Web Analytics Made Easy - Statcounter

پورابراهیمی، بر ضرورت حمایت از بازار سرمایه تاکید کرد و گفت: نوسانات بازار سرمایه طبیعی است و باید بدانیم با عمیق بخشی به این بازار دلالی حذف خواهد شد.

محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به نوسانات اخیر بازار سرمایه، گفت: نوسان جز ذات بازار سرمایه بوده و امری طبیعی است. نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این وضعیت در بازار سرمایه نگاه میان مدت و بلندمدت نیاز دارد، افزود: پیش بینی ما این است که در نگاه میان‌مدت و بلندمدت مدت سهامی که افراد از شرکت ها خریداری می کنند درگیر ضرر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه خرید سهام از شرکت های پایه ای و شرکت هایی با روش بنیادی امن ترین نوع سرمایه گذاری در بازار سرمایه است، تصریح کرد: مردم با خرید از این شرکت ها نباید هیچ نگرانی داشته باشند؛ البته که این نوسانات همیشه در بازار سرمایه بوده و با نگاهی به تاریخ بازار سرمایه مشهود است.

پورابراهیمی با بیان اینکه گاهی قیمت یک سهم، یک دهم شده اما باز بعد از سه ماه از قیمت قبلی نیز بالاتر رفته است، گفت: اگر نگاه به حوزه سرمایه گذاری در بورس نگاه میان مدت و بلندمدت باشد این موضوعات قابل حل است. البته سرمایه گذاران هم باید نسبت به خرید سهام شرکت هایی که ریسک های کمتری دارند اقدام کنند.

وی با بیان اینکه شرکت‌هایی که قیمت به درآمد آنها از همه کمتر است ریسک کمتری نیز برای سرمایه گذاری دارند، تصریح کرد: اگر سرمایه گذاران شاخص های ریسک را مبنا قرار دهند و بر اساس آن سهام بخرند طبیعتاً خرید آنها با ریسک کمتری همراه خواهد شد.

وی با بیان اینکه دولت و مجلس باید کمک کنند تا بازار سرمایه تقویت شود، گفت: فرصت استثنایی برای کشور از حیث اقبال مردم رخ داده، از این رو حمایت از بازار یعنی تقویت تولید سودآوری بنگاه ها و به عبارتی خروج دولت از شرکت های دولتی و اجازه دادن به مردم و عرضه سهام به مردم است.

پور ابراهیمی ادامه داد: با تقویت بازار سرمایه بهبود وضعیت کسب و کارها رخ داده و به عبارتی حضور مردم و قدرت انتفاع آنها را دنیای اقتصادی بیشتر می کنیم.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با تقویت بازار سرمایه قیمت ارز کاهش یافته و به عبارتی بازارهای موازی از تب و تاب خواهند افتاد، گفت: هر چه بازار سرمایه تقویت شده و عمیق پیدا کند بازارهای موازی حذف خواهند شد.

وی ادامه داد: با حذف بازارهای دلالی منابع به سمت تولید واقعی حرکت کرده و در نتیجه آن اتفاقات مثبت برای اقتصاد رخ خواهد داد.

 

ایبنا

برچسب ها: بورس تهران ، بورس ، بازار سرمایه ، محمدرضا پورابراهیمی ، قیمت سهام ، تحلیل بورس ، شاخص کل بورس ، ریزش بورس ، افت بورس ، بورس امروز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Jxe

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بورس تهران بورس بازار سرمایه محمدرضا پورابراهیمی قیمت سهام تحلیل بورس شاخص کل بورس ریزش بورس افت بورس بورس امروز بازار سرمایه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۵۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هفت پله قرمز بورس
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟