Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ارسلان زارع صبح امروز در جلسه ستاد زراعت چوب استان با مهم دانستن تلاش برای جلوگیری از تخریب جنگل و توسعه آن اظهار کرد: منابع زیست‌محیطی به‌عنوان سرمایه‌ای ارزشمند متعلق به نسل‌های آینده است که باید در حفظ آن کوشا باشیم و در این مسیر، زراعت چوب می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی به برگزاری جلسه پیرامون زراعت چوب در نهاد ریاست جمهوری اشاره و همکاری قوای مقننه و قضائیه در این خصوص را یک ظرفیت دانست و افزود: در سال جاری به سبب تلاش‌های صورت گرفته در جهت تدوین شیوه‌نامه و اقدامات مثبت در این راستا، امیدواریم دستاوردهای خوبی را شاهد باشیم.

نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر ضرورت تدوین برنامه جامع زراعت چوب برای سال آتی توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تصریح کرد: مردم گیلان و سازمان‌های مردم‌نهاد در خصوص مسائل  زیست‌محیطی، پرداختن به طبیعت و حفظ منابع جنگلی زبانزد و در کشور پیشتاز هستند که باید کوشید تا این فرهنگ غنی، ماندگار بماند.

وی، آگاهی بخشی در جهت جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی اجرای طرح زراعت چوب را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: در راستای انجام یک فرآیند اطلاع‌رسانی گسترده در جهت افزایش سطح آگاهی مردم، کمیته‌ای با حضور دستگاه‌های متولی و نماینده سازمان‌های مردم‌نهاد تشکیل و در این خصوص اقدامات اثرگذاری با همکاری رسانه‌ها و صداوسیمای ملی و استانی صورت می‌گیرد.

استاندار گیلان به وجود اراضی مستعد برای انجام فعالیت‌های کشاورزی به‌ویژه زراعت چوب و باغی در عرصه‌های منابع طبیعی استان اشاره و بیان کرد: ظرفیت‌‌های توسعه‌ای گیلان، احداث کارخانجات تولید مواد سلولزی و پالت در استان با اشتغال بیش از ۲۲ هزار نفر، ما را ملزم به حرکت در مسیر زراعت چوب برای تأمین مواد اولیه آن واحدهای تولیدی، حفظ اشتغال پایدار و تحقق شعار جهش تولید می‌کند.

 وی به تأکید رئیس‌جمهوری در خصوص توجه به موضوع زراعت چوب و لزوم هدایت تسهیلات فراگیر و یا توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری به این مسیر اشاره کرد و افزود: برای توجیه اقتصادی فعالیت زراعت چوب باید با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان نسبت به استفاده از فناوری‌های روز و کشت‌های تلفیقی اهتمام جدی داشته باشیم.

 زارع بر ضرورت تشدید نظارت‌ها بر اجرای طرح زراعت چوب تأکید کرد و گفت: قطع درخت‌های دست کاشت و جایگزینی مجدد آن اقدامی در جهت تأمین مواد اولیه موردنیاز است و در این مسیر باید نظارت‌ها به حدی باشد که از تغییر کاربری تحت عنوان زراعت چوب جلوگیری به عمل آید.

استاندار گیلان با تأکید بر اینکه چوب استحصالی از اجرای طرح زراعت چوب باید در استان مصرف و از خروج آن بدون مجوز ممانعت شود، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت موجود زراعت چوب در بالغ‌بر ۱۷ هزار هکتار از اراضی استان، کاشت درخت در یک‌هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی طی سه سال گذشته، اجرای طرح در سه هزار و ۵۰۰ هکتار در سال جاری و به همین میزان در سال‌های آتی، به‌طورقطع فراتر از تعهد شش هزار و ۶۰۰ هکتاری پیش‌بینی‌شده در برنامه ششم توسعه گام برداشته می‌شود.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: اشتغال چوب گیلان توسعه ارسلان زارع استاندار گیلان زراعت چوب اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۳۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: ۷۸۰ میلیارد تومان سال گذشته برای اشتغال مددجویان به ۱۶ بانک استان ابلاغ شد که ۶۰ درصد این میزان تسهیلات با همراهی بانک‌ها پرداخت شد - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علیرضا حسین‌نژاد عصر شنبه در دیدار با منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس دوازدهم، اظهار داشت: 46 سال از عمر با برکت کمیته امداد به عنوان مولود انقلاب سپری شده و در این مدت تلاش بر این بوده تا طعم خدمت بی منت برای اقشار مستضعف و نیازمند جامعه به شایستگی تمام چشانده شود.

وی تصریح کرد: کمیته امداد در تولید فقر دخیل نبوده بلکه این تفکر غلطی است که اعلام کنند، کمیته امداد فقیرپرور است در حالی که در این 46 سال کارکرد غلط برخی نظامات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به تولید فقر منجر شده و باید این رویه اصلاح شود.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: با توجه به اینکه مددجویان کمیته امداد و نیازمندان جز ولی نعمتان انقلاب هستند باید در حل مشکلات و دغدغه معیشتی آنها تلاشی مضاعف انجام شود تا بیش از گذشته این خانواده‌ها از رفاه و آسایش برگرفته از برقراری نظام جمهوری اسلامی ایران بهره بگیرند.

حسین‌نژاد افزود: در استان اردبیل 44 هزار خانوار در قالب 89 هزار نفر از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند که 11.5 درصد خانوارها و 7.2 درصد جمعیت استان را مددجویان تحت پوشش کمیته امداد تشکیل می‌دهند.

وی به پایین بودن سرانه درآمدی مردم این استان اشاره کرد و ادامه داد: با وجود اینکه سرانه درآمدی مردم این استان نصف سرانه کشوری است اما مردم این خطه با مناعت طبع و عزت نفس سعی می‌کنند تا زندگی شایسته‌ای را سپری کرده و کمترین وابستگی‌ها را به نهاد امداد کشور داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل رویکرد این نهاد را در سال‌های اخیر توانمندسازی اعلام کرد و گفت: در کنار بهبود معیشت خانواده‌ها، بحث توانمندسازی و تأمین سرپناه از دیگر رویکردها است که در کنار خدمات فرهنگی، مهارت‌آموزی، بهداشتی و درمانی و سایر حوزه‌ها کمیته امداد استان سعی می‌کند تا در خدمت خانواده‌های نیازمند باشد.

حسین‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: 780 میلیارد تومان سال گذشته برای اشتغال مددجویان به 16 بانک استان ابلاغ شد که 60 درصد این میزان تسهیلات با همراهی بانک‌ها پرداخت شد و مابقی نیز در مراحل پرداخت در سال‌جاری است.

وی اشتغال کمیته امداد را مهارت‌محور همراه با تولید شغل با ثبات و مولد اعلام کرد و افزود: به غیر از سالمندان و بیماران، برای سایر مددجویان که امکان اشتغال وجود دارد، امکان پرداخت این تسهیلات فراهم شده و حتی برای دهک‌های پنجم و ششم خانوارها نیز امکان پرداخت تسهیلات اشتغالزا از طریق کمیته امداد مهیا است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اضافه کرد: ما با بهره‌گیری از ظرفیت راهبران شغلی سعی می‌کنیم در حرف و صنف مختلف اشتغال مولدی را ایجاد کنیم که قطعا راهبری اساسی در این زمینه می‌تواند گره‌گشا باشد.

حسین‌نژاد بیان کرد: سالانه ایجاد فرصت اشتغال برای چهار هزار و 600 نفر فضای خوبی را فراهم می‌کند که تا 96 درصد راست‌آزمایی در اشتغال و به حداقل رساندن انحرافات را در پرداخت تسهیلات شاهد هستیم تا جامعه هدف بتواند به مرز توانمندسازی و خودکفایی برسند.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه