Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به دغدغه‌های موجود بین مردم، بالابردن قدرت تاب‌آوری در کسب و کارها به ویژه مدارس و دانشگاه‌ها را بهترین راهکار در دوران بحران کرونا دانست.

رحمت‌علی صابری حقایق در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا  با تأکید بر ضرورت آموزش به دانشجویان در دوران کرونا اظهار کرد: این موضوعی است که از هفت ماه گذشته در گفتمان آموزشی خانواده‌ها و مسئولان جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در این راستا باید از افراد صاحب‌نظر و کارشناسان  امر مشورت گرفت و از تجربه کشورهای موفق (متناسب با نظام آموزشی و فرهنگی جامعه ایرانی) الگوبرداری شود، در غیراینصورت بیراهه‌ها در پیچ و خم زندگی دیجیتالی بیشتر می‌شود.

مؤلف کتاب «بازاریابی مدرسه با رویکرد مدرسه‌داری در ایران» با اشاره به دغدغه‌های موجود برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها از سوی مردم، بالابردن قدرت تاب‌آوری در کسب و کارها به ویژه مدارس و دانشگاه‌ها را بهترین راهکار در دوران بحران کرونا دانست.

به گفته صابری حقایق، سایر کسب و کارها نیز باید برای بالا بردن قدرت تاب‌آوری خود میزان بهره‌وری‌شان را افزایش دهند.

وی با بیان اینکه قطعاً مدرسه و دانشگاه از این قاعده مستثى نیستند، افزود: افزایش بهره‌وری نتیجه اثربخشی و کارایی است؛ بنابراین برای افزایش اثربخشی نخست باید وضع موجود را در کوتاه‌مدت حفظ کرد، سپس فعالیت‌ خود را در بلندمدت توسعه دهیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی تأکید کرد: برای ارتقای کارآیی در شرايط بحران ابتدا باید هزینه‌ها را به شدت کنترل (با احتياط حفظ تيم اجرایى و آسيب نرساندن به منابع انسانی) و به افزایش درآمدها توجه داشت.

صابری حقایق با بیان اینکه در این راستا یک راهکار سه‌گانه در حوزه آموزش پیشنهاد می‌شود، بهره‌گیری از افزایش توان زندگی دیجیتال در بحران را نخستین راهکار در این زمینه عنوان کرد و ادامه داد: افزایش توان زندگی دیجیتال در بحران یعنی تا می‌توانیم توان آموزش زندگی دیجیتال در دانش‌آموزان را ارتقا دهیم.

وی، یاددهی مهارت‌های مورد نیاز در زندگی دیجیتال با توجه به اقبالی که بازار نشان می‌دهد را ضلع دوم این راهکار سه‌گانه دانست و تصریح کرد: به‌طور مثال، نسبت خرید اینترنت و آموزش مردم و کلاً شاخص‌های دیجیتال در طول هفت ماه گذشته در کشور و نه ماه اخیر در جهان پس از شیوع کرونا، نشان از آن دارد که دنیا با شکل جدیدی از زندگی مواجه شده است.

«بنچ مارکینگ»؛ ابزار کلیدی دنیای مدیریت

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی تبیین کرد: «بنچ مارکینگ» یا «الگوسازی» می‌تواند ابزار کلیدی در دنیای کارآفرینی و مدیریت کسب و کار در این دوره به عنوان سومین راهکار موجود باشد.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه بنچ‌مارک کردن یعنی قضاوت درباره کیفیت چیزی براساس مقایسه آن با چیزهای مشابه دیگر، ادامه داد: در «بنچ مارکینگ» برای مدرسه و دانشگاه بهترین موضوع استفاده از نظام‌های آموزشی برتر در جهان و الگوبرداری از آنهاست.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، ژاپن، کره‌جنوبی و فنلاند را کشورهای پیشتاز در حوزه آموزش برشمرد و خاطرنشان کرد: برای «بنچ مارکینگ» در حوزه آموزش می‌توان از راهى كه سایر کشورها در برخورد با کرونا دارند، الگوبرداری کرد.

صابری حقایق با تأکید بر اینکه مدیران ما به تنهایی تصمیم نگیرند و در حوزه مدیریتی از نظر و مشورت صاحبنظران استفاده کنند، ادامه داد: این مسئله به سود جامعه است.

وی بر ضرورت ارتقای عملیات دیجیتال تأکید کرد و گفت: آموزش دیجیتال و مهارت‌های زندگی و آموزش دیجیتال مهارت‌ها، مقوله‌های بسیار مهم و متفاوتی هستند که باید مدنظر قرار گیرند.

به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی در آموزش مهارت‌های دیجیتال دنبال آن هستیم که توان افراد برای یادگیری مهارت‌هایی که به آن نیازمندند را افزایش دهیم و از طریق فضای دیجیتال به آنها منتقل کنیم.

بهره‌گیری از سناریو پلانینگ برای ایجاد الگوهای پابرجا

این استاد دانشگاه با اشاره به بحث سناریو پلانینگ تشریح کرد: سناریو «پلانینگ» یعنی برنامه‌ریزی بر پایه سناریو برای رسیدن به الگوهای پایدار و پابرجا و در این دوران به‌ شدت نیازمند سناریو «پلانینگ» برای اتخاذ استراتژی‌های مناسب هستیم تا با رصد اتفاقات آینده بتوانیم بهترین برنامه‌ها را تدوین کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی با بیان اینکه باید ارتباط با والدین را به‌منظور مدیریت و نظارت بر شیوه تحصیلی فرزندانشان و اطلاع از آن بالا برود، افزود: موج بعدی کرونا از اواخر پاییز و زمستان تا بهار سال آینده خواهد بود؛ بنابراین اجازه برگزاری حضوری کلاس‌ها وجود ندارد و مدارس باید به سمت راهکارهای مناسب بروند.

صابری حقایق، توجه به اهمیت ایجاد ارتباط بین مدارس و مراکز آموزشی با والدین را مورد تأکید قرار داد و به آنا گفت: اکنون این مسئله از سوی نهادهای آموزشی مورد غفلت قرار گرفته است.

گفتگو: رحیم فلاح

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: فضای مجازی دیجیتال بحران کرونا زندگی دیجیتال تاب آوری مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۵۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: ضرورت دارد در هر یک از دستگاه‌های اجرای استان بخش مدیریت بحران ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت _در ستاد مدیریت بحران استان اظهار کرد: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان وقوع بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام دهیم و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به تخلیه به‌موقع روستای نوده شهرستان زیرکوه و انتقال اهالی به دلیل شکسته شدن سد، افزود: با توجه به اینکه خسارت وارده از سیل به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه زیاد است، باید با تشکیل تیم‌های تخصصی و بررسی‌های لازم در این خصوص، میزان خسارات وارده مشخص شود.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به احتمال بارش باران در روزهای آینده، لازم است با هدف جلوگیری از بحران، نسبت به تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند، اقدام شود.

وی با اشاره به خسارت‌های وارده به راه‌های عشایری تأکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

علی آخوندی، مدیرکل مدیریت بحران استان خراسان جنوبی هم در ادامه گفت: با توجه به خسارت‌های وارده به قنوات شهرستان زیرکوه باید آب مورد نیاز مردم از طریق لوله‌کشی از مادر چاه‌ها تأمین شود.

وی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص پیدا نکرده است.

نیاز به تداوم کمک‌رسانی دستگاه‌ها برای رفع مشکلات مناطق تحت تأثیر سیل

محمدرضا غیرتی، فرماندار زیرکوه هم در این جلسه گفت: در شروع کار همه دستگاه‌های اجرایی برای تأمین ماشین‌آلات مورد نیاز اعلام آمادگی کردند که جای تقدیر دارد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط اضطراری شهرستان، نیاز است تا زمان اعلام وضعیت سفید همه دستگاه‌ها پای کار باشند و امدادرسانی‌ها تداوم داشته باشد.

فرماندار شهرستان زیرکوه افزود: ارتش با تجهیزات به کمک مردم آمد و ماشین‌آلات راهداری هم در شهرستان زیرکوه مستقر هستند.

وی متذکر شد: با توجه به حجم خسارت‌های وارده به دو حوزه راه و کشاورزی، بیشترین نیاز تأمین تجهیزات برای بازسازی هم مربوط به همین دو حوزه است.

غیرتی با اشاره به وجود چند بند خاکی خطرساز در شهرستان گفت: انتظار می‌رود برای ترمیم این بندهای خاکی اقدام فوری انجام شود تا در بارندگی‌های بعدی روستاهای پایین دست دچار مشکل نشوند.

وی تأکید کرد: با عزیمت تیم ارزیابی مشترک آب منطقه‌ای و منابع طبیعی به شهرستان، وضعیت بندهای خاکی بررسیو نسبت به مقاوم سازی آنها اقدام شود.

کد خبر 748737

دیگر خبرها

  • ۷ چالش بزرگ که شما را سرسخت‌تر از آدم‌های معمولی می‌کند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است