Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنچه از این انتقادات و انتصاب موارد خوب طرح به خود اصلاح طلبان و انتقال مواردی که اصلاح طلبان آنرا منفی عنوان می کنند به نمایندگان مجلس یازدهم نشان می دهد که این جریان سیاسی به دنبال کارنامه سازی از خود است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جریان اصلاحات در انتخابات مجلس یازدهم شکست فاحشی خورد. به گونه ای این شکست ملموس و شدید بود که حتی این جریان سیاسی در مجلس حاضر نتوانست یک فراکسیون برای خود تشکیل دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که در مجلس دهم اصلاح طلبان حضور چشمگیری داشتند و فراکسیون امید را تشکیل دادند. 

بسیاری از کارشناسان سیاسی مطرح می کنند که عملکرد ضعیف و پرحاشیه مجلس دهم که وضعیت امروز اقتصادی و اجتماعی کشور تا حدود زیادی نتیجه این عملکرد بود، سبب ساز شکست سنگین جریان سیاسی در انتخابات مجلس یازدهم شد. البته برخی از اصلاح طلبان خود به این موضوع اعتراف کرده اند اما نمی خواهند چندان جامعه نسبت به عملکرد بد گذشته آنها متمرکز شود. از این رو بهانه های مختلفی در این زمینه می تراشند و سعی می کنند که با حمله به رقیب سیاسی و سنتی خود اذهان عموم را نسبت به وضعیت خود منحرف کنند.   در همین زمینه موضوع طرح اصلاح قانون انتخابات دستاویزی برای تخریب نمایندگان مجلس یازدهم شده است. این طرح که در حال بررسی و به اصطلاح چکش کاری در مجلس است شاید مشکلاتی داشته باشد که قطعا در روند بررسی قانونی که شورای نگهبان نیز بایستی نظرات خود را در این عرصه ارائه دهد این مسائل قابل رفع است.    اما جالب اینجاست نمایندگان اصلاح طلب مجلس دهم که خود عملکرد ضعیف و حتی پرحاشیه داشته اند، مدعی شده اند و با فراموشی کارنامه کاری خود به مجلس یازدهم با پوشش منتقد حمله می کنند.    در همین رابطه، «علی تاجرنیا»، فعال سیاسی اصلاح طلب با انتقاد از طرح اصلاح قانون انتخابات بیان می کند: «آنچه که ما امروز شاهد هستیم، ذبح روح جمهوریت است. پیشنهاداتی که در طرح‌های اصلاحی انتخابات قید شده به جای حل مشکل و چالش، بیشتر باعث پیچیدگی و سخت‌شدن مشکلات می‌شود. این پیشنهادات کاملا با روح قانون اساسی و اصل حاکمیت مردم و نوع نظارت بر مردم تناقض و تفاوت دارد.»   همچنین «عباس عبدی»، تئوریسین جریان اصلاحات با بیان اینکه « هدف طرح های انتخاباتی مجلس بقای خودشان است نه خواست مردم» در این حوزه می گوید: به نظر من نویسندگان این طرح‌ها در واقع دارند همان ایده آقای حجاریان را پیاده می‌کنند که پیشنهاد کرده بود: «در انتخابات آتی فقط یک نامزد ازسوی شورای نگهبان برای تصدی سمت ریاست‌جمهوری معرفی و تأیید شود.»یادتان هست که چقدر همین جریان به ایده آقای حجاریان حمله کردند که شما حرف بی جایی درباره انتخابات ریاست جمهوری زده‌اید و جمهوریت کشور را به تمسخر گرفته‌اید. اما الان در عمل می‌بینیم که دارند همین کار را می‌کنند.   درهمن راستا، «پروانه سلحشوری»، نماینده مجلس دهم در توییتی در واکنش به اصلاح قانون انتخابات نوشت: به نظر می‌رسد مجلس انقلابی با طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست‌جمهوری به دنبال تضعیف رکن جمهوریت نظام است. یاد بنیانگذار انقلاب افتادم که می‌گفت ملاک رای و نظر مردم است، جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر. حال سال‌هاست که ملاک، رأی و نظر شورای نگهبان است.   آنچه از این انتقادات و انتصاب موارد خوب طرح به خود اصلاح طلبان و انتقال مواردی که اصلاح طلبان آنرا منفی عنوان می کنند به نمایندگان مجلس یازدهم نشان می دهد که این جریان سیاسی به دنبال کارنامه سازی برای خود آنهم از عملکرد مجلس یازدهم است.   این درحالی است که به خوبی مشخص است اصلاح طلبان عملکرد قابل دفاعی در این حوزه نداشتند و برای توجیه شکست های خود با نشستن در جایگاه منتقد سعی می کنند دستاویزی برای تخریب مجلس یازدهم که در این چند ماه فعالیت قابل توجهی داشته دست وپا کنند.   انتهای پیام/    

منبع: دانا

کلیدواژه: اصلاح قانون انتخابات اصلاح طلبان جریان سیاسی مجلس یازدهم مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۰۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرح افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در نشست علنی امروز _یکشنبه ۹ اردیبهشت_ مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به مجلس شورای اسلامی طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آنها در دستور کار صحن علنی قرار گرفت و نتوانست رای لازم را کسب کند.

کد خبر 748696

دیگر خبرها

  • تصویری از مهمانان خاص امروز بهارستان
  • انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • اعیاد یهودی؛ بهانه‌ای برای خشونت و تشدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در قدس
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه : کم کم می خواهند شنبه را به روز اصلی تعطیل تبدیل کنند/ اینکه گفته می شود باید با دنیا هماهنگ شویم یک پیام پنهان دارد