Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: دفن پسماندهای الکترونیکی عواقب جبران‌‌ناپذیری را برای محیط‌زیست به‌همراه دارد به همین دلیل در تلاش هستیم تا با اجرای طرح الکتروکاپ بازیابی و بازیافت آن را ساماندهی کنیم.

صدرالدین علیپور در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری‌ آنا در ارتباط با وضعیت پسماندهای الکترونیکی در شهر تهران اظهار کرد: دفن پسماندهای الکترونیکی عواقب جبران‌‌ناپذیری را برای محیط‌زیست به‌همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نوع از زباله‌ها به‌دلیل دارا بودن فلزات سنگین باعث از بین رفتن گیاهان، آلودگی منابع زیرزمینی می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت ضایعات الکترونیک در طرحی با عنوان الکتروکاپ که زیرمجموعه طرح کاپ است اقدام به ساماندهی و نظام‌مند کردن آن کرده‌ایم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران تصریح کرد: تاکنون 20 نقطه در شهر تهران در قالب 28 غرفه مشخص شده که از این پس شهروندان می‌توانند پسماندهای الکترونیک خود را به این غرفه‌ها تحویل دهند.

علیپور با اشاره به این مطلب که این غرفه‌ها همان غرفه‌های بازیافت قدیم بوده که به‌دلیل مراجعات کم و یا از بین رفتن کاربری آن، رنگ‌آمیزی و تغییر کاربری در آن ایجاد شده است.

وی افزود: البته تا پیش از این هم این پسماندها جمع‌آوری می‌شد اما در قالب طرح کاپ این فرآیند نظام‌مند شده است.

برخی از غرفه‌های فعال در مراکز دریافت ضایعات الکترونیک پرتردد شهر تهران عبارتند از: خیابان نیاوران، پاسداران، هروی، آیت الله کاشانی، سی‌تیر، بلوار فردوس، جوادیه، اتوبان شهید محلاتی، خانی‌آباد، دولت‌آباد و ...

انتهای پیام/4105

 

منبع: آنا

کلیدواژه: مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران پسماندهای الکترونیکی پسماندهای الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۱۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد

خدامراد جهانتیغ  اظهار کرد: در گشت و کنترل روزانه محیط بانان و تماس تلفنی همیار محیط زیست با اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مبنی بر گرفتار شدن یک عدد بزمجه در مناطق مسکونی یگان حفاظت به سرعت به محل اعزام شد.

وی تصریح کرد: این گونه زیستی پس از بررسی کارشناسی و اطمینان از سالم بودن آن، در زیستگاه طبیعی خود رهاسازی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • سپاهان و ۲۲۸۰ روز شکست ناپذیری در خانه پرسپولیس
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است