Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@09:18:41 GMT

آفت سند 2030 حوزه‌های علمیه را تهدید می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۸۵۵۴

آفت سند 2030 حوزه‌های علمیه را تهدید می‌کند

محمدباقر محمدی‌لائینی گفت: برخی مسئولان تاکید داشتند که سند 2030 را اجرا کنیم این آفت تنها اختصاص به آموزش و پرورش ندارد بلکه حتی حوزه‌های علمیه را هم تهدید می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی یکشنبه شب در برنامه آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه خواهران مازندران همزمان با سراسر کشور در مدرسه علمیه خواهران شهید مطهری تنکابن، با تقدیر از برگزاری مراسم‌های عزاداری همراه با رعایت موازین بهداشتی، اظهار کرد: در ایام محرم از هیأت‌های عزاداری نور تا گلوگاه توفیق پیدا کردم سرکشی کنم که واقعا مسائل بهداشتی رعایت شده  و سرکشی از هیأت‌های عزاداری از نور تا رامسر را در دهه اخر صفر خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به تمایل خوب مردم این دیار به تحصیل در مدارس علمیه، افزود: اینکه خانواده‌ها فرزندان خود را به حوزه‌های علمیه بسپارند بسیار با اهمیت بوده ولی با توجه به بالا بودن تقاضا  امکانات به اندازه‌ای که بتواند کافی، وافی و شافی و تدارک بهینه از نیازمندی‌های تحصیلی را داشته باشد، نداریم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با تقدیر از مدیریت حوزه علمیه سطح استان، بیان کرد: به دو چیز مامور هستیم ایمان به مبانی اعتقادی و دوم کسب خیر در راه ایمان است که در کنار هم باشد ایمان بدون کسب خیر و خیر بدون ایمان فایده‌ای ندارد.

این مسئول اضافه کرد: خیر دو معنا به‌معنای خوب در مقابل شر و خیر به معنای خوب‌تر مدنظر است که باید به دنبال آن باشیم طلبه شدن، پرورش طلبه و حوزه علمیه تاسیس کردن خیر و خوب‌تر است خوشا به حال کسانی‌که خداوند توفیق داده در این مسیر قرار گرفتند.

محمدی لائینی خاطرنشان کرد: ایمان راسخ داریم شغل طلبگی، حرفه تبلیغ دین و رسالت و مسؤولیت تعلیم و تبلیغ دینی بهترین، مقدس‌ترین و ولاترین شغل‌ها است و هیچ خدمتی بالاتر از آن نیست.

وی درباره نقش حوزه‌های علمیه در جنگ فرهنگی، تصریح کرد: نقش حوزه‌های علمیه در جنگ فرهنگی بسیار مهم است که با بهترین و پیشرفته‌ترین مجاهدت‌ها از آسمان فرهنگی، معنویت و اعتقادات دارد دفاع می‌کند پس از در جنگ نرم از اهمیت بسزایی برخوردار است.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری به‌مناسبت آغاز سال تحصیلی و هشدار سند۲۰۳۰، بیان کرد: دشمنان قصد دارند در این سند معلمان ما در کلاس افرادی را تربیت کنند مثل خودشان نوکر تمام قد و بدون مزد و مواجب باشد که متاسفانه برخی مسؤولان تاکید داشتند که هم این سند را اجرا کنیم این آفت تنها اختصاص به آموزش و پرورش ندارد بلکه حتی حوزه‌های علمیه را هم تهدید می‌کند.

 محمدی‌لائینی در پایان گفت: اگر حوزه‌های علمیه به دنبال اسلام سیاسی، انقلاب و ولایت نباشند مثلا اینکه تنها روضه‌ای بخوانند و کناری بنشینند این همان سند ۲۰۳۰ است که باید توجه کنیم و حوزه‌های علمیه انقلابی باشند و انقلابی بمانند تا روح سردار سلیمانی‌ها و شهیدان هشت سال دفاع مقدس و هفت سال شهدای دفاع از حرم شاد باشد که اگر این هفت سال نبود آن هشت سال هم ناتمام می‌ماند، باشند.

حجت‌الاسلام محمدجواد قائمی مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران در ادامه این مراسم، اظهار کرد: آموزه‌های دینی در اسلام نه تنها راه شناخت خود را برخلاف برخی از مکاتب نبست، بلکه آن را در دسترس قرار داد و حتی نخستین بنیان خود بر علم، علم‌آموزی و ترویج علم قرار داده است و به همین علت بالاترین و ابتدایی‌ترین سوگندهای خود را در این حوزه ارائه می‌کند.

وی افزود: وقتی آموزه‌های دینی بر توسعه علم تاکید می‌کند و آموزه‌های دین اسلام را مورد توجه قرار می‌دهید، می‌بینید در حوزه بسط علم به‌ویژه علم الهی نه تنها محدودیتی را ایجاد نکرده بلکه تمام محدودیت‌های زمانی را برداشته است.

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با اشاره به اینکه اسلام طلب علم یک فریضه و به عنوان بالاترین ارزش بین زن و مرد می‌داند، تصریح کرد: وقتی آیات قرآن و احادیث را می‌خوانید مطلق علم را مورد توجه قرار نمی‌دهد بلکه قلم باید ما را به ربانی شدن بکشاند و طلبه ربانی باید سیر و سلوک اولیای الهی را ادامه دهد و همچون خادمی را در مسیر سعادت بشر باشد و باید چنین طلابی را تعلیم دهیم تا بشر از آن بهره‌مند شوند.

این مسؤول با تاکید بر اینکه سرلوحه کاری ما تولید طلبه‌ای با معرفت ربانی در حد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: از همه مدیران مدارس حوزه علمیه سطح استان می‌خواهیم این بیانیه گام دوم سرلوحه کاری در حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگ باشد حوزه‌ای که باید داعیه‌دار ما باشد و طلایی باید خروجی باشد که طلبه دغدغه‌دار انقلاب باشد و به تعبیر مقام معظم رهبری باید انقلابی بماند تا انقلاب ما بماند.

قائمی از زحمات مدیر سابق حجت‌الاسلام غفاری مدیر سابق حوزه علمیه خواهران استان مازندران تقدیر کرد و افزود: ثمره این زحمات این است که در استان مازندران از ۲۲ مدرسه در سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا و با بهره‌مندی پنج رشته تخصصی و ۳۲۴ استاد رسمی و مجوزدار، ۷۷ تشکل پژوهشی، ۴۰ تشکل فرهنگی، یک‌هزارو ۹۱۹ پژوهشگر توانسته است به این انقلاب و جامعه ۶هزار طلبه خواهر متعلم و درس‌آموخته از این مکتب بوده که از این تعداد ۳هزار طلبه همچنان در مقاطع کارشناسی تا دکترا مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به اینکه امسال حدود ۵۰۰ طلبه در مقاطع مختلف جذب شدند، اظهار کرد: ثمره این جهاد فرهنگی برای جامعه در سطح استان ۳۳ فرهیخته پژوهشگر و ۸۶۳ پژوهشگر در حوزه فرهنگی، ۴۰۰ وبلاگ‌نویس، یک‌هزار و ۱۷۹ خواهر جهادگر، ۲۷۹ مربی در طرح امین مدارس و۶۹۴ مربی حلقه صالحین بوده است.

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با بیان اینکه سرمایه برای جامعه انسانی حوزه علمیه باید فراتر از استان و  جامعه انسانی دیده شود، تصریح کرد: امروز جامعه انسانی ما تشنه معارف ربانی هستند و چون تقاضای معرفت و عرفان وجود دارد به همین دلیل عرفان‌های کاذب سر درآورده است پس این وظیفه ما است در این حوزه بیشتر تلاش کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حوزه علمیه خواهران مازندران حوزه های علمیه محمدی لائینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۸۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علیرضا اعرافی بعدازظهرشنبه در دیدار با اعضای هیات علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: فلسفه، اخلاق و فقه سه عامل تحول آفرین در علم و دانش هستند و تحقق آنها مسلتزم اهتمام به لایه‌های عملیاتی می‌باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: امروز متاسفانه در برخی از حوزه‌ها از جمله معماری و شهرسازی اسلامی از الگوی اسلامی علی رغم وجود افراد فرهیخته در تاریخ همچون شیخ بهایی بی بهره هستیم.

امام جمعه قم ابراز کرد: زن و خانواده را مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است ضمن اینکه انقلاب اسلامی منطق قابل اجرایی در جهان دارد.

این عضو شورای نگهبان تصریح کرد: انقلاب اسلامی الگوهایی را در موضوع زن خلق کرده و دشمنان نیز با تمرکز به این مسائل قصد کمرنگ نمودن یکسری دستاورها را دارد.

آیت الله اعرافی عنوان کرد: تعهد به ارزش‌ها و الگوهای مبنی بر اسلام و انقلاب منطق یک زن مسلمان می‌باشد و این الگوها باید در جامعه نهادینه شوند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور اذعان کرد: دانش فنی و بنیه علمی باید در دانشگاه حضرت معصومه (س) و سایر دانشگاه‌ها تقویت بشود ضمن اینکه حضور موثر حوزه علمیه و دانشگاه در عرصه‌های فرهنگی بسیار حائز اهمیت است.

کد خبر 6090460

دیگر خبرها

  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • آیت الله کوهستانی، ستاره آسمان فقاهت ایران
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند