Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، احمد راستینه واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال را خواسته هواداران و جامعه ورزشی دانست و گفت: مجلس در صورتی با واگذاری باشگاه‌ها به بخش خصوصی موافق بوده که وزارت ورزش و امور جوانان مقدمات این واگذاری را فراهم کند. در این مسیر ابتدا باید کشف قیمت دو باشگاه در بلوک بندی کوچک و سپس تعهدات و بدهی‌های آنها مشخص و کاملاً شفاف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهرکرد در مجلس یازدهم افزود: برای خصوص سازی استقلال و پرسپولیس باید سهم باشگاه ها در انجام تعهداتشان و وظایف دستگاه های حاکمتی و متولی حمایت از ورزش و فوتبال و سقف کمک آنها باید کاملاً شفاف شود؛ به عبارت دیگر تا زمانی که لایحه نظام باشگاه‌داری به تصویب نرسیده و حدود وظایف و اختیارات مدیر عامل‌ باشگاه‌ها، مسائل مربوط به حق پخش تلویزیونی یا مباحث تبلیغاتی، چگونگی انعقاد قرار داد با مربیان خارجی در اساسنامه و اطلاعات مالی آنها به صورت شفاف مشخص نشود، واگذاری این دو باشگاه به بخش خصوصی و یا عرضه سهام آنها در بورس خطا بوده و هزینه‌های بسیار سنگینی را به همراه دارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: هواداران زمان واگذاری باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی باید خیالشان از ثبات و تحول مدیریتی که خواسته اصلی آنها است، راحت باشد. از این رو معتقدم عرضه در بورس و یا خصوصی سازی باشگاه‌ها بدون توجه به این نکات موجب ناراحتی و سرخوردگی هواداران و جامعه ورزشی می‌شود چرا که آنها پس از واگذاری انتظار توسعه باشگاه‌هایشان را دارند نه اینکه به دلیل سهل انگاری باعث سقوط این دو تیم ورزشی شویم.

به گزارش خانه ملت، نماینده مردم شهرکرد در مجلس یازدهم تصریح کرد: دولت برای واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ابتدا باید لایحه نظام باشگاه‌داری به همراه اطلاعات مالی و املاک این دو باشگاه را به صورت شفاف مشخص و به مجلس ارائه کند. یقینا اگر در این مدت باقی مانده تا پایان دولت این مهم محقق شود، مجلس نیز از آن استقبال می‌کند. اما اگر این اتفاقات نیفتد مجلس شورای اسلامی و به ویژه کمیسیون فرهنگی که دغدغه هواداران را دارند، اجازه واگذاری نسنجیده را نمی‌دهد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: باشگاه ها دو باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۶۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • شفاف سازی بودجه محقق شد؟
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • دومین جلسه مجلس برای بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ آغاز شد
  • چه زود زنگ خطر برای استقلال و پرسپولیس به صدا درآمد؟/ رفتارهای خریداران این دوتیم ،غیرحرفه ای است
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد