Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@15:44:43 GMT

اهمیت تغذیه دانش‌آموزان در دوران شیوع بیماری کووید19

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۲۳۳۵۱

اهمیت تغذیه دانش‌آموزان در دوران شیوع بیماری کووید19

رضا رزاقی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کاشان با اشاره به نقش تغذیه صحیح در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری کرونا اظهار کرد: دانش‌آموزان برای این‌که بتوانند در طول روز فعال باشند و یادگیری لازم را داشته باشند، ضروری است تا ۳ وعده غذایی اصلی صبحانه، ناهار و شام را به همراه دو میان وعده غذایی مانند شیر، میوه، مغزها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. استفاده کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه، دانش‌آموزان بهتر است به‌ جای استفاده از میان وعده‌های شور یا شیرین، از جایگزین‌های سالم‌ آن‌ها مانند خشکبار، پنیر و گردو، ماست، تکه‌های میوه و میوه‌های خشک استفاده کنند، گفت: داشتن برنامه غذایی متنوع و مغذی که شامل غلات کامل، میوه‌ها، سبزی‌ها، حبوبات، مغزها و لبنیات کم‌چرب باشد می‌تواند مراحل رشد و تکامل فرزندان را تأمین کند، همچنین بهتر است دانش‌آموزان خواب کافی به مدت ۸-۶ ساعت داشته باشند.

رزاقی، صبحانه را مهم‌ترین وعده غذایی دانش آموزان دانست و گفت: مصرف مواد غذایی شیرین در وعده صبحانه قدرت یادگیری دانش‌آموزان را کاهش می‌دهد و بهتر است در صبحانه از نان سنگک همراه با ترکیبات پروتئینی مانند تخم‌مرغ آب‌پز، پنیر همراه با گردو و... استفاده شود.

وی، با اشاره به رعایت نکات بهداشتی در زمان تهیه و پخت مواد غذایی، یادآور شد: باوجود این‌که تاکنون هیچ مدرکی با ارتباط غذا یا بسته‌های غذایی با انتقال ویروس کرونا یافت نشده، اما این احتمال وجود دارد که افراد در تماس با سطوح یا اشیاء آلوده به ویروس و سپس لمس صورتشان، به ویروس مبتلا شوند و البته این خطر زمانی بیشتر می‌شود که افراد در تماس نزدیک با افراد دیگر در هنگام خرید اقلام موردنیاز و یا دریافت مواد غذایی ارسالی توسط پیک قرار می‌گیرند.

 وی تأکید کرد: در این دوران از دادن نوشیدنی‌های شیرین به‌خصوص نوشابه‌های گازدار، غذای فوری، تنقلات، انواع کیک، کلوچه، شکلات‌های مختلف و... به فرزندان خودداری شود.

انتهای پیام/۶۳۰۱۸/ص۱۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان تغذیه بیماری دانشگاه علوم پزشکی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۳۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید

آفتاب‌‌نیوز :

گیاه خیار تلخ، در پاکستان و هند و در برخی از کشور‌های آسیایی به همین نام خوانده می‌شود. البته کشور‌های انگلیسی زبان کارلا را با نام‌های؛ کدوی تلخ و یا خربزه تلخ نیز می‌شناسند.

از آن‌جایی که میوه کارلا سرشار از موادی مانند charactin و momordicin است. این دو ماده موجود در میوه کارلا می‌تواند در کنترل فشار خون و همچنین مبارزه با مشکلات بیماران دیابتی بسیار موثر واقع شود.

دانه‌های میوه این گیاه دارای ترکیبات پلی پپتیدی مشابه انسولین و با عوارض کمتر است که مصرف آن موجب کاهش قند در بیماران دیابتی نوع اول می‌شود

مصرف آب کارلا بدن را در برابر هجوم اپی رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند. همچنین، سیستم ایمنی بدن قویتر شده و بدن راحت‌تر می‌تواند بیماری‌های داخلی را کنترل کرده و در نتیجه آن‌ها را نابود کند.

از سویی مصرف میوه کارلا می‌تواند باعث تسهیل در جریان خون شود. این عمل می‌تواند زخم‌های ایجاد شده در بدن را زودتر مداوا می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • تحولات جامعه به دست معلمان رقم می‌خورد
  • جشن تکلیف دانش آموزان دختر آستارایی برگزار شد
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • «نان کامل» چه نانی است؟
  • احساس غرور بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • این مربا را برای صبحانه نخورید!
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟