جنگ غزه و حمایت کاخ سفید از اسرائیل قرار گرفته است. موج اخیر اعتراضات دانشجویان و البته جوانان در حمایت از فلسطین شکاف نسلی را بیشتر ظاهر کرده و این موضوع می‌تواند مشکلی جدی برای بایدن ایجاد کند، چون حساب ویژه‌ای روی رای جوانان باز کرده است. در سال ۲۰۲۰، بایدن حدود ۶۰ درصد از رای اقشار بین ۱۸ تا ۲۹ ساله را به دست آورد.

این امیدواری پایگاه بایدن و دموکرات‌ها در حالی است که نظرسنجی اخیر شبکه سی ان ان نشان داده است که بایدن در میان رای دهندگان زیر ۳۵ سال حدود ۴۰ تا ۵۱ درصد از ترامپ عقب‌تر است و کارشناسان می‌گویند فقدان اشتیاق در میان رای دهندگان جوان می‌تواند برای کاخ سفید نشین‌های فعلی دردسر شود.

حسن پیارالی، رئیس انجمن مسلمانان کالج دموکرات‌های آمریکا، شاخه دانشگاهی حزب دموکرات، گفت: ما می‌دانیم که دانشجویان چه احساسی دارند. من با اطمینان می‌گویم که اگر بایدن سیاست خاورمیانه‌ای خود را تغییر ندهد، در پنجم نوامبر (۱۵ آبان امسال روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بسیاری از آنها در خانه خواهند ماند. من شک دارم که مردم به ترامپ روی بیاورند، اما مطمئناً به بایدن نیز رای نخواهند داد.

به گفته نیسبت استاد دانشگاه نورث وسترن، کمپین بایدن باید در ماه‌های آینده روی به نظم بخشیدن به خانه دموکرات‌ها تمرکز کند ولی در سمت جمهوری خواه، کمپین ترامپ آشفتگی‌های حقوقی بی سابقه گزارش داده است.

رئیس جمهور سابق با چهار پرونده حقوقی، از جمله دادگاه فعلی نیویورک در رسیدگی به اتهام جعل سوابق تجاری روبروست و هرچند این دادگاه‌ها در میان طرفدارانش اهمیتی ندارند ولی برخی از نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اگر او در هر یک از پرونده‌ها محکوم شود، مردم زیادی از آمریکا به او رای نمی‌دهند.

جان لیلی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه آمریکایی در واشنگتن دی سی اعتقاد دارد که رقابت امسال با توجه به جلسات دادگاه ترامپ و فشار بر بایدن در موضوع جنگ غزه، ممکن است متفاوت باشد.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی اقتصاد ایالات متحده همیشه یک موضوع مهم انتخاباتی در تمام ادوار بوده و هست و امسال نیز موضوع بحث بسیاری از جنجال‌های سیاسی قرار خواهد گرفت.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که علیرغم شاخص‌های مثبت اقتصادی، بسیاری از آمریکایی‌ها بر این باورند که اکنون وضعیتشان بدتر از زمانی است که ترامپ در کاخ سفید بود.

ترامپ مایل است در مورد وضعیت بد اقتصادی صحبت کند، در حالی که تیم بایدن در عوض سعی خواهد کرد گفتگو را تغییر دهد و به موضوعات دیگر بپردازد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • ایران تئوری بازدارندگی اسرائیل را درهم کوبید
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • یمن توطئه جاسوسی آمریکا و اسرائیل را خنثی کرد
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • ویدیو/ درگیری جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها به بهانه فلسطین
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح