Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد قاسمی روز سه شنبه در نشست هم‌اندیشی با نخبگان و نهادهای مردمی حوزه آسیب‌های اجتماعی، افزود: برای رفع معضلات اجتماعی پیش از رسیدن به آخرین مرحله باید از ظرفیت سازمان‌هایی که به صورت تخصصی بدون هیچ دستمزدی در قالب موسسات مردم نهاد مشغول فعالیت هستند، استفاده کرد.

دادستان قزوین افزود: پیشگیری از بروز جرائم و ناهنجاری‌های اجتماعی مستلزم آن است که عوامل بروز توسط خود شهروندان شناسایی و اعلام شده و با همکاری دستگاه قضا و سازمان‌های مردم نهاد نسبت به رفع بسترهای جرم زا اقدام گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: فلسفه این نشست بهره مندی از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد جهت اجرای سیاست‌های دستگاه قضا در حوزه پیشگیری و رعایت حقوق عامه است.

این مقام قضایی بیان داشت: مردم در هرکجا و در هر حوزه‌ای، یاریگر نهادهای حاکمیتی بودند مشکلات بهتر، سریعتر و راحت‌تر مرتفع شده است.

دادستان قزوین تصریح کرد: پیشگیری از وقوع جرم تنها با برگزاری چند نشست، تنظیم صورت جلسه و مصوبه اجرا نمی‌شود بلکه نیازمند مقدمه و برنامه ریزی و اجرای دقیق و مستمر مصوبات به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

پیشگیری از وقوع جرم، وظیفه همه نهادها است

در ادامه معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین با بیان این مطلب، گفت: نشست امروز در راستای تأکیدات مستمر مقام معظم رهبری است تا همه فرهیختگان و نخبگان با نظریه‌های خود به میدان عمل آمده و با دستگاه قضا و مسوولان ارتباط تنگاتنگی داشته باشند.

علی فولیان گفت: استفاده از ظرفیت و تجربیات علما و نخبگان می‌تواند فرصت بزرگی برای دستگاه قضایی در راستای حل مشکلات و پیشگیری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی باشد.

فولیان اظهار داشت: این نشست به منظور جلب رضایت مردمی و افزایش اعتماد و امنیت با تعامل نخبگان استان که جایگاه ویژه‌ای در بین مردم و مسوولان اجرایی و دستگاه‌ها دارند تشکیل شده است تا با همکاری و همفکری فرهیختگان و نخبگان شاهد اثرات مثبتی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در استان باشیم.

برچسب‌ها دادگستری استان قزوین دادستان قزوین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه آسیب ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری استان قزوین دادستان قزوین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه آسیب ها دادگستری استان قزوین دادستان قزوین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه آسیب ها پیشگیری از وقوع جرم آسیب های اجتماعی دادستان قزوین دستگاه قضا آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۲۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند در بازدیدی که به اتفاق رئیس دادگستری، مسئولان فرمانداری، شهرداری و روسای ادارات راهداری و امور منابع طبیعی از مناطق مختلف آسیب دیده از سیلاب اخیر انجام گرفت با مثبت ارزیابی کردن اقدامات انجام شده، ضمن قدردانی از عوامل دخیل در کنترل بحران، خواستار تحلیل علمی علل ورود سیلاب به شهرستان و حل دائمی آن شد.

رضا یعقوبی اظهار داشت: صبوری و همکاری عموم مردم و همچنین زحمات بی شائبه و طاقت فرسای مجموعه عوامل دخیل در کنترل و مدیریت بحران از جمله فرماندار و کارکنان فرمانداری، بخشداری ها، شهرداری ها، دهیاری ها، دستگاه‌های اجرایی، نیرو‌های انتظامی، سپاه و بسیج مردمی، که به صورت یکپارچه و هماهنگ عمل کردند، در کنترل سیل اخیر بسیار موثر بود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند با اشاره به همراهی تمامی ارگان‌ها در دفع خطر و کاهش خسارات، بر لزوم حفظ آمادگی نهاد‌های ذی ربط تاکید کرد و گفت: باید این سطح از وفاق و همکاری بین بخشی در آینده هم تداوم یابد و با بهره گیری از تجارب میدانی به دست آمده و نیز دعوت از کارشناسان و صاحب نظران در ستاد مدیریت بحران، در خصوص کاهش آسیب پذیری شهرستان تصمیم گیری شود و با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در شهرستان و نیز پیگیری در سطح استانی و کشوری برای اخذ بودجه و امکانات به منظور پیشگیری از حوادث مشابه در آینده اقدام شود.
این مقام قضایی با تاکید بر اینکه ترک فعل‌ها می‌تواند شامل قصور و اشتباهات در گذشته و اهمال در زمان حاضر باشد، تصریح کرد: زحمات بی شائبه و شبانه روزی دستگاه‌های مجری و خدمات رسان از جمله مدیران و کارمندان این مجموعه‌ها در کاهش خسارات احتمالی نباید نادیده گرفته شود و به همین جهت ضمن قدردانی از تمامی افراد دخیل در این امر، دستگاه قضایی از افراد دلسوزی که به صورت جهادی و با کمبود امکانات برای رفع مشکلات مردم تلاش می‌کنند حمایت قاطع خواهد داشت. 

وی افزود: از سویی دیگر دادسرای شهرستان مطالبه گری لازم را با بهره گیری از تمامی ظرفیت‌های قانونی از جمله گزارش و پیگیری ترک فعل ها، برای مدیریت بحران و تکرار حوادث ناگوار به ویژه در خصوص وقوع سیلاب به عمل می‌آورد، که این موضوع نیز در راستای حمایت از حقوق عامه و نیز کمک عملی به دستگاه‌های اجرایی است، تا ان شاءالله از این طریق موجبات رفع مشکلات فعلی که در طول سالیان و شاید به علت تصمیمات اشتباه گذشته به وجود آمده اند، فراهم شود.

دادستان زرند با بیان اینکه مهم‌ترین اصل مدیریت بحران جلوگیری از وقوع و تکرار حوادث است، گفت: وقوع سیل و تکرار حوادث مشابه در چند سال اخیر انتظار به حق مردم برای رفع نواقص و کنترل بارش‌ها و سیلاب‌ها را به دنبال داشته است و بنابراین در این خصوص هیچگونه کوتاهی پذیرفته نیست.

وی با اعلام هشدار خطر غرق شدگی، به شهروندان توصیه کرد، از نزدیک شدن به تالاب‌های به وجود آمده ناشی از سیل و محل‌هایی که سیلاب در آن جمع شده خودداری کنند؛ چرا که ممنوعیت شنا در سد‌های خاکی به علت تهدیدات بهداشتی و مهم تر از آن خطر غرق شدگی به واسطه رسوبی بودن تالاب‌ها و چسبندگی ناشی از گل و لای است که این موضوع به دفعات در شهرستان رخ داده و خانواده‌های بسیاری شاهد از دست دادن جوانان خود به علت شنا در سد‌های خاکی بوده اند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند