Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، با اشاره به ضرورت ارائه لایحه نظام باشگاه داری به مجلس توسط دولت، گفت: مجلس در صورتی با واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی موافق است که وزارت ورزش مقدمات این واگذاری را فراهم کند. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد راستینه واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال را خواسته هواداران و جامعه ورزشی دانست و گفت: مجلس در صورتی با واگذاری باشگاه‌ها به بخش خصوصی موافق بوده که وزارت ورزش و امور جوانان مقدمات این واگذاری را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مسیر ابتدا باید کشف قیمت دو باشگاه در بلوک بندی کوچک و سپس تعهدات و بدهی‌های آن‌ها مشخص و کاملاً شفاف شود.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس یازدهم، افزود: برای خصوص سازی استقلال و پرسپولیس باید سهم باشگاه‌ها در انجام تعهداتشان و وظایف دستگاه‌های حاکمتی و متولی حمایت از ورزش و فوتبال و سقف کمک آن‌ها باید کاملاً شفاف شود به عبارت دیگر تا زمانی که لایحه نظام باشگاه‌داری به تصویب نرسیده و حدود وظایف و اختیارات مدیر عامل باشگاه‌ها، مسائل مربوط به حق پخش تلویزیونی یا مباحث تبلیغاتی، چگونگی انعقاد قرار داد با مربیان خارجی در اساسنامه و اطلاعات مالی آن‌ها به صورت شفاف مشخص نشود، واگذاری این دو باشگاه به بخش خصوصی و یا عرضه سهام آن‌ها در بورس خطا بوده و هزینه‌های بسیار سنگینی را به همراه دارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: هواداران زمان واگذاری باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی باید خیالشان از ثبات و تحول مدیریتی که خواسته اصلی آن‌ها است، راحت باشد. از این رو معتقدم عرضه در بورس و یا خصوصی سازی باشگاه‌ها بدون توجه به این نکات موجب ناراحتی و سرخوردگی هواداران و جامعه ورزشی می‌شود چرا که آن‌ها پس از واگذاری انتظار توسعه باشگاه‌هایشان را دارند نه اینکه به دلیل سهل انگاری باعث سقوط این دو تیم ورزشی شویم.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس یازدهم، تصریح کرد: دولت برای واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ابتدا باید لایحه نظام باشگاه‌داری به همراه اطلاعات مالی و املاک این دو باشگاه را به صورت شفاف مشخص و به مجلس ارائه کند. یقیقنا اگر در این مدت باقی مانده تا پایان دولت این مهم محقق شود، مجلس نیز از آن استقبال می‌کند. اما اگر این اتفاقات نیافتد مجلس شورای اسلامی و به ویژه کمیسیون فرهنگی که دغدغه هواداران را دارند، اجازه واگذاری نسنجیده را نمی‌دهد. منبع: خانه ملت

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: احمد راستینه کمیسیون فرهنگی مجلس مجلس شورای اسلامی واگذاری سرخابی ها لایحه نظام باشگاه داری استقلال و پرسپولیس واگذاری باشگاه بخش خصوصی دو باشگاه باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۰۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جوان نوشت: خاطرات خوبی از واگذاری تیم‌های ریشه‌دار نداریم. اما حالا با وجود تمام سروصدا‌ها و «به‌به» و «چه‌چه» کردن‌های آقایان کت‌وشلوارپوش ورزش بابت این واگذاری (که هنوز هم نمی‌دانیم چگونه چند ساعته انجام شد!) باید خیلی سخت نگران آینده دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باشیم.

یکی از شرایط واگذاری سرخابی‌ها، اهلیت مالکان جدید سرخابی‌ها بود، مسئله‌ای که نوع نگاه و برخورد مالکان جدید دو باشگاه در همین چند روز اول آن را زیر سؤال می‌برد؛ اینکه یکی از تغییر شهر حرف به میان آورد و دیگری از تغییر نام صحبت کند، حتی اگر تکذیب هم شود، نشان از این واقعیت تلخ دارد که مالکان جدید سرخابی‌های پایتخت نه‌تن‌ها کوچک‌ترین شناختی نسبت به فوتبال باشگاهی نداشته و ندارند که بدتر از آن اصلاً متوجه نیستند چگونه باید با ظرفیت مردمی این دو باشگاه روبه‌رو شوند.

هنوز جوهر مهر واگذاری خشک نشده که یکی از مالکان تقاضای غیرحرفه‌ای خرید تمام بلیط‌های بازی را می‌کند. یا خبر می‌رسد که مالک آن تیم دیگر در ردیف شرکت‌های تحریمی است. درست است که چنین مواردی خیلی زود تکذیب شد، اما با توجه به اینکه همیشه گفته‌اند: «تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها» نشان از آن دارد که واگذاری سرخابی‌های پایتخت به کنسرسیوم بانکی و هلدینگ پتروشیمی مانند بسیاری دیگر از طرح‌ها و برنامه‌ها بدون مطالعه و صرفاً برای از سر بازکردن کار بوده است. آقایان فقط می‌خواستند واگذاری این دو تیم در کارنامه عملکرد خودشان ثبت شود.

پرسپولیس و استقلال تیم‌های تهران هستند با خیل عظیمی از هواداران، در این شکی نیست که این دو تیم در جای‌جای ایران علاقه‌مند دارند، اما هیچگاه نباید فراموش کنیم سرخابی‌ها تیم‌های پایتخت هستند، خاستگاهشان تهران بوده و در پایتخت هم باید بمانند. شوخی این ادعا هم قشنگ نیست که پرسپولیس به مشهد برود یا اینکه نام استقلال اول تغییر کند و بعد از آن شهرش هم عوض شود، چون خواهند گفت: «استقلال خلیج فارس» در تهران چه می‌کند؟

این موارد طی همین یکی، دو روز رخ داده و همه فقط نظاره‌گر بوده‌اند. مواردی که امروز تکذیب می‌شوند، اما باید نگران تکرار شدن آن‌ها و در نهایت به وقوع پیوستن‌شان باشیم. واقعیت این است که جامعه فوتبال از پیشکسوتان گرفته تا هواداران دو باشگاه هنوز این واگذاری را درک نکرده‌اند و به این مسئله با شک و تردید نگاه می‌کنند. این را می‌توان از میان حرف‌ها و اظهارنظر‌های آنان متوجه شد. واقعیت این است که. این زنگ خطر خیلی زود با خبر‌هایی که از نوع نگاه مالکان جدید آن‌ها به گوش می‌سد، به صدا درآمده، اما آیا کسی هست که صدای این زنگ را بشنود؟

دیگر خبرها

  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • دومین جلسه مجلس برای بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ آغاز شد
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها