Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سازمان بین‌المللی یونسکو سالهاست که به دنبال اجرای سند 2030 در کشورهای در حال توسعه با هدف نفوذ فرهنگی با عنوان ارتقا آموزش‌های عمومی است. متاسفانه مدت زمانی است این سند به صورت چراغ خاموش در برخی از مدارس اجرایی می‌شود.

مصطفی احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره بیان کرد: در ماه‌های گذشته اخبار ضد و نقیضی شنیده می‌شود مبنی برا اینکه قرار است در شهر همدان دفتر منطقه‌ای غرب کشور منتسب به سازمان بین‌المللی یونسکو تاسیس شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: چند روز گذشته خبر تاسیس دفتر یونسکو در همدان رسما تایید شد، شورای شهر و شهرداری استان همدان دنبال مکانی برای تاسیس این دفتر هستند.

ایران نیازی به سند 2030 ندارد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان همدان بیان کرد: نائب رئیس شورای شهر همدان درباره شرح وظایف دفتر منطقه‌ای یونسکو در این شهر بیان کردند که ارتقای آموزش و آگاهی‌های عمومی برای توسعه علمی، آموزشی و فرهنگی و همچنین پایش و رصد فعالیت‌های مرتبط در اقصی نقاط کشور جزء اهداف این دفتر است.

وی اضافه کرد: اهداف دفتر منطقه‌ای یونسکو برای ارتقای آموزش خیلی واضح بیانگر اجرای سند 2030 در مدارس استان همدان را نشان می‌دهد. در حالی که انقلاب اسلامی نیازی به اسناد مانند 2030 که توسط یونسکو تهیه و تنظیم شده، ندارد.

به گفته احمدی؛ انقلاب اسلامی آموزه‌های اجتماعی و فرهنگی خود در مدارس را بر اساس دین مبین اسلام، احادیث و آموزه‌های دینی و قرآن قرار داده و هچنین در کشور سندهای بالادستی از لحاظ فرهنگی و علمی وجود دارد که نشات گرفته از اسلام ناب محمدی است.

این فعال دانشجویی با انتقاد از اینکه شرح وظایف دفتر منطقه‌ای یونسکو در همدان مشخص نیست، گفت: مسئولان استانی باید حیطه اختیارات این دفتر را مشخص کنند تا آنها به خود اجازه ندهند در حوزه‌های مختلف ورود کرده و اهداف حامی‌های خود را در ایران پیاده‌سازی کنند.

رهبر انقلاب مخالف سند 2030 است

وی با اشاره به برگزاری سال گذشته اجلاس راه ابریشم در همدان عنوان کرد: مسئولانی استان همدان برگزاری این اجلاس را بهانه قرار دادند تا مجوز تاسیس دفتر منطقه‌ای یونسکو را دریافت کنند. البته تلاش‌هایی صورت گرفت تا این دفتر به استان کرمانشاه منتقل شود ولی مسئولان شورای شهر و شهرداری اصرار داشتند این دفتر باید در همدان تاسیس شود.

احمدی خاطرنشان کرد: دفتر منطقه ای یونسکو به صورت مشترک در سه استان همدان، کرمانشاه و کردستان فعالیت دارد و منطقه غرب کشور را پوشش می‌دهد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان همدان ادامه داد: اجرای سند 2030 در مدارس کشور قطعا عواقب منفی به دنبال خواهد داشت و مسئولان باید نسبت به اجرای آن طبق فرمایش رهبر انقلاب هوشیار باشند.

وی سازمان بین‌المللی یونسکو بر خلاف آنچه که خود را علم دار دفاع از حقوق بشر، صلح جهانی و ارتباطات بین‌المللی به جوامع معرفی می‌کنند سابقه و نیت خوبی برای کشورها ندارد.

احمدی با بیان اینکه سازمان بین‌المللی یونسکو در راستای پیشبرد اهداف کشورهای غربی و آمریکایی فعالیت‌ می‌کند، گفت: در بیشتر مواقع اگر فعالیت این سازمان را مورد تحلیل و بررسی قرار دهیم متوجه می‌شویم که این سازمان تنها با هدف کمک به مردم به خصوص کشورهای جهان سوم فعالیت نمی‌کند.

قدرت‌های جهانی در یونسکو نفوذ دارند

این دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان با انتقاد از نفوذ کشورهای قدرتمند در یونسکو بیان کرد: نفوذ این قدرت‌ها باعث شده تا این سازمان در برابر جنایت‌ها و ستم این کشورها سکوت کند و موضع‌گیری خاصی انجام ندهد.

وی عنوان کرد: مقام معظم رهبری در سال 96 مشخصا درباره سازمان بین المللی یونسکو فرمودند که این سازمان به نوعی تنظیم کننده و هدایت کننده سند 2030 در کشورهای در حال توسعه است. همچنین ایشان در بیانات هفته گذشته باز اشاره کردند که این سند متاسفانه در حال اجرایی شدن در کشور است و وزارت آموش و پرورش و مدیران، معلمان باید مانع از اجرای سند 2030 در مدارس کشور شوند.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: سازمان یونسکو به هیچ عنوان حق ندارد برای کشورهای دیگر با تمدن‌های غنی و سوابق فرهنگی درخشان در حوزه تعلیم و تربیت خط مش گذاری کند و اصل این کار نادرست است.

انتهای پیام/

300 / 320 سند 2030 دانشگاه فرهنگیان یونسکو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سند 2030 دانشگاه فرهنگیان یونسکو سازمان بین المللی یونسکو دفتر منطقه ای یونسکو دانشگاه فرهنگیان اجرای سند 2030 استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۸۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان نیاز دارد

آفتاب‌‌نیوز :

«آشیم اشتاینر» در بیانیه‌ای با اشاره به تخریب ۸۰ هزار خانه در نوار غزه، افزود: در خوشبینانه‌ترین حالت اگر مصالح ساختمانی پنج برابر سریعتر از شرایط پس از بحران سال ۲۰۲۱، در اختیار غزه قرار گیرد، بازسازی غزه ممکن است در سال ۲۰۴۰ به پایان برسد.

به گزارش رویترز، این مقام سازمان ملل، گستردگی ویرانی و تلفات انسانی ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به غزه در بیش از ۲۰۰ روز گذشته را یادآور شد و گفت: فقر در این مدت کوتاه به حدی رسیده است که بحران جدی برای توسعه این منطقه ایجاد کرده و آینده نسل‌های آینده را از بین برده است.

اشتاینر با اشاره به این موضوع که در پایان سال ۲۰۲۳، ۳۸.۸ مردم غزه زیر خط فقر بوده اند، گفت: حتی اگر جنگ فقط ۹ ماه طول بکشد، میزان فقر به ۶۰.۷ درصد خواهد رسید و بخش زیادی از طبقه متوسط به زیر خط فقر خواهند رفت.

منابع وابسته به سازمان ملل به ارائه آماری از شهدا و مجروحان در غزه پرداختند و به افزایش میزان فقر در این منطقه اشاره کردند.

برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» در گزارشی از شهادت یا زخمی شدن حداقل پنج درصد از ساکنان غزه خبر داد.

در این گزارش آمده است: حداقل ۵ درصد از ساکنان غزه در جنگ کنونی علیه غزه کشته یا زخمی شده‌اند.

برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته اسکوا در گزارش خود تاکید کرد: به منظور مقابله با بحران انسانی و بازسازی اقتصاد و زیرساخت‌های فلسطینی باید آتش‌بس برقرار شود.

این در حالی است که روز گذشته دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه، اعلام کرد که همزمان با شرایط وخیم جنگی و ادامه محاصره ۱۸ ساله، نرخ فقر میان ساکنان این منطقه از ۹۰ درصد نیز فراتر رفته است.

بر اساس بیانیه این دفتر که به مناسبت روزجهانی کار و کارگر منتشر شد، نرخ بیکاری پیش از آغاز جنگ، ۴۶ درصد بود و در ابتدای سال جاری میلادی و در سایه جنگ ویرانگر به ۷۵ درصد افزایش یافت.

براساس آمار دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه، رژیم صهیونیستی ۱۵ بخش اقتصادی نوار غزه را هدف قرارداده است و هزاران کارگر در تجاوز اخیر، قتل عام شده اند.

در بیانیه این دفتر اطلاع رسانی دولتی آمده است: ۹۵ درصد از بنگاه‌های اقتصادی در نوار غزه بر اثر بمباران و کشتار نیروی کار، به طور کامل تعطیل شده است.

این بیانیه افزود: در سه ماهه نخست جنگ، بیش از ۲۰۰ هزار نفر از جمله حدود پنج هزار ماهیگیر، شغل خود را از دست داده اند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی، آمریکا و جامعه جهانی مسوول شرایط سخت و غیرانسانی نوار غزه هستند.

این دفتر از کشور‌های جهان و همه سازمان‌های بین المللی خواست به وظیفه خود برای توقف نسل کشی ساکنان نوار غزه اقدام و به قشر کارگر در این منطقه که شغل خود را از دست داده اند، کمک‌های مستقیم ارائه کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حکم اسرائیل برای تعطیلی دفتر الجزیره
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • شادی مردم دیار هگمتانه از بارش باران بهاری
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی
  • گوترش: از شمار زیاد خبرنگاران کشته شده در غزه شوکه و وحشت زده‌ام
  • سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • طوفان‌الاقصی/ جایزه یونسکو برای خبرنگاران غزه
  • روز ۲۱۰ طوفان‌الاقصی|جایزه یونسکو برای خبرنگاران غزه
  • جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد