Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه یورو، اعضای کمیته محیط زیست، بهداشت عمومی و ایمنی مواد غذایی پارلمان اروپا روز دوشنبه (۱۷ شهریور) با "ساندرا گالینا"، معاون مدیرکل بهداشت و ایمنی غذایی در کمیسیون اروپا درباره سیاست‌های تولید و توزیع واکسن کرونا در اتحادیه اروپا و وضعیت قراردادهای پیش خرید این واکسن به بحث و تبادل نظر پرداختند و حتی قیمت پیشنهادی برای واکسن احتمالی کرونا برای دسترسی کشورهای کم درآمدتر در این دیدار اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، گالینا در این دیدار تاکید کرده است که واکسن احتمالی برای بیماری کووید-۱۹ باید در دسترس همه از جمله کشورهای کم درآمد نیز قرار گیرد.

وی با بیان اینکه قیمت این واکسن باید بین پنج تا ۱۵ یورو باشد، عنوان کرده است: «نمی‌توانیم از حد خاصی عبور کنیم چراکه مقرون به صرفه نیست. بگذارید خیلی واضح بگویم، باید قیمت حتی مناسب برای کشورهای عضوی باشد که ممکن است پول زیادی نداشته باشند.»

گالینا به اعضای این کمیته از پارلمان اروپا گفته است که نخستین دوزها واکسن احتمالی کرونا می‌تواند تا ماه دسامبر در دسترس کشورهای عضو اتحادیه اروپا قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به اینکه واکسیناسیون وسیع‌تر در ابتدای سال ۲۰۲۱ انجام می‌شود، گفت: «دوزهای واکسن‌ طبق جمعیت هر کشور در کشورهای عضو اتحادیه اروپا توزیع می‌شود.»

این مقام اتحادیه اروپایی افزود: یک واکسن خوب باید کارآمد، ایمن، مقرون به صرفه باشد و به سرعت تولید شود و بتواند مجوز بازار اتحادیه اروپا را کسب کند.

وی همچنین تاکید کرد که اتحادیه اروپا کاملا متعهد به یک رویکرد جهانی در توزیع واکسن است تا واکسن احتمالی در دسترس همگان از جمله کشورهای کم درآمد قرار گیرد.

این مقام کمیسیون اروپا همچنین در پاسخ به سوال برخی از اعضای پارلمان اروپا مبنی بر مسوولیت شرکت‌های پزشکی تولید کننده واکسن، گفت: مذاکره با شرکت‌ها دشوار بوده است اما شرکت‌هایی که واکسن کووید-۱۹ را تولید می‌کنند طبق قوانین مسوول خواهند بود و اگر مشکلی پیش بیاید می‌توان آن‌ها را دادگاهی کرد.

اظهارات این مقام اتحادیه اروپایی در حالی منتشر می شود که دولت انگلیس نیز روز دوشنبه (۱۷ شهریور) اعلام کرد انتظار دارد در اوایل سال آینده میلادی به واکسن ویروس کرونا دست یابد.

"مت هنکاک"، وزیر بهداشت انگلیس این مطلب را در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت پیشرفت شرکت‌های دارویی این کشور در زمینه ساخت واکسن کرونا اعلام کرد.

وی در گفت وگو با شبکه رادیویی "ال بی سی" با بیان اینکه در حال حاضر دولت قرارداد خرید «۳۰ میلیون دوز» از واکسن را امضا کرده است گفت: «آن‌ها همین الان شروع به ساختن دوزهای واکسن کرده‌اند قبل از اینکه حتی واکسن تایید شود... اینطور به محض اینکه واکسن تایید شد ما آماده بهره‌برداری خواهیم بود.»

این مقام انگلیس اضافه کرد «بهترین سناریو» آماده شدن واکسن در همین سال جاری میلادی است اما «محتمل‌ترین اوایل سال آینده میلادی است، ماه‌های نخستین سال آینده.»

تاکنون حدود ۳۵۰ هزار نفر در انگلیس به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند که از این تعداد بیش از ۴۱ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش منابع خبری، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا (CDC) نیز در نامه‌ای به مقام‌های بهداشتی ایالت‌های مختلف این کشور از آن‌ها خواسته است آماده توزیع واکسن احتمالی ویروس کرونا در اواخر ماه اکتبر (اوایل آبان) باشند.

یک سخنگوی این نهاد به خبرگزاری رویترز گفته است: «سازمان به منظور برنامه‌ریزی اولیه برای توزیع محدود احتمالی واکسن در ماه اکتبر و نوامبر با ایالت‌ها مکاتبه کرده است.»

براساس گزارش های منتشر شده تاکنون بیش از ۱۸۰ هزار نفر در آمریکا بر اثر بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: واکسن احتمالی اتحادیه اروپا کووید ۱۹ شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۹۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

آفتاب‌‌نیوز :

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشور‌ها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشور‌های ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این ۸ کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد