Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-01@18:11:11 GMT

پیام حافظ منافع آمریکا از ایوان عالی‌قاپو

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۲۱۷۰۷

پیام حافظ منافع آمریکا از ایوان عالی‌قاپو

خرداد: وزیر خارجه سوئیس که کشورش حافظ منافع آمریکا در ایران است و برای نخستین‌بار به ایران سفر کرده‌، پیش از آنکه تصاویری از دیدارهای رسمی خود در ایران منتشر کند، ترجیح داد صفحات خود در فضای مجازی را به جاذبه‌های گردشگری ایران اختصاص دهد و همچون یک گردشگر شگفت‌زده از عجایب تاریخی و جاذبه‌های گردشگری ایران رفتار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




 ایگنازیو کاسیس که برای مذاکره با مقامات کشورمان و همچنین حضور در یکصدمین سالروز حضور دیپلماتیک سوئیس در ایران به کشورمان سفر کرده است، در بدو نخستین ورود خود به ایران، جاذبه‌های گردشگری کشورمان را برای بیش از ۴۲۰۰دنبال‌کننده خود در اینستاگرام و ۲۲هزارو۳۰۰دنبال‌کننده خود در فضای توییتر به اشتراک گذاشت.
وزیر خارجه سوئیس در بدو ورود به ایران و پیش از انجام هرگونه گفت‌وگوهای دیپلماتیک با مقامات سیاسی کشورمان به اصفهان سفر کرد و مستقیم به میدان ثبت جهانی شده نقش جهان رفت و تصاویر متعددی از میزبانی ایرانی‌ها و گوشه و کنار یکی از مهم‌ترین میراث جهانی ایران در فضای مجازی به اشتراک گذاشت.
او اصفهان را مروارید خاورمیانه لقب داده و شناخت فرهنگ و مردم یک کشور را پیش‌نیاز برقراری روابط دیپلماتیک خوب ارزیابی کرده است. نخستین پیام ایگنازیو کاسیس، وزیر خارجه سوئیس در ورود به ایران و با توجه به تصاویر منتشر شده توسط او در صفحات شخصی‌اش در فضای مجازی، پیام سفر به ایران و شناخت فرهنگ و مردم این کشور ‌است.
اما روابط گردشگری ایران و سوئیس در سال‌های گذشته چگونه بوده و چه تعداد گردشگر ورودی ایران از اتباع کشور سوئیس هستند. ایران و سوئیس چه اقدامی در جهت توسعه بازار گردشگری یکدیگر داشته‌اند؟
تعداد گردشگران ورودی از سوئیس به ایران در سال۹۶ و براساس اعلام معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور به همشهری، ۷هزارو۶۰ گردشگر ‌بود. این آمار در سال۹۷ بیش از ۱۷درصد کاهش یافت و به رقم ۵هزارو۸۱۵گردشگر رسید. آمارهای سال ۹۸ و ۹۹ ورود گردشگران سوئیس به ایران نیز با بازگشت دوباره تحریم‌ها و شیوع کرونا در جهان با افت چشمگیر در این بازار هدف گردشگری ایران مواجه شد.
جدای از کاهش آمار گردشگران ورودی سوئیس به ایران اما، آن کشور در بازارهای هدف گردشگری ایران قرار دارد و طی سال‌های گذشته تعاملات گردشگری ایران و سوئیس تنها به ورود گردشگران سوئیسی به ایران محدود نشده است. یادداشت‌های تفاهم همکاری میان ایران و سوئیس در زمینه‌های مختلف گردشگری همچون آموزش، برپایی رویدادها، برگزاری نمایشگاه‌ها و انجام تورهای آشناسازی به امضا رسید که برخی از آنها نیز اجرایی شد.
سوئیسی‌ها حتی دوره‌هایی برای توسعه پایدار گردشگری و تدوین حساب‌های اقماری گردشگری برای طرف ایرانی گذاشتند که منجر به ۳‌سفر سوماروگا، مدیرکل دفتر طرح‌های گردشگری کشور سوئیس به ایران شد. مدیرکل دفتر طرح‌های گردشگری سوئیس حتی در سال‌های ۹۳ و ۹۴ با نماینده دفتر اطلاع‌رسانی گردشگری ایران در سوئیس دیدار داشت و همکاری‌های گردشگری میان این ۲ دفتر برای اعزام گردشگر بین ۲کشور ادامه یافت.
حالا وزیر خارجه سوئیس که نخستین سفر رسمی خود به ایران را تجربه می‌کند، در ابتدای ورود به ایران به اصفهان رفت و در ایوان عمارت عالی‌قاپو در میدان ثبت جهانی شده نقش جهان ایستاد و تصاویری با پس‌زمینه این میدان تاریخی بر صفحات مجازی منتشر کرد.
او حتی در نخستین دیدار دوستانه‌اش به دیدار شهردار اصفهان رفت و با او در مورد این شهر تاریخی و مهم‌ترین مقصد گردشگری جهانی ایران به گفت‌وگو پرداخت. 
ایگنازیو کاسیس، وزیر امور خارجه سوئیس که کشورش حافظ منافع آمریکا در ایران است و نخستین سفر او به ایران در آستانه انتخابات آمریکا با حرف و حدیث‌های فراوان و گمانه‌زنی‌ها از آوردن پیام ترامپ به ایران مواجه شده است، اما فارغ از تمام تحلیل‌های سیاسی توانسته است در گام نخست یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری ایران را به هزاران دنبال‌کننده خود در صفحات مجازی معرفی کند و اصفهان را مروارید خاورمیانه بنامد.
اقدام وزیر خارجه سوئیس در بدو ورود به ایران در معرفی جاذبه‌های گردشگری کشورمان می‌تواند یکی از مهم‌ترین فرصت‌های گردشگری کشور در مذاکرات دوجانبه مقامات ۲کشور برای توسعه تعاملات گردشگری ایران و سوئیس‌باشد. برچسب ها: آمریکا ، عالی‌قاپو

منبع: خرداد

کلیدواژه: آمریکا عالی قاپو جاذبه های گردشگری وزیر خارجه سوئیس گردشگری کشور سوئیس به ایران گردشگری ایران ورود به ایران ایران و سوئیس مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۱۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است

«صادق کوشکی» استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به نسل‌کُشی رژیم صهیونیستنی در غزه، اظهار کرد: آمریکایی‌ها برای منافع ملی خود عرصه‌ای را تعریف کرده‌اند و در این عرصه، رژیم صهیونیستی جایگاه ویژه دارد؛ لذا امنیت رژیم صهیونیستی، جزء امنیت و منافع ملی آمریکا تعریف شده است.

وی افزود: وقتی منافع ملی آمریکا مطرح باشد، دولت آمریکا این موضوع را بر هر قاعده و قانون دیگر از جمله «مباحث حقوق بشری» مقدم می‌دارد.

کوشکی اضافه کرد: حرکت دانشجویان در آمریکا مخالف سیاست‌های کلان دولت آمریکا است و طبیعی است که با آن برخورد شود و این برخورد خشن هم صرفاً مربوط به امروز نیست؛ دولت آمریکا در جریان جنگ ویتنام با اعتراض‌های دانشجویی علیه این جنگ برخورد خشن داشت.

استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: آمریکایی‌ها نسبت به امنیت و منافع ملی‌شان، با هیچ کسی تعارف ندارند و حتی از آسیب‌زدن به معترضین ابا نمی‌کنند؛ در این راه حتی قوانین دست دولت آمریکا را باز گذاشته است؛ یعنی اینگونه نیست که اگر پلیس آمریکا دانشجویی را بازداشت کرد، آن پلیس مواخذه شده یا تحت فشار قرار بگیرد.

کارشناس مسایل سیاسی با اشاره به توجیه‌ها درباره برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض گفت: اعلام می‌شود دلیل برخوردها در آمریکا این است که دانشجویان، در محل‌های ممنوعه چادر زده‌اند یا تحصن کرده‌اند؛ این دست توجیه‌ها فرعی است و اصل موضوع این است که دولت آمریکا اقدام هیچ قشری اعم از دانشجو و روشنفکر و سلبریتی و… علیه منافع و امنیت ملی را ابداً تحمل نمی‌کند.

کوشکی تصریح کرد: بنابراین کاملاً طبیعی است که دولت آمریکا دانشجویی را صرفاً به خاطر انتشار یک توییت درباره فلسطین از دانشگاه اخراج کند؛ چون رژیم صهیونیستی جزیی از خطوط قرمز «منافع و امنیت ملی آمریکا» محسوب می‌شود.

کد خبر 6093103

دیگر خبرها

  • پیام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است
  • جدیدترین پیام رئیس برای انصرافی‌های تیم ملی
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست