Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم گفت: در اوایل انقلاب متخصصین نظامی یک شناخت کلی از پهباد داشتند و یا در خصوص اژدر، ما اژدر را نقاشی می‌کردیم و موردی به نام تولید اژدر نداشتیم.

«مسعود گودرزی»، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم، در واکنش به اینکه تحریم‌های تسلیحاتی تا چه اندازه مانع رشد صنعت دفاعی ایران شده است؟ به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: اگر حوزه نظامی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را ارزیابی کنیم، حوزه نظامی و دفاعی بیشتر از سایر حوزه‌ها پیشرفت کرده که این محصول، خودباوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این باور که «ما می‌توانیم» را قبل از انقلاب از ایرانی‌ها گرفته بودند، شاید این باور دیده نشود اما موتور و محرکه، همه پیشرفت‌ها است.

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در توضیح مصادیق پیشرفت در حوزه دفاعی افزود: در اوایل انقلاب متخصصین نظامی یک شناخت کلی از پهباد داشتند و یا در خصوص اژدر، ما اژدر را نقاشی می‌کردیم و موردی به نام  تولید اژدر نداشتیم و یا در حوزه موشک‌ها، تا بُرد 200 کیلومتر را می‌خریدیم و چیزی  نداشتیم و یا موتور هواپیماها را به خارج می‌فرستادیم که تعمیر کنند، چراکه توانایی نداشتیم اما در حال حاضر در کلاس پنجم پهبادی هستیم.

گودرزی ادامه داد: در حوزه اژدر و شناورهای زیردریایی در منطقه برتر هستیم، همچنین در حوزه هوا و فضا پنجمین قدرت موشکی جهان هستیم، شاید به توان گفت که این پیشرفت‌ها در اکثر کشورها، صورت گرفته است اما تفاوتی که کشور ما دارد، این است که با وجود اینکه حتی در حوزه دارویی، تحریم بودیم اما به دانش بومی در این سطح از پیشرفت در حوزه دفاعی، رسیدیم. 

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با صنعت دفاعی کشور تصریح کرد: توجهاتی که مقام معظم رهبری به همه حوزه‌ها از جمله حوزه نظامی داشتند زمینه‌ساز پیشرفت در این حوزه شده است. از طرف دیگر این حوزه، درگیر مسائل حزبی جناحی نشده است.

گودرزی با تاکید بر اینکه ایران منتظر رفع تحریم‌های تسلیحاتی نبوده و در این حوزه پیشرفت کرده است، خاطرنشان کرد: در رابطه با تحریم‌ها باید گفت که «عدو سبب خیر شد» به عبارت دیگر با تحریم‌ها توانایی ایران افزایش یافت و به خود مراجعه کردیم و به توانایی در حوزه تولید و تعمیر هم دست یافتیم. به عنوان مثال در زمینه تعمیر موتور F5 از خود سازنده‌ها که آمریکایی هستند، بهتر تعمیر می‌کنیم. لذا در شرایط تحریم توانستیم به این درجه از پیشرفت نظامی و دفاعی، دست پیدا کنیم.

گودرزی در پایان یادآور شد: قبل از این به دلیل تحریم‌ها موتورهای F5 را که آمریکایی هستند، برای ما تعمیر نمی‌کردند چرا که از آمریکا اجازه نداشتند لذا خودمان به دانش تعمیر دست پیدا کردیم. 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انقلاب ایران مقام معظم رهبری نقاشی امنیتی دفاعی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۹۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۸ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی تعطیل شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی صباح، رستوران‌های زنجیره ای فست فود آمریکایی «کِی اِف سی» (KFC) بیش از ۱۰۰ رستوران را در مالزی تعطیل کرده است، زیرا مشاغل مرتبط با آمریکا در سراسر جهان در بحبوحه اعمال تحریم های گسترده به نفع فلسطینیان و ناشی از جنگ جاری در غزه، هدف تحریم مشتریان قرار گرفته اند.

به گزارش این رسانه ترکیه ای، در بحبوحه اعتراضات به حمایت آمریکا از تل آویو پس از تهاجم این رژیم به مردم مظلوم در نوار غزه، فروشگاه زنجیره ای فست فود آمریکایی «کِی اِف سی» مجبور شد فعالیت های خود را در سراسر مالزی- عمدتا در شمال شرقی ایالت کلانتان- کاهش دهد.

بر این اساس، «کیو اس آر برندز» (QSR Brands) که مالک و اداره کننده امتیازات فست فود «کِی اِف سی» در مالزی است، اعلام کرد که فعالیت ۱۰۸ فروشگاه در سراسر این کشور را به حالت تعلیق در می آورد.

لذا شرکت غذایی آمریکایی مذکور مجبور شده است فعالیت‌ های خود با اکثریت مسلمان در جنوب شرقی آسیا را با بیش از ۶۰۰ واحد، محدود و یا تعطیل کند.

پروفسور محد نظری اسماعیل، رئیس گروه حامی فلسطین و بایکوت، واگذاری و تحریم برندهای متعلق به اشغالگران قدس در مالزی، گفت: «کِی اِف سی» در لیست بایکوت قرار ندارد؛ اما بسیاری از مالزیایی ها هر اپراتور فست فود آمریکایی را مرتبط با اسرائیل می دانند.

کد خبر 6092484

دیگر خبرها

  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • موتور توربو بهتر است یا تنفس طبیعی؟
  • رازهای نقاشی مرگ سقراط
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • ۱۰۸ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی تعطیل شدند
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • دوئل جنگنده‌ها؛ افعی آمریکایی بهتر است یا مهاجم روسی؟
  • پاسخ به بازدارندگی ایران با بازنویسی سناریوی ناکام «تحریم»
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است