Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@03:47:56 GMT

توجه به مناطق حاشیه شهر اولویت شورای اسلامی شهر ملایر

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۲۴۵۸

توجه به مناطق حاشیه شهر اولویت شورای اسلامی شهر ملایر

جلیل کولیوند گفت: ۵ دوره از شوراهای اسلامی شهر و روستاها را در ملایر پشت سر گذاشته که فراز و نشیب های حاکم بر این نهال رو به رشد و بالندگی آن بیش از همه نمایان شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلیل کولیوند، رئیس شورای شهر ملایر در گفت‌وگو با خبرنگار عصر همدان، با با بیان اینکه شوراها حلقه وصل مردم و مسئولان نقش آفرینی می کنند، تصریح کرد: ۵ دوره از شوراهای اسلامی شهر و روستاها را پشت سر گذاشته که فراز و نشیب های حاکم بر این نهال رو به رشد و بالندگی آن بیش از همه نمایان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای شهر ملایر پیشبرد سریع برنامه های اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، بهداشتی، آموزشی و سایر امور رفاهی با همکاری مردم را یکی از مهمترین دغدغه های شورا دانست و تاکید کرد: رسیدن به این هدف با مشارکت مردم امکان پذیر است.

وی افزود: کار و تلاش بی منت در نهاد شورا با اساسی ترین نیازهای شهروندان مرتبط است و بهترین شیوه مردم سالاری در این نهاد مردمی و محلی تحقق یافته است.

کولیوند گفت: ارتباط دائم و نزدیک مردم با نمایندگان شورای شهر به طور آسان خود اعتماد مردم به مجموعه حاکمیت محلی را جلب می کند و این مهم به گامی برای حرکت به سوی شرایط بهتر شهر منجر می شود.

وی با اشاره به مهمترین اهداف شوای شهر در فعالیت این دوره تصریح کرد: پیگیری جهت راه اندازی سامانه شفافیت در شهرداری، اجرای پروژه های شهری با نگرش عدالت اجتماعی، پیگیری جدی امور شورا در راستای حفظ حقوق شهروندان و پیگیری جهت ایجاد درآمد پایدار اهدف اصلی شورا است.

رئیس شورای شهر ملایر تأکید بر تصویب پروژه های نیمه تمام و اقتصادی در شهر با توجه به رکود اقتصادی به وجود آمده را از دیگر اهداف شورا عنوان کرد.

وی اجرای پروژه های مفید و اثرگذار در شهر را از مهمترین انتظارات از شهرداری عنوان و تاکید کرد: بر همین اساس به شهرداری تاکید شده که با توجه بر توجیه اقتصادی پروژه های مد نظر و بخصوص طرح های نیمه کاره را اجرا کند.

کولیوند با اشاره به مهمترین پروزه های نیمه کاره در شهر ملایر بیان کرد: این پروژه ها شامل پروژه های پارک کوهسار، پروژه های بام ملایر، ادامه کانال پشت ناسیونال، احداث خانه محلی و تجاری انتهای قائم مقامی، پیاده رو سازی، جدول گذاری، لکه گیری آسفالت، محصور نمودن پارک ها برای جلوگیری از ورود موتورسوارها به پارک ها، احداث کانال دور میدان امام زاده عبداله(ع) و تکمیل پروزه تجاری ۱۵ خرداد است.

وی پیگیری و مصوب نمودن قرارداد پیمانکاران واحد خدمات شهری در خصوص تنظیف شهر و پیمانکار فضای سبز در خصوص حفظ و نگهداری و فضای سبز برای مدت یک سال را از اقدامات مهم دیگر شورای شهر عنوان کرد.

رئیس شورای شهر ملایر بیان کرد: پیگیری جهت جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح شهر از طریق کمیسیون ماده صد و افزایش جرائم تبصره ۱۱ و ماده صد با پیشنهاد شهرداری از اقدامات مهم شورا جهت به حداقل رساندن تخلفات ساختمانی در سطح شهر است.

وی گفت: در راستای خدمات رسانی بهتر به همشهریان شورا صدور مجوز جهت احداث دو جایگاه پمپ بنزین در سطح شهر را پیگیری کرده است.

کولیوند تاکید کرد: ساماندهی گورستان بهشت هاجر، تسطیح و آماده سازی زمین کارخانه آسفالت قدیم جهت احداث ایستگاه آتش نشانی و تجاری، روشنایی بلوار خلیج فارس، جدول گذاری و آسفالت و آماده سازی مسکن مهر، محوطه سازی پارک چمران، محوطه سازی پارک بانوان واقع در ۳۰ متری تاجوک و بازسازی استخر کریم خان واقع در ۳۰ متری تاجوک را از مهمترین اقدامات انجام شده در یک سال اخیر در شورا است.

وی توجه به آبیاری نوین و صرفه جویی در مصرف آب را از خواسته های مهم شورا از شهرداری عنوان کرد و گفت: در همین راستا اجرای آبیاری قطره ای در بعضی از نقاط شهر و پیگیری جهت آبیاری نوین در تمام نقاط شهر پیگیری شده است که برخی پرژه ها اجرا و تعدادی نیز در حال اجرا است.

رئیس شورای شهر ملایر با اشاره به مشارکت و همکاری شورای اسلامی شهر ملایر در برنامه ها و مناسبت های مختلف با سایر ادارات و نهادها بیان کرد: شورا با تمام توان پای کار بوده تا بتواند برنامه های مناسب و در خور شأن مردم شریف ملایر برگزار کند.

وی به اقدامات شورا در راستای مقابله با ویروس و بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: ضد عفونی کردن معابر، میادین، پارک ها، وسایل ورزشی و بازی در سطح شهر، مساجد و مدارس به همت شهرداری ملایر اجرا شده است.
کولیوند با بیان اینکه تلاش مضاعف شورا بر این بوده تا در بحث مالی ، بودجه شهرداری را با تمام جدیت پیگیری نماید، تصریح کرد: بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری جهت سال جاری با احتساب سازمان ها و در زمان قانونی به شهرداری ابلاغ شده است.

وی با اشاره به تعریف ۱۰۴ پروژه در بودجه سال ۹۹ شهرداری افزود: ار کل بودجه شهرداری ۶۱ میلیارد و  هفتصد و پنج میلیون و سیصد و هفتاد و پنج هزار تومان سهم امور عمرانی و ۵۹ میلیارد و دویست و هشتاد و پنج میلیون و ۵۵۶ هزار تومان آن سهم امور جاری است.

رئیس شورای شهر ملایر به تفریغ بودجه سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: بودجه سال ۹۸ با مبلغ ۹۵ میلیارد ۸۹۹ میلیون تومان مصوب شد که ۶۱ میلیارد و سیصد و یازده میلیون آن سهم امور جاری و ۳۴ میلیارد و پانصد و هشتاد و هفت میلیون آن سهم امور جاری شد و ۲۰۰ پروژه در سال گذشته در بودجه گنجانده شد.

وی افزود: با توجه به اینکه حقوق و مزایا و هزینه های حفظ و نگهداری ماشین آلات افزایش داشته سهم جاری بودجه سال ۹۸ نسبت به سهم عمرانی افزایش چشمگیری داشته و سرانه هر شهروند ملایری از بودجه تحقق یافته ۴۸۰ هزار تومان /۴ ریال بوده که نشانگر آن است که بودجه سال ۹۸ به خوبی تدوین نشده است و سرانه هر شهروند با استاندارد فاصله زیادی دارد.

کولیوند گفت: با توجه به اینکه در شهرداری ها انحراف بودجه سال شهرداری، نبود نظام مناسب تشویق و تنبیه در بودجه ریزی وجود دارد این مسائل را می توان از انحرافات اصلی عملکرد تفریغ بودجه دانست.

رئیس شورای شهر ملایر بیان کرد: شورای شهر ملایر دارای هفت کمیسیون بهداشت و خدمات شهری، فرهنگی، عمران، حمل و نقل و ترافیک، ورزشی، حقوقی و شاهد است که هر کمیسیون وظایفی دارد که با کمک کارشناسان و نخبگان بخش خصوصی بطور ماهیانه تشکیل می شود و مشکلات و نقطه نظرات شهر و شهرداری بررسی و مورد تصویب در صحن علنی شورا قرار می گیرد.

وی با اشاره اقدامات و عملکرد شورا در ۵ ماهه سال ۹۹ بیان کرد: جلسات رسمی شورا ۳۹ جلسه، کمیسیون ها ۴۵ جلسه تعداد نامه های وارده به شورا ۶۵۰ مورد، تعداد مجوزهای صادر شده ۲۳۰ مورد ، تعداد جلسات فوق العاده ۸ مورد بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس شورای شهر ملایر بودجه سال ۹۸ اسلامی شهر پیگیری جهت سطح شهر پروژه ها سهم امور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس خسروانی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز بروزتر ین دستگاه‌ها در اختیار شهرداری اراک است.

وی با بیان اینکه شورای ششم برنامه محور است و از انجام فعالیت سلیقه‌ای اجتناب می‌کند افزود: در این دوره شورا بر اساس برنامه امور شهری را پیگیری می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی از ایجاد مثلث حسابرسی در شهرداری خبر داد و افزود: حسابرسان داخلی در شهرداری برای جلوگیری از تخلفات داخلی فعالیت می‌کنند و در کنار ایجاد این مثلث، اداره حسابرسی داخلی نیز احیا و فعال شد و با این اقدام شاخص از بروز بسیاری از تخلفات جلوگیری شده است.

وی ادامه داد: شورا در یک اقدامی ارزشمند دیگر حسابرسی مستقل را تشکیل داد و با کمک گرفتن از اساتید خبره دانشگاهی بر مسائل مالی و اسناد شهرداری به طور دقیق نظارت می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک از جمع‌آوری سه هزار و ۸۰۰ سند املاک شهرداری خبر داد و گفت: پیش از فعالیت این دوره از شورای شهر، در اراک ۶۰۰ سند به نام شهرداری ثبت شده بود که با مجموع پیگیری‌های انجام شده، امروز سه‌هزار و ۸۰۰ سند به ثبت رسیده و این اقدام ارزشمند در این دوره انجام شده است.

خسروانی ادامه داد: آغاز طرح ممیزی املاک هم از پیگیری‌های این دوره از شورای شهر است، در این طرح املاک شهرداری و شهری شناسایی، متراژ تراکم و طبقه در سامانه بارگذاری می‌شود و به این ترتیب از بروز تخلف معماری و شهرسازی جلوگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه منبع درآمد پایدار برای شهرداری اراک از طریق طرح ممیزی املاک ایجاد شده است خاطرنشان کرد: از طریق این طرح بخشی از املاک شهرداری اراک شناسایی و بخشی از این اسناد در مرحله تهیه سند تک برگی قرار دارد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: این دوره از شورا ۱۷ اقدام شاخص و مهم در بخش محیط زیست انجام شده است.

خسروانی افزود: بر اساس مصوبه این دوره از شورای اسلامی شهر اراک، درآمد حاصل از عوارض آلایندگی باید به صورت مشخص تنها در بخش محیط زیست هزینه شود و شهرداری نمی‌تواند از این بودجه در بخش حقوق، هزینه و سایر موارد استفاده کند.

وی گفت: تهیه شناسنامه باغ‌های اراک، افزایش جریمه قطع غیر قانونی درخت، اجرای طرح بزرگ انتقال پساب اراک، خریداری یک‌هزار و ۸۰۰ سطل زباله مکانیزه از جمله اقدامات این دوره در بخش محیط زیست شورای شهر اراک است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک با اشاره به اینکه شهرداری این شهر در نوسازی و تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی تحولات چشمگیری ایجاد کرده است تصریح کرد: در این دوره مدیریت شهری ۲۹ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال ماشین‌آلات شهرداری در سال نخست فعالیت خریداری کرد و در سال گذشته سه‌هزار میلیارد ریال و سال جاری یک‌هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی، اتمام مطالعه مدیریت پسماند اراک، لایروبی قنات‌ها، رسیدگی به وضعیت کشتارگاه اراک با اختصاص ۴۸۰ میلیارد ریال اعتبار و خریداری دستگاه پیش‌سردکن را از جمله اقدامات زیست محیطی شورا برشمرد.

وی، خریداری دستگاه سنجش آلودگی هوا با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار، راه‌اندازی و مناسب‌سازی سرویس‌های بهداشتی و لایروبی رودخانه‌های شهری اراک و ترمیم دیواره‌های فرسوده این مکان‌ها را از دیگر اقدامات محیط زیستی در این دوره شورای اسلامی شهر اراک اعلام کرد.

کد خبر 749825

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری