Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

آرش حسینی میلانی عضو شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به گزارش ارائه شده از سوی رابط شورایاری های منطقه 22 گفت: در منطقه 22 طرح کاپ به صورت پایلوت در حال اجراست

اخبار اجتماعی- وی ادامه داد: انتظار داریم شهردار منطقه 22 همانطور که در مسیر اجرای طرح تفکیک از مبدا زباله فعالیت خوبی داشتند در این حوزه هم فعالیت مستمر و جدی را پیگیر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: البته نقش شورایاران هم در اجرای اینگونه طرح ها غیرقابل انکار است و باید همکاری لازم و نزدیک را با شهردار منطقه داشته باشند.

میلانی گفت: بحث دیگر در منطقه 22 موضوع تصفیه خانه خرگوش دره است که قرارداد و طرح آن در دوره گذار قرار دارد و باید پیگیری ها برای نهایی شدن قرارداد آن سریعتر انجام شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: باید زمین محل احداث تصفیه خانه زودتر تحویل داده شود تا در همین دوره کلنگ اجرای آن به زمین بخورد.

وی افزود: بحث دیگر بحث تکمیل شبکه فاضلاب است که ما در شورای اسلامی شهر آن را از شرکت آبفا پیگیر هستیم زیرا این موضوع یک مطالبه جدی از سوی مردم ساکن در منطقه است.

میلانی گفت: موضوع روددره کن هم حائز اهمیت است زیرا این روددره در نزدیکی منطقه 22 است و می تواند مردم منطقه را در زمان بروز سیلاب احتمالی تحت تأثیر قرار دهد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: باید نسبت به اطراف رودخانه و حریم آن حساس بود و شهرداری در کنار آن به وضعیت حریم در حوزه بالادست رودخانه کن حساس بوده و از ساخت و ساز در حریم بالادستی رودخانه جلوگیری کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورایاری تصفیه خانه سیلاب میلانی رود کن تصفیه خانه عضو شورای اسلامی شهر تهران منطقه 22

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند و کاندیدای‌های خود را فارق از فهرست‌ها انتخابات کردند، در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش و توجه بیشتری به لیست‌ها داشته باشند.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آرایس سیاسی فهرست‌ها در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به طور طبیعی و طبق تجربیات گذشته میزان مشارکت در دور دوم انتخابات کمی کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ۴۵ نماینده باقی مانده منتخب در این مرحله از انتخابات، می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت مجلس داشته باشند، اذعان کرد: در این میان به طور ویژه نمایندگان تهران نقش موثرتری خواهند داشت و امیدواریم مردم با توجه به شرایط سخت اقتصادی از تأثیر مجلس در سفره، معیشت و شرایط اقتصادی آگاهی داشته باشند و با مشارکت خوب خود مجلسی قوی را تشکیل دهند که هم به مشکلات و مسائل اجتماعی و هم به مسائل اقتصادی مردم نظر مطلوب‌تری داشته باشد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در مجموع میزان مشارکت به حد دوره اول نخواهد رسید اما در حد قابل قبولی خواهد بود که بتواند مجلس را کامل کند و برآیند فراگیر برای تأثیرگذاری بر نظام قانونگذاری کشور باشد.

وی در ادامه به فهرست‌های ارائه شده اشاره کرد و افزود: عمده نامزدهای باقی مانده مربوط به سه ائتلاف شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا هستند و در این بین حزب موتلفه اسلامی هم به صورت مستقل فهرست انتخاباتی ارائه می‌دهد که البته مشترکاتی با شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا دارد.

ترقی ادامه داد: در مجموع به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند اما احتمالاً در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش به لیست‌ها تا حدودی بیشتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین به نظر می‌رسد رقابت در این مرحله بیشتر در درون جریان اصولگرایی و انقلابی صورت گیرد؛ هر چند نتیجه انتخابات این مرحله هر چه که باشد غالب نمایندگان از طیف جریانات اصولگرایی در مجلس خواهند بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اختلاف سلایق جریان‌های اصولگرایی یادآور شد: منشأ بخشی از اختلافات روش اولویت بندی مسائل در مدیریت مجلس است که شاهد بودیم؛ اگر بتوانیم چنین مواردی را به حداقل برسانیم و اولین‌های مقام معظم رهبری را ملاک بررسی‌های مجلس قرار دهیم، اختلاف نظرها به طور طبیعی برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه تأکیدات مقام معظم رهبری بر حفظ وحدت و پرهیز از رفتارهای غیراخلاقی موجب می‌شود زمینه وحدت و انسجام در مجلس افزایش پیدا کند، خاطر نشان کرد: مهمترین مسئله پس از ورود نمایندگان جدید به مجلس، انتخاب هیئت رئیسه است که اگر از آن عبور کنیم وحدت و انسجام به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

کد خبر 750582

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • ببینید | قابل توجه زاکانی و دوستان؛ وضعیت خطرناک پله برقی متروی میدان ولیعصر تهران!
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • تداوم عملیات جست‌وجو جهت نجات کارگر مفقود شده تهران
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • آخرین وضعیت اتوبان شهید خرازی بعد از سیلاب شب گذشته
  • امدادرسانی به ۲۴۰ شهروند گرفتار در سیل/مردم به هشدارها توجه کنند