Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ر اه آهن از ساخت ۴ هزار قطعه ریلی از سوی تولیدکنندگان داخل خبر داد و از شرکت‌های دانش بنیان به منظور مشارکت در طرح‌های مرکز جهادی پیشرفت، دعوت به عمل آورد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سعید رسولی، مدیر عامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران از راه اندازی سامانه‌ای در این شرکت با هدف تامین قطعات شبکه حمل و نقل ریلی کشور خبر داد و گفت: این سامانه دو بخش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک بخش آن مربوط به قطعاتی است که در داخل ساخته شده و بخش دیگر مربوط به قطعاتی است که هنوز در کشور تولید نشده است.

وی با تاکید بر اینکه این سامانه در دسترس عموم قرار دارد، افزود: هم اکنون در بخش قطعات ساخت داخل این سامانه، حدود ۴ هزار قطعه ریلی ارایه شده است که افراد و شرکت‌ها می‌توانند با مراجعه به این بخش قطعه مورد نیاز خود را دریافت کنند.

رسولی گفت: بخش دوم این سامانه، مربوط به قطعاتی است که نیاز آن وجود دارد؛ اما هنوز در داخل کشور تولید نشده است.

مدیر عامل شرکت راه آهن، برخی از ویژگی‌های این سامانه جدید را برشمرد و اظهار کرد: این سامانه با این هدف طراحی شده است تا مصرف کنندگان شبکه‌های ریلی کشور که اغلب شامل کارخانجات سازنده و کارخانجات تعمیر و نگهداری ناوگان می‌شوند، بتوانند به منظور تامین قطعات یدکی مورد نیاز مجموعه‌های‌شان، با مراجعه به سامانه؛ چنانچه قطعه مورد نیازشان وجود داشت، آن را تهیه نمایند و اگر هم ساخته نشده بود، ثبت سفارش کنند تا از سوی تولیدکنندگان ساخته شود.

رسولی تصریح کرد: چنانچه امکان ساخت قطعه‌ای در داخل کشور وجود داشته باشد، شرکت راه آهن به هیچ عنوان اجازه واردات آن را نمی‌دهد.

وی خاطر نشان کرد: از شرکت‌های دانش بنیان و قطعه سازان صنعت حمل و نقل ریلی کشور دعوت به عمل می آوریم تا به منظور  خودکفایی در این صنعت، با مرکز جهادی پیشرفت راه آهن، مشارکت و همکاری کنند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: سعید رسولی راه اهن رسولی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۳۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره

ایسنا/ایلام رئیس دامپزشکی شهرستان بدره از انجام واکسیناسیون ۴ هزار و ۶۲۵ راس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره طی اردوی جهادی خبر داد.

آبله گوسفند و بز یک بیماری ویروسی عفونی نشخوارکننده کوچک است. این بیماری با شدت متوسط در گله‌های داشتی در مناطق اندمیک دیده شده اما عموما در بره و بزغاله که به تازگی به دنیا آمده‌اند کشنده است. ضرر اقتصادی ناشی از کاهش تولید شیر، آسیب به تولید چرم و چشم و دیگر ضررهای تولیدی از جمله‌ی آن است. همچنین این بیماری خرید و فروش دام سبک را کاهش داده و باعث کاهش زاد و ولد و جمعیت در آن مناطق می‌شوند.

«بهمن محمدی» به ایسنا اظهار کرد: رزمایش جهادی دامپزشکی طی فروردین ماه در منطقه زرانگوش بدره برگزار شده است.

وی گفت: در این طرح چهار هزار و ۶۲۵  راس دام علیه بیماری آبله گوسفندی، ۴۰۰ راس علیه بیماری آبله بزی، ۷۴۳ رأس علیه بیماری بروسلوز بز و بزغاله واکسینه شده‌اند.

رئیس دامپزشکی بدره تصریح کرد: مشاوره‌های بهداشتی و معاینه رایگان در دام‌های بازدید شده انجام  گرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویدیو/ وقف دانش‌بنیان به دنبال پیشرفت علم و رفاه مردم است
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر