Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی اظهار داشت: در صورتی که طرح‌های مصوب مربوط به کشت موز به طور جدی دنبال شود، بین 7 تا 10 سال می‌توان به خودکفایی در تولید موز رسید.

به گزارش پول نیوز ، رضا نورانی در مورد احتمال واردات میوه در ازای صادارت کالا به کشورهای دیگر یا پول‌های بلوک‌شده، گفت: واردات میوه در ازای پول‌های بلوکه شده تا به امروز صحت ندارد، مساله‌ای که پیش از این هم اتفاق افتاده است، در این راستا آنچه نیاز کشور است باید به دنبال آن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که کشور با کمبود ارز دست و پنجه نرم می‌کند ابتدا باید محصولات استراتژی و محصولات مورد نیاز کشور تامین شود.

وی افزود: باید توجه داشت واردات انبه، آناناس و کالاهای مصرفی از این دست که مشکلی از مردم را حل نمی‌کند. ضمن آنکه اینگونه اقلام میوه‌ای در سبد کالایی نیز قرار نمی‌گیرد و همه به این کالاهای لوکس علاقمند نیستند.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی با بیان به اینکه امکان خودکفایی در کشت موز وجود دارد توضیح داد: همچنین باید در نظر داشت که از کشت داخل ما حمایت درست و جدی نشده است. این طرح، طرح ملی است و باید عزمی ملی به دنبال داشته باشد در صورتی که طرح‌های مصوب مربوط به کشت موز به طور جدی دنبال شود، بین 7 تا 10 سال می‌توان به خودکفایی در تولید موز رسید.

نورانی اضافه کرد: پتانسیل‌های زیادی برای کشت موز در کشور ما وجود دارد. به خصوص در سیستان و بلوچستان و چابهار می توانند در فضای باز تولید انبوه داشته باشند. در صورتی که واحدهای جدید و تکنولوژی جدید وارد شود از این طریق می‌توان به خودکفایی رسید.

 

منبع: ایلنا

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کشاورزی پول نیوز محصولات کشاورزی واردات میوه ارز کشت موز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۸۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تقویت زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی مازندران
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • واردات چای از کشور سریلانکا
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان