Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@13:40:11 GMT

هشدار محققان به افراد چاق در روزهای کرونایی

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۶۱۷۰

به گزارش فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است، سیستم ایمنی افراد چاق به بیماری کووید ۱۹ بیشتر واکنش نشان  می‌دهد.

محققان باور دارند، اضافه وزن به این معنی است که سیستم ایمنی بدن آنها پس از ابتلا به یک بیماری تحت فشار مداوم قرار دارد.

آمارها حاکی از آن است، افراد چاق و دچار اضافه‌وزن حدود ۴۸ درصد بیش از سایر افراد ممکن است پس از ابتلا به کرونا در معرض مرگ باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شواهد نشان می‌دهد، چاقی باعث فعال شدن طولانی مدت قسمت‌های مضر سیستم ایمنی بدن می‌شود؛ علاوه بر این  واکسن‌های ویروس کرونا ممکن است در افراد چاق عملکرد خوبی نداشته باشند زیرا آسیب سیستم ایمنی بدن آنها و آسیب اندام‌ها مبارزه با ویروس را دشوارتر می‌کند.

براساس یک تحلیل جهانی چاقی احتمال بستری شدن در بیمارستان در اثر ابتلا به کووید ۱۹ را دو برابر می کند و خطر مرگ را تا ۵۰ درصد افزایش می دهد.

پژوهشگران آمریکایی می گویند چاقی ابتلا به سایر بیماری‌ها مانند دیابت و فشار خون بالا را محتمل تر می‌کند؛ این در کنار ضعیف‌تر شدن سیستم ایمنی می‌تواند افراد را در مقابل موارد شدید کووید ۱۹ آسیب‌پذیرتر کند.

محققان از دانشگاه میشیگان دریافتند افرادی که دارای اضافه وزن جدی هستند  بیشتر از علائم ویروس کرونا رنج می‌برند و این می‌تواند به این دلیل باشد که وزن اضافی آنها به این معنی است که سیستم ایمنی بدن آنها دائماً تحت فشار قرار گرفته و در یک سطح پایه بالاتر از افراد با وزن سالم کار می‌کند؛ مقادیر بالای چربی و قند در خون می تواند تورم داخل رگ ها و اندام ها را تحریک کند.

نتایج این بررسی در مجله «Endocrinology» منتشر شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: سیستم ایمنی بدن افراد چاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۶۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی آریتمی قلب را از ۳۰ دقیقه قبل پیش‌بینی می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیواطلس، تحقیقات جدید نشان داده است که هوش مصنوعی آموزش‌دیده بر روی داده‌های ساده ضربان قلب می‌تواند یکی از شایع‌ترین اختلال ریتم قلب، فیبریلاسیون دهلیزی را ۳۰ دقیقه قبل پیش‌بینی کند. با برنامه ریزی برای گنجاندن این مدل در تلفن هوشمند به طوری که بتواند داده‌های یک ساعت هوشمند را تجزیه و تحلیل کند، می‌تواند به عنوان یک سیستم هشدار اولیه عمل کند.

شایع‌ترین اختلال ریتم قلب، فیبریلاسیون دهلیزی (AF)، به طور قابل توجهی مراجعات بخش اورژانس و خطر بیماری‌های دیگر مانند سکته مغزی و زوال عقل را افزایش می‌دهد. این عارضه زمانی اتفاق می‌افتد که حفره‌های فوقانی قلب یعنی دهلیز‌ها به‌طور غیر طبیعی و نامنظم می‌کوبند و با حفره‌های پایینی یعنی بطن‌ها هماهنگ نیستند و ریتم قلبی نامنظم و اغلب بسیار سریع ایجاد می‌کنند. ضربان قلب طبیعی باید منظم باشد و زمانی که در حال استراحت هستید بین ۶۰ تا ۱۰۰ ضربه در دقیقه باشد. در فیبرلاسیون دهلیزی دو حفره فوقانی قلب یعنی دهلیز‌های قلب، فاقد ضربان مطلوب هستند.

بازگرداندن بیمار از فیبریلاسیون دهلیزی به ریتم منظم سینوسی می‌تواند به مداخلات فشرده‌ای مانند کاردیوورژن، وارد کردن شوک کم انرژی برای بازنشانی سیستم هدایت قلب نیاز داشته باشد. بنابراین، تشخیص این اختلال قبل از وقوع، مداخلات اولیه را امکان پذیر می‌کند که نتایج بیمار را بهبود می‌بخشد.

محققان مرکز سیستم‌های زیست‌پزشکی لوکزامبورگ (LCSB) در دانشگاه لوکزامبورگ مطالعه‌ای را منتشر کرده‌اند که در آن یک مدل یادگیری عمیق برای پیش‌بینی دقیق، ۳۰ دقیقه زودتر از زمانی که فرد دچار فیبریلاسیون دهلیزی می‌شود، آموزش داده شده است.

در حال حاضر، الکتروکاردیوگرافی (ECG) فقط می‌تواند فیبریلاسیون دهلیزی را درست قبل از وقوع آن تشخیص دهد، بنابراین نمی‌توان آن را یک سیستم هشدار اولیه در نظر گرفت.

خورخه گونکالوز، رئیس گروه کنترل سیستم در «ال‌سی‌اس‌بی» و نویسنده مسئول این مطالعه گفت: در مقابل، کار ما از این رویکرد به یک مدل پیش‌بینی آینده‌نگرتر منحرف می‌شود. ما از داده‌های ضربان قلب برای آموزش یک مدل یادگیری عمیق استفاده کردیم که می‌تواند مراحل مختلف ریتم سینوسی و فیبریلاسیون دهلیزی را تشخیص دهد و احتمال خطر ابتلا به یک دوره قریب‌الوقوع را محاسبه کند.

محققان پیش‌بینی می‌کنند که این دستگاه در گوشی‌های هوشمند برای پردازش داده‌های به‌دست‌آمده از یک ساعت هوشمند استفاده شود. هدف درازمدت این است که بیماران بتوانند به طور مداوم ریتم قلب خود را کنترل کنند و به اندازه کافی هشدار دهند تا بتوانند از درمان‌هایی مانند دارو‌های ضد آریتمی خوراکی برای جلوگیری از شروع فیبریلاسیون دهلیزی استفاده کنند. محققان می‌گویند، این فناوری را می‌توان شخصی‌سازی کرد.  

گونکالوزگفت: در حرکتی رو به جلو، ما بر روی توسعه مدل‌های شخصی‌سازی شده تمرکز خواهیم کرد. استفاده روزانه از یک ساعت هوشمند ساده دائماً اطلاعات جدیدی در مورد پویایی قلب شخصی ارائه می‌کند و ما را قادر می‌سازد تا مدل خود را به طور مداوم اصلاح کنیم و مجدداً آموزش دهیم تا با هشدار‌های قبلی حتی به عملکرد بهتری دست یابد. در نهایت، این رویکرد می‌تواند منجر به آزمایش‌های بالینی جدید و مداخلات درمانی نوآورانه شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • هوش مصنوعی آریتمی قلب را از ۳۰ دقیقه قبل پیش‌بینی می‌کند
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲  نقطه از محور‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی