Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه مالی گردشگری دربازدید از پروژه های در دست اجرای سرزمین ایرانیان (آیلند) بر ضرورت تسریع در بهره برداری از پروژه های فاز اول مجموعه تا پایان سال جاری تاکید کرد و گفت: ایجاد بیش از ۳۰ هزار شغل در آیلند، کار با ارزش و مقدسی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، مهدی جهانگیری در این بازدید که مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک گردشگری حضور داشتند، گفت: برای تسریع در اجرای پروژه ها لازم است "مدیریت بهره برداری" از "مدیریت اجرا" تفکیک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: نهایی کردن و اتمام 11 پروژه در فاز نخست باید در اولویت قرار گیرد به طوری که تا پایان سال جاری شاهد به بهره برداری رسیدن این پروژه ها باشیم.
جهانگیری تصریح کرد: با اجرای پروژه آیلند بیش از 30 هزار شغل مستقیم در این مجموعه ایجاد می شود که کار با ارزش و مقدسی است.
رئیس گروه مالی گردشگری در عین حال تکمیل پروژه های فاز 2 را مورد توجه قرار داد و افزود: باید برنامه ریزی های لازم برای تامین مالی تکمیل فاز 2 از راه های ممکن انجام شود اما تلاش مدیران این مجموعه بر به بهره برداری رسیدن پروژه های فاز یک باشد.
جهانگیری تصریح کرد: تبدیل مجموعه آیلند از سهامی خاص به سهامی عام یکی از الزامات است که باید در این زمینه تلاش شود و حتی رفتن به بازار توافقی می تواند کمک خوبی باشد. 

خامی : بانک گردشگری همچنان آماده حمایت از مجموعه آیلند است

در این بازدید، مدیرعامل بانک گردشگری نیز در سخنان کوتاهی گفت: اکنون در اجرای پروژه ها به طور عمده از تسهیلات بانکی استفاده می شود اما لازم است از روش های دیگر هم برای تامین مالی بهره گیری شود.
مرتضی خامی افزود: هر چند که بانک گردشگری در پرداخت تسهیلات به درستی به تکالیفش عمل کرده است، اما همچنان آماده حمایت از مجموعه آیلند هستیم و امیدواریم هر چه زودتر شاهد بهره برداری از این پروژه باشیم.

موسوی : 11 پروژه از 24 پروژه مجموعه آیلند آماده بهره برداری است

رئیس هیات موسس سرزمین ایرانیان در جریان این بازدید توضیحات کاملی از اقدامات انجام شده و برنامه های در دست اجرا در مجموعه آیلند ارائه کرد.
سیدجواد موسوی گفت: حدود 95 درصد از زیرساخت های فاز یک این مجموعه به مساحت  750 هکتار انجام شده و زیرساخت ها برای اجرای فاز 2 نیز با سرعت مطلوبی در حال انجام است.
وی افزود: 11 پروژه از 24 پروژه در دست اجرای این مجموعه آماده بهره برداری شده که شهر خودرو، پیست سوپرکارت، پیست های آفرود، مهمانسرا، پارک علم و فناوری، دریاچه تفریحی ورزشی آیلند، "دهکده، زمین و کلوپ ورزشی گلف"، پارک خطی، رینگ رود و مرکز محله (ورزشگاه، مرکز تجاری، مسجد، درمانگاه، مدرسه و مرکز فرهنگی) را شامل می شود.
این گزارش حاکیست: مجموعه آیلند به مساحت 1400 هکتار منطقه ویژه اقتصادی محسوب شده و نزدیکترین منطقه ویژه اقتصادی به پایتخت است. مساحت این مجموعه از 12 کشور مستقل دنیا بزرگتر است.
سرزمین ایرانیان (آی‌لند) به عنوان بزرگ ترین شهرک بین المللی اقامتی، تفریحی، تجاری، ورزشی، درمانی و آموزشی در ایران، نخستین مجموعه در کشور است که به طور همزمان سه عنوان منطقه نمونه گردشگری بین ‌المللی (مصوبه هیأت دولت)،  شهرک نمونه گردشگری (مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری) و منطقه ویژه اقتصادی (مصوبه مجلس شورای اسلامی) را دارد. 
پروژه سرزمین ایرانیان (آیلند)، نخستین منطقه ویژه اقتصادی، تفریحی و گردشگری است که در 35 کیلومتری جنوب غربی تهران، در مجاورت اتوبان تهران-ساوه و در منطقه زرندیه واقع شده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: منطقه ویژه اقتصادی سرزمین ایرانیان پروژه های فاز مجموعه آیلند بانک گردشگری بهره برداری پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۵۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان

حبیب نادیان در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: احداث باند دوم همدان به گل تپه علیصدر از سالها قبل بحث آن مطرح بود ولی بدلیل اینکه دارای ردیف بودجه و اعتبار ملی نبود و چون اعتبار این پروژه بالاتر از هزینه های استانی است و باید یک ردیف ملی برای آن لحاظ می شد از سال ۱۳۹۰ مطالعات آن شروع شده است و با توجه به اینکه مشارکت بخش خصوصی باید در این پروژه اصل کار بود که متاسفانه بدلیل عدم رغبت سرمایه گذار در احداث پروژه با پیگیری‌های استان انجام شد و سال گذشته ردیف ملی اخذ ودر قانون بودجه قرار گرفت و از پایان سال گذشته توسط معاون وزیر راه ومسئولان استانی کلنگ زنی انجام گردید و پیمانکار مشغول پروژه شده است.

وی یادآورشد: فاز اول که بخش مهم وحادثه خیر به مساحت ۳۲ کیلومتر است و قرارداد هزار میلیاردی دارد از همدان به تقاطع نجفی تا میدان حسن قشلاق از ۶۸ کیلومتر کل مسیر به بهره برداری خواهد رسید وباید گفت قاعدتاً پروژه به لحاظ فیزیکی و اجرایی قابلیت تمام شدن در عرض ۳یا ۴سال را دارد ولی منوط به اختصاص تخصیص اعتبارات صورت گرفته است که امیدواریم با پیگیری های مسئولان استان، نمایندگان و وزارت راه زودتر انجام شود.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان با اشاره به اینکه این پروژه جز پروژه های سفر ریاست جمهوری به استان صورت گرفته است و تخصیص ویژه ای هم شامل این پروژه شده است و اگر تخصیص به سرعت وبه موقع انجام شود قسمتهای مهم به بهره برداری خواهد رسید.

نادیان گفت: بحث مهم این پروژه که شاید زیاد دیده نشود درج قرارداد در قانون بودجه بوده که کار بسیار سختی است که می توان گفت در ۱۰ سال گذشته کل استان همدان ۳ مورد ردیف اینگونه نداشته است و باعث اهمیت این پروژه شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ۱۰ طرح راه سازی با اعتبار ۹۵۰ میلیارد تومان در استان همدان انجام خواهد شد که شامل تمام شهرستان ها با اولویت بندی وکاهش تصادفات جاده ای در استان انجام خواهد شد افزود: کنارگذر غربی همدان نیز به طول ۳۰ کیلومتر، جاده کنارگذر رزن به طول ۹ کیلومتر، چهار خطه تویسرکان - کنگاور به طول ۴۰ کیلومتر، راه اسدآباد-قروه به طول ۲۷ کیلومتر، راه همدان-قهاوند به طول ۲۲ کیلومتر، مسیر گردشگری همدان-گنجنامه، جاده سیاه‌کمر- عبدالکریم- میلاجرد به سمت اراک از دیگر طرح‌های راهسازی استان است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان تصریح کرد: از سال ۱۳۹۸ احداث ونگهداری راه های روستایی با اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای است که خوشبختانه در توسعه راه روستایی استان وضعیت خوبی وجود دارد، اکنون آسفالت و بهسازی راه های روستایی بالای ۲۰ خانوار در حال انجام است.

نادیان در ادامه با اشاره به اینکه محور نهاوند به فیروزان و نهاوند و آورزمان بخاطر سفرهای که درایام اربعین انجام می شود خاطرنشان کرد: اکثر تصادفات دراین فصل بدلیل نا آشنا بودن زایرین پیش می آید که از سال‌های قبل در دستور کار وزارت راه بوده است و محور نهاوند به فیروزان در حوزه همدان ۴۰ کیلومتر است که حدود ۲۵ کیلومتر در دسترس اجرا است و ۱۸ کیلومتر به بهره برداری رسیده است و ۱۵ کیلومتر پیمانکار در حال فعالیت است که سال گذشته ۳ کیلومتر در دهه فجر سال گذشته به بهره برداری رسیده است.

وی در پایان مطرح کرد: صرفاً توسعه راه ها باعث کاهش تصادفات نخواهد شد و طبق نظر کارشناسان ۷۰ درصد عامل تصادفات عامل انسانی است که باید فرهنگ رانندگی را بین افراد جامعه بدرستی آموزش دهیم و یک آموزش همگانی منسجمی را دراین زمینه در جامعه می طلبد و باید بدانیم رانندگی یک مهارت و یک تخصص است.

کد خبر 6092530

دیگر خبرها

  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره‌برداری بوستان بزرگ شهر در یزد
  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • افزایش سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر یزد
  • بهره‌برداری از مجموعه تفریحی کوه نور صفه
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد