Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهام عدالت پس از گذشت 14 سال که در سال 1385 در راستای سیاست‌های اجرایی اصل 44 قانون اساسی و درخواست رئیس جمهور وقت و با اذن رهبری و مصوبه دولت وقت، طراحی شد، سهام عدالت امروز به ارزش 15 میلیون و 569 هزار تومان رسید. هرچند شاید امروز دوشنبه ۱۷ شهریور با کاهش 4 درصدی همراه بوده اما سهامی که به 6 دهک جمعیتی کشور یعنی 49 میلیون نفر واگذار گردید، مایه آرامشی برای بسیاری از مردم عزیز ایران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قیمت سهام عدالت امروز  چهارشنبه ۱۹ شهریور 99 

 این اساس ارزش سهام عدالت   500 هزار تومانی به 15 میلیون و 569 هزار تومان رسید. بدین ترتیب ارزش ۶۰ درصد سهام عدالت برای فروش 9 میلیون و 341 هزار تومان است.

افت سهام عدالت

قیمت روز سهام عدالت امروز با افت و کاهش 4 درصدی همراه بوده است. بر این اساس ارزش سهام عدالت  500 هزار تومانی به 15 میلیون و 569 هزار تومان رسید.

با این حساب ارزش سهام عدالت نسبت به روز گذشته 370 هزار تومان کاهش یافت.

همچنین ارزش 60 درصد سهام عدالت قابل فروش نیز 9 میلیون و 341 هزارتومان  اعلام شده است.

افت ارزش سبد سهام عدالت درحالی است که  شاخص کل بازار بورس 2.5 درصد کاهش یافت و معاملات امروز بازار سهام اکثر سهم‌های بنیادین با افت ارزش روبه‌رو شدند.

در پایان معاملات روزگذشته بازار سهام، ارزش سبد سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی با کمی افت قیمت به ۱۶ میلیون و ۵۷۵ تومان رسید. بدین ترتیب ارزش ۶۰ درصد سهام عدالت برای فروش 9 میلیون و 341 هزار تومان است.

رزش سهام عدالت یک میلیون تومانی دیروز به 31 میلیون و 899 هزار تومان رسید که با کاهش 4 درصدی  در پایان معاملات امروز با کاهش یک میلیون و 275 هزار و 960 هزار تومان  مواجه شد و ارزش آن به 30 میلیون و 623 هزار تومان رسید. ارزش 60 درصد سهام عدالت قابل فروش نیز به 18 میلون تومان و 370 تومان کاهش یافت.

افت قیمت سهام عدالت در حالی است که روز گذشته با بازگشایی بازار سهام، شاخص کل بازار حدود ۹ هزار واحد رشد داشت، اما شاخص هم‌وزن منفی بود.

سهام عدالت برای جاماندگان نهایی شد + جزئیات

محمد رضا پور ابراهیمی با اشاره به بررسی طرح جاماندگان از سهام عدالت در کمیسیون اقتصادی در راستای ورود مجلس یازدهم به سرفصل‌های مهم اقتصاد کشور افزود: این طرح پس از جلسات متعدد بررسی نهایی و برای بررسی در جلسه علنی مجلس به هیات رییسه خانه ملت تقدیم شده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: واگذاری سهام عدالت در سال‌های 84 - 85 در دستور کار دولت وقت قرار گرفت، گزارشی امروز ما در مجلس حاکی از آن است که؛ با اینکه قرار بود 6 دهک کم درآمد جامعه جزو مشمولان سهام عدالت می‌شوند چنین نشده است.

این نماینده مجلس افزود: همچنین حدود یک میلیون و 800 هزار نفر نیز در سال‌های 84 - 85 دعوتنامه سهام عدالت دریافت کرده‌اند، اما سهامی به نام آن‌ها واگذار نشده است که در این طرح جزو جاماندگان از سهام عدالت هستند؛ اولین اقدام ما تعیین تکلیف این مهم بوده است.

مشکلات سهام عدالت را با ۱۵۶۹ رفع کنید

ستاد آزاد سازی سهام عدالت برای رفع مشکلات سهامداران از وجود سامانه‌ای تحت عنوان باشگاه ذی نفعان سرمایه خبر داد.

بعد از داغ شدن اخبار مربوط به آزاد سازی سهام عدالت، برخی از سهامداران اعم از آن‌هایی که روش مدیریت مستقیم یا غیر مستقیم را انتخاب کرده بودند با مشکلاتی مواجه شدند به همین منظور ستاد آزاد سازی سهام عدالت برای رفع مشکلات سهامداران از وجود سامانه‌ای با شماره ۱۵۶۹ تحت عنوان باشگاه ذی نفعان سرمایه خبر داد تا در این سامانه کارشناسان مربوط در بخش پشتیبانی بتواند پس از ارتباط برقرار کردن با سهامداران مشکلات آن‌ها را جویا شده و آن‌ها را راهنمایی کنند.

این سامانه که از جانب سپرده گذاری مرکزی طراحی شده است، تا حدودی می‌تواند سهامداران سهام عدالت که روش مستقیم را انتخاب کرده اند را راهنمایی کند. گزینه‌های موجود در این سامانه به شرح زیر است.

گزینه‌ها عبارتند از:

۱: جهت اطلاع از خدمات بازار مشتریان بازار سرمایه

۲: اطلاع از شرکت‌هایی که سود آن‌ها از طریق سامانه واریز سجام شده است

۳: اطلاع از نحوه ثبت نام در سجام

۴: اطلاع از صندوق مالی دارایکم

۵: راهنمایی درگاه یکپارچه ذی نفعان

۶: نحوه احراز هویت

 

 

نحوه تغییر شماره تلفن برای فروش سهام عدالت

تغییر شماره همراه سهام عدالت برای سهامدارانی که باید شماره همراه خود را اصلاح کنند روش های مختلفی دارد که در ادامه به برخی از این روش ها اشاره خواهد شد.

سایت تغییر شماره تلفن سهام عدالت سامانه سهام عدالت به آدرس www.sahamedalat.ir است و برای و نحوه تغییر شماره تلفن سهام عدالت به قرار زیر است

 مراحل تغییر شماره همراه در سامانه سهام عدالت ابتدا باید به آدرس sahamedalat.ir که آدرس سامانه سهام عدالت است مراجعه کنید  و بر روی مشاهده دارایی سهام عدالت کلیک کنید.

 

در مرحله بعد سامانه عدالت توجه شما را به اعلان جلب می کند که در آن از آمده است: برای ورود به سامانه، شماره تلفن همراه بایستی تحت مالکیت فرد و متعلق به همان کدملی باشد.

 

در صورت عدم تطابق کدملی و شماره تلفن همراه، از طریق سامانه sahamedalat.ir می توانید شماره تلفن همراه در مالکیت خود را ثبت نمائید.

در صورت تمایل به تغییر شماره شبا یا شماره تلفن همراه تحت مالکیت و تائید شده، می توانید پس از ورود به سامانه sahamedalat.ir ، نسبت به ویرایش آن اقدام فرمائید.

مسئولیت فردی برای حفاظت از محرمانگی اطلاعات برعهده سهامدار عدالت است.

فعالیت مراجعین در این سامانه ثبت شده و قابل پیگیری می‌باشد.

مسئولیت استفاده از کد تایید پیامک شده، توسط هر شخص دیگر به عهده سهامدار است.

هرگونه استفاده از اطلاعات مندرج به وسیله فرد دیگر یا اشخاص ثالث به شدت ممنوع و مسئولیت آن به عهده سهامدار است.

پس از کلیک بر روی گزینه متوجه شدم باید کد ملی خود را وارد کنید.

 

بلافاصله پس از وارد کردن کد ملی کادری باز می شود که باید عبارت امنیتی را در آن وراد کنید.

 

پس از وارد کردن کد امنیتی اگر شماره تلفن همراه با کد ملی سهام دار مطابقت داشته باشد کد تائید برای سهامدار ارسال می شود. در صورتی که شماره تلفن همراه با کدملی سهامدار مطابقت نداشته باشد، این پیغام نمایش داده می‌شود: ” کد ملی و شماره تلفن همراه درج شده مطابقت ندارند. برای ورود به سامانه می‌توانید شماره تلفن همراه در مالکیت خود (منطبق با سرویس شاهکار) را وارد نمایید.”

در صورتی که شماره تلفن همراه با کدملی مطابقت نداشته باشد، بر روی دکمه “وارد کردن شماره” کلیک نمایید. وارد کردن کد تصویر نمایش داده شده و شماره تلفن همراه جدید که تحت مالکیت سهامدار باشد و کلیک روی دکمه ” ارسال “. نمایش پیغام ” درخواست شما با موفقیت ثبت گردید. نتیجه درخواست طی 48 ساعت آینده از طریق پیامک به اطلاع خواهد رسید.” روش های تغییر شماره تلفن برای فروش سهام عدالت

طبق آمارها حدود ۱۸ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از ۴۹ میلیون نفری که سهام عدالت دارند روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند. این افراد می‌توانند سهام خود را تا سقف ۳۰ درصد بفروشند و ارزش سهام خود را مشاهده کنند.

این سهامداران برای مشاهده و فروش سهام خود باید شماره تلفن و شماره شبا حساب بانکی ثبت شده در سامانه سهام عدالت سازمان خصوصی‌سازی به نام خودشان باشد.

سهامداران برای اصلاح اطلاعات خود باید به سامانه‌ای که شرکت سپرده‌گذاری اعلام کرده به آدرس sahamedalat.ir مراجعه کنند.

برای تغییر شماره تلفن چه باید کرد؟

مرحله اول: هر سهامداری که قصد دارد شماره تلفن خود را تغییر دهد یا نمی‌تواند پرتفوی سهام عدالت خود را مشاهده کند و درخواست فروش دهد، ابتدا باید از پیش روش آزادسازی مستقیم را انتخاب کرده باشد.

مرحله دوم: سجامی شدن حتی برای مشاهده سهام عدالت الزامی است، سهامداران برای انجام این کار می‌توانند به سامانه سجام به آدرس sejam.ir مراجعه کنند و احراز هویت شوند. پس از انجام این مرحله سهامدار می‌تواند وارد سامانه سهام عدالت شود.

مرحله سوم: اگر سهامداری با وجود سجامی شدن به علت این که شماره تلفن به نام خودش نیست نمی‌تواند پرتقوی سهام عدالت خود را مشاهده کند، باید وارد سامانه سهام عدالت شود و در قسمت «مشاهده دارایی سهام عدالت» کد ملی خود را وارد کند. در این مرحله چون شماره تلفن به نام شخص نیست سامانه اجازه ورود نمی‌دهد و گزینه ویرایش شماره تلفن را نمایش می‌دهد.

مرحله چهارم: در این مرحله سهامدار می‌تواند شماره موبایلی که به نام خودش است را ثبت کند و دارایی سهام خود را مشاهده کند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سهام عدالت سهام عدالت سهام عدالت سهام عدالت ارزش سهام عدالت فروش سهام عدالت مستقیم را انتخاب کرده شماره تلفن همراه سامانه سهام عدالت تغییر شماره تلفن درصد سهام عدالت سهام عدالت ارزش سهام عدالت هزار تومان رسید خود را مشاهده سهام عدالت هزار تومانی وارد کردن برای فروش یک میلیون سهام خود کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۴۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود

محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در رابطه با شرایط دریافت سود سهام عدالت نکاتی را مطرح کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.
او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سود سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آنها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سود سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.
سود سهام عدالت که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در رابطه با شرایط دریافت سود سهام عدالتنکاتی را مطرح کرد. وراثی که موفق نشده‌اند در این مرحله سود را دریافت کنند، اگر تا خردادماه فرایند انتقال سهام و ثبت‌نام یا به‌روزرسانی اطلاعات خود در سامانه سجام را انجام بدهند، سود سهام عدالت خود را در مرحله سوم واریز سود سهام عدالت دریافت خواهند کرد.

محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سود سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آنها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سود سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام عدالت که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

همه سهام عدالتی‌ها سود می‌گیرند؟

به گفته مقامات سازمان بورس، احتمالاً فرآیند سوم و تسویه سود سهام عدالت برای سال مالی ۱۴۰۱ شرکت‌ها در ماه خرداد انجام خواهد شد. برای دریافت این سود، نیازی به مراجعه به هیچ وبسایتی نیست.

انتهای آذر ماه سال گذشته بود که مرحله اول سود عملکرد مربوط به سال مالی ۱۴۰۱ شرکت‌های سهام عدالت به حساب سهامداران واریز شد، مرحله دوم واریز سود سهام عدالت هم ۲۴ اسفندماه بود.

سود سهام عدالتی که بنابر اعلام سازمان بورس در مرحله دوم دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۴۴۶ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۴۸۲ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی ۹۰۶ هزار تومان سود دریافت کردند البته که میزان دریافتی سود بستگی به سبد سهام افراد داشت.

سود سهام عدالتی که بنا بود در دو مرحله پرداخت شود، اما بدعهدی برخی از شرکت‌ها سبب شد تا سود سال مالی ۱۴۰۱ سه مرحله‌ای شود. در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس گفته بود: متاسفانه با وجود پیگیری‌های سازمان بورس، ۸ شرکت سود سهام عدالت خود را به حساب‌های شرکت سپرده گذاری مرکزی واریز نکردند که این سازمان اقدامات قانونی لازم را برای دریافت سود سهامداران انجام خواهد داد تا بعد از تامین وجه از سوی شرکت‌های سرمایه پذیر، مابقی سود به حساب سهامداران واریز شود.

پیش از این هم شرکت سپرده‌گذاری مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرده بود: شرکت‌های صنایع سیمان دشتستان، گروه مپنا و فجر انرژی خلیج فارس هیچ مبلغی را برای مراحل اول و دوم سود سهام عدالت خود به حساب‌های سمات واریز نکرده اند شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندر عباس و پارس سوئیچ نیز وجوه مرحله دوم خود را پرداخت نکرده اند.

حالا بنابر اعلام رئیس سازمان بورس احتمالا واریز مرحله سوم و تسویه سود سهام عدالت خرداد ماه خواهد بود؛ در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس شب گذشته در رسانه ملی گفت: مجموعه اتفاقاتی رخ داد که سبب شد برخی شرکت‌ها تخلفی داشته باشند و نتوانند سود سهام عدالت را پرداخت کنند.
چرا سود سهام عدالت سه مرحله‌ای شد؟

او افزود: این شرکت‌ها اکثرا با کمبود نقدینگی مواجه هستند ما هم توصیه کردیم که باید سود سهام عدالت پرداخت شود امیدواریم تا خرداد بتوانیم این سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

اما آیا با شرکت‌هایی که سود سهام عدالت خود را واریز نکردند برخوردی خواهد شد؟ در همین راستا هم ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: عدم پرداخت سود سهام که مطابق زمان بندی اعلام شده در کدال نباشد یک تخلف است.

این مقام مسئول اظهار کرد: مورد دیگر این که اگر ۸ ماهی که در قانون تجارت تعیین شده و بر اساس مصوبه سازمان بورس این ۸ ماه به ۴ ماه کاهش یافته و برخی از شرکت‌ها اساسنامه خود را تغییر دادند هم زمان بندی رعایت نشود این نیز یک موضوع قابل پیگیری است. در کل دو موضوع عدم رعایت زمانبندی پرداخت سود که در سامانه کدال منتشر شده و هم عدم رعایت زمانبندی بر اساس اساسنامه ناشران قابل پیگیری است و سازمان بورس پیگیر این موضوع خواهد بود.

اما همین که بحث واریز سود سهام عدالت داغ می‌شود برخی از سود جویان هم فرصت را غنیمت می‌شمارند که در همین راستا هم مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفته بود: هر زمان که موضوعات مربوط به سهام عدالت مطرح می‌شود عده‌ای از این فرصت جهت کلاهبرداری استفاده می‌کنند که لازم است سهامداران عدالت به چند نکته دقت داشته باشند. معمولا کلاهبرداران چند روش دارند؛ آنها یا به افراد پیامک ارسال می‌کنند و می‌گویند برای دریافت سود سهام عدالت با این شماره تماس گرفته یا روی لینک خاصی کلیک کنید که در این خصوص باید گفت برای دریافت سهام عدالت به هیچ فردی پیامک زده نمی‌شود.

او افزود: مورد دیگر این که کلاهبرداران ممکن است در فضای مجازی سایتی را معرفی کنند که قطعا هیچ سایتی برای دریافت سود سهام عدالت وجود ندارد. نکته بعدی این که برخی از کلاهبرداران حرفه‌ای‌تر هستند و حساب کاربری افراد را هک و از طریق آنها برای اطرافیان پیامکی مبنی بر این که “سود سهام عدالت را دریافت کردم به این لینک بروید و شما هم سود دریافت کنید” ارسال می‌کنند. بر همین اساس در این زمینه هوشیاری افراد بسیار مهم خواهد بود.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در ادامه اظهار کرد: در مجموع برای دریافت سود سهام عدالت به هیچ فردی پیامی داده نخواهد شد و از افراد هیچ مدرکی درخواست نمی‌شود و همچنین مراجعه به سایت و لینکی نیاز نیست.

پیش از این هم شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرده بود، مشمولانی که سود دوره‌های گذشته را دریافت و سود این دوره عملکرد مالی ۱۴۰۱ را دریافت نکرده‌اند می‌توانند با مراجعه به سامانه سهام عدالت یا سجام پس از متوجه شدن مشکل نسبت به اصلاح شماره شبا و مشکل حساب خود اقدام کنند تا سود این دروه را با دوره‌های بعدی دریافت کنند.

tags # سهام عدالت سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد/بیشترین بارش‌ها برای فرخشهر
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی وضع آب و هوای استان‌های کشور در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد