Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز ساخت وزارت صمت گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات تولیدکنندگان، عدم ثبات دستورالعمل‌هاست، به طوری که مدام این دستورالعمل‌ها و قوانین در حال تغییر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد مهدی هادوی در مصاحبه با برنامه «نقشه راه» رادیو گفت وگو اظهار کرد: سال گذشته با ابلاغ وتصویب قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی ساخت داخل که قبلا به عنوان برنامه‌های دیگر دیده شده بود سعی شد به عنوان یک تشکیلات خاص متمرکز شوند که در نتیجه مرکز ساخت داخل راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: وظیفه این مرکز این است که بتوانیم توسعه ساخت داخل را داشته باشیم و مسئولیت اجرای قانون استفاده حداکثر هم به این مرکز داده شده است.   رئیس مرکز ساخت داخل وزارت صمت گفت: یکی از مشکلاتی که ما داشتیم این بود که سامانه جامعی نداشتیم که چه چیزی را در کشور خودمان تولید می‌کنیم و چه چیزی را در حال وارد کردن آن هستیم؛ در قانون حداکثر استفاده سامانه‌ای پیش‌بینی شده است که با عنوان توان ایران بوده که از یک طرف هم توانمندی‌های ما را نشان می‌دهد و هم نیازی را که مشمولین قانون باید آن جا وارد شود تا اعلام نیاز کند که چه محصولی را می‌خواهد از خارج از کشور وارد کند.   هادوی گفت: این سامانه به گونه‌ای طراحی شده که وقتی فردی اعلام نیاز می‌کند تا واردات داشته باشد به صورت خودکار و هوشمند آن فردی که توانمندی خود را ثبت کرده می‌بیند و این ارتباط دو سویه برقرار می‌شود.   وی خاطر نشان کرد: در سامانه بهین‌یاب وزارت صمت، ۷۷ هزار واحد تولیدی ثبت شده داریم که هر کسی می‌خواهد پروانه بهره‌برداری و پروانه تاسیس بگیرد آن‌جا ثبت می‌شود.   رئیس مرکز ساخت داخل وزارت صمت با اشاره به اینکه یکی از مشکلات ما عدم ثبات مدیریت است، گفت: یکی از مشکلاتی که از سوی تولید کنندگان به ما رسانده می‌شود عدم ثبات قانون و دستورالعمل‌ها است به طوری که مدام در حال تغییر است.   هادوی گفت: در کمیسیون صنایع طرحی به عنوان جهش تولید دانش بنیان به تصویب رسیده که در حال آمدن به صحن علنی است و این در حالی است که این طرح در تقابل و در بسیاری از موارد در کنار موازی بودن قانون حداکثر استفاده است که هنوز یک سال از زمان اجرای آن نگذشته است.   وی با تاکید بر اینکه همه ما باید تسهیل کننده تولید باشیم، یادآور شد: ما باید قوانین را به مباحث فرهنگی متصل کنیم تا تولید کننده واقعی که انسان‌های صادقی هستند و به معنای واقعی جهادگر هستند مورد حمایت قرار گیرند.   رئیس مرکز ساخت داخل وزارت صمت گفت: در جلساتی که با تولیدکنندگان داریم گفته می‌شود که مقررات بانک مرکزی به گونه‌ای است که به نفع تولید کننده واقعی نیست و این حرف درست است.   در ادامه این گفت‌وگو، حجت الله فیروزی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، که به صورت تلفنی مهمان برنامه «نقشه راه» بود، اظهار کرد: باتوجه به شرایطی که کشور ما دارد که بخشی از اقتصاد به خاطر کرونا آسیب دیده، طبیعی است که باید به مقوله تولید که هم اشتغال‌زا و هم درآمد زا برای جامعه بوده توجه جدی شود که این توجه بخشی در قالب قوانین، نظارت و اجراست.   وی با بیان اینکه ما کمبود قانون نداریم، گفت: ما دو مشکل اساسی داریم که شامل روش‌های اجرایی و بروکراسی‌های اداری بوده که این مهم متعلق به دولت فعلی نبوده و در دولت‌های قبلی هم بوده است، اما نکته‌ای که وجود دارد این است که اگر این بروکراسی‌ها مرتفع نشود مشکل حل نخواهد شد.   سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: یکی از مشکلات اساسی، فقدان اختیارات در رده‌های پایین اجرایی است که این مهم خود بر افزایش پروسه زمانی یک کار تاثیر می‌گذارد.   فیروزی بیان کرد: ما باید برای تمام قوانین‌مان یک پیوست فرهنگی داشته باشیم، چراکه قانون آنقدر خشک است که به جز کار فرهنگی با مورد دیگری پذیرش نمی‌شود.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس مرکز ساخت مرکز ساخت داخل یکی از مشکلات وزارت صمت عدم ثبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۰۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوام ثبات قیمت دلار مبادله‌ای/ یورو کاهشی شد

در معاملات امروز (۶ اردیبهشت) مرکز مبادله طلا و ارز ایران، هر اسکناس دلار آمریکا به ۴۴ هزار و ۳۸ تومان و حواله دلار نیز به ۴۱ هزار و ۱۱۸ تومان رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در معاملات امروز پنجشنبه (۶ اردیبهشت) مرکز مبادله ارز و طلای ایران، هر اسکناس دلار آمریکا با ثبات نسبت به روز کاری قبل به‌نرخ ۴۴ هزار و ۳۸ تومان و حواله دلار نیز به‌ نرخ ۴۱ هزار و ۱۱۸ تومان معامله می‌شود.

قیمت هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران نیز با کاهش نسبت به روز کاری قبل به ۴۷ هزار و ۶۰ تومان و نرخ حواله یورو به ۴۳ هزار و ۹۴۰ تومان رسیده است. اسکناس درهم امارات نیز با ثبات نسبت به روز کاری گذشته، ۱۱ هزار و ۹۹۱ تومان ارزش‌گذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز ۱۱ هزار و ۱۹۶ تومان است.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • تدوام ثبات قیمت دلار مبادله‌ای/ یورو کاهشی شد
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند