Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@02:06:05 GMT

بروز آسیب عصبی دائمی در بیماران حاد کووید ۱۹

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۶۱۳۳

بروز آسیب عصبی دائمی در بیماران حاد کووید ۱۹

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه نورث‌وسترن آمریکا ۲۰ بیمار را با این آسیب‌ها مورد بررسی قرار دادند.

معمولاً بیمارانی که به شدت مریض بوده اند تا مدتی با ضعف عمومی از خواب بیدار می‌شوند. اما الگوی این ضعف در بیماران کووید ۱۹ فرق داشت و در طول توانبخشی آنها متوجه شدند برخی مفاصل مهم این بیماران نظیر مچ پا، مچ دست یا کتف یک طرف بدن کاملاً فلج شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایع‌ترین آسیب‌ها شامل از بین رفتن عملکرد دست و کتف یخ زده بود. برخی بیماران دچار آسیب در چهار جای مختلف بودند.

محققان معتقدند آسیب عصبی ناشی از کاهش جریان خون (به دلیل لختگی خون) و التهاب است. سایر بیماران غیرکووید ۱۹ که زیر دستگاه ونتیلاتور بودند چنین آسیب عصبی ای را تجربه نکرده بودند.

براساس این مطالعه، ۱۲ تا ۱۵ درصد از بیماران مبتلا به نوع حاد کووید ۱۹ دچار آسیب عصبی دائمی می‌شوند.

کد خبر 5017388

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 ونتیلاتور ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن آنفلوانزا سیما سادات لاری سازمان غذا و دارو روز داروساز داروسازی کووید 19 اهدای خون تغذیه سعید نمکی انسولین دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران آسیب عصبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۶۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 20 چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب