Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@12:57:13 GMT

ارتش الگوی ارائه آموزش در کشور است

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۱۸۱۲

ارتش الگوی ارائه آموزش در کشور است

امیر سرتیپ دوم علیرضا شیخ در بازدید از مرکز آموزش پشتیبانی نزاجا گفت: ارتش به عنوان الگوی ارائه آموزش برای سایر ارگان های آموزشی کشور در شرایط کرونایی تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم علیرضا شیخ معاون تربیت و آموزش ارتش در بازدید از دانشکده های تخصصی رسته های مختلف در مرکز آموزش و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش، گفت: با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا تمامی مراکز آموزشی و فرهنگی ارتش با قوت و قدرت آموزش های خود را با رعایت پروتکل های بهداشتی اجرا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از ابتدای درگیری کشور با ویروس کرونا برنامه های آموزشی ارتش  بدون وقفه انجام شده است تاکید کرد : مفتخریم به اینکه تاکنون یک ساعت آموزش عقب افتاده نداریم و از پایین‌ترین دوره های آموزش تا دوره های مختلف تحصیلات تکمیلی در بالاترین رده های تخصصی در حال اجرا است و این به معنی حفظ آمادگی رزمی است، زیرا آموزش و آمادگی رزمی هرگز تعطیل شدنی نیست.

معاون تربیت و آموزش ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در زمان دفاع مقدس، آموزش در شرایط بسیار دشوارتری نسبت به حال حاضر انجام می شد و رزمندگان با ماسک زیر بمباران شیمیایی مشغول به خدمت بودند، اکنون نیز کارکنان ارتش با ماسک های بهداشتی لحظه ای از آموزش غافل نشده اند زیرا هر سربازی باید خود را برای شرایط بحران آماده کند و مدیریت بحرانی که الان در محیط آموزشی ارتش قابل مشاهده است الگویی از دفاع مقدس در خود دارد.

وی خاطر نشان کرد: ارتش همیشه در شرایط سخت، پایدارتر و ماناتر عمل کرده است و با مدیریت صحنه های اجرایی توانسته با کمترین آسیب پذیری و با پایین ترین درصد ریسک ماموریت خود را پیش ببرد.

امیر سرتیپ دوم شیخ با اشاره به الگو پذیری کشور از ارتش درحوزه آموزش گفت: مدیریت فرایندهای آموزش در ارتش جمهوری اسلامی ایران از ابتدای بحران کرونا به گونه ای طراحی شد که آموزش تعطیل نشود و با توجه به اینکه فرایند آموزشی همراه با تربیت و حتی تربیت مقدم بر آموزش است، امکان آموزش غیر حضوری و مجازی برای ما به هیچ عنوان امکان پذیر نبود و این مدل اجرای آموزش های حضوری، امروزه در سطح ملی و نیروهای مسلح به عنوان الگو مطرح شده است.

وی در پایان،اظهار کرد: با وجود تمام سختی‌ها و بحران‌هایی که در پیش رو داشتیم، موفق شدیم آموزش حضوری را در سطح نیروهای مسلح نهادینه کنیم و اکنون سایر سازمان ها نیز برابر این مدل آموزش فعالیت‌های خود را انجام می دهند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ارتش جمهوری اسلامی نیروی زمینی ارتش ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در نشست خبری اظهار کرد: قریب به ۱۶ میلیون و ۵۰۰ دانش‌آموز و اولیا در کشور داریم و بخش اعظمی از جامعه متأثر از نظام تعلیم و تربیت است و این امر وظیفه خبرنگاران است.

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه ریشه سربلندی ایران عزیزمان در تربیت و ریشه تربیت را می‌توانیم در معلمان جستجو کنیم، ضمن تبریک هفته معلم و گرامی‌داشت مرتضی مطهری، تصریح کرد: مرتضی مطهری معلم انقلاب بود و در سایه روشنگری بینش و قدرت معلمی و مفاهیم انقلاب در اختیار جوانان قرار گرفت و از آموزه‌های ایشان هنوز بهره‌مند می‌شویم.

وی معلمی را مسئولیت سنگینی دانست، ابراز کرد: این شغل را با سایر مشاغل نمی‌توان مقایسه کرد، معلمی عشق است، شغل نیست.

فرهادی ادامه داد: آموزش و پرورش ۹۸۰ هزار نفر پرسنل کنونی دارد که در نظام رتبه‌بندی شرکت کردند و در بخش آموزش فعال هستند و کانون و اجتماع معلمان است.

سخنگوی آموزش و پرورش ابراز کرد: اعتماد عمومی به معلمان و مدرسه سرمایه گرانی است که باید سعی در حفظ آن کنیم و در گرو این سرمایه امنیت برای کشورمان بیافرینم.

وی افزود: انتخاب معلم نمومنه یک حرکت  نمادین است.این اتفاق یک قدر مطلق دقیق نیست، بلکه نسبی است و توانمندی‌هایی آن‌ها را شناسایی می‌کنیم.

سخنگوی آموزش و پرورش گفت: نحوه شناسایی معلم اینگونه نیست که خود را کاندیدا کنند بلکه از طریق نظرخواهی از سایر معلمان، دانش‌آموزان و اولیا طرح نویی راه‌اندازی شد، زیرا بسیاری از معلمان از این کار معذورند و توازن معلمی، آن‌ها را محدود می‌کند؛ اما امسال این شناسایی به شکلی رقم خورد و ما به ارزیابی‌های چندگانه معلم، دانش‌آموز و اولیا ۹۳ هزار معلم در سطح مدرسه به عنوان نمونه انتخاب می‌شود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است