Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت گفت: امروز دولت تصمیم گرفت که ۴۲۶۲ هکتار از اراضی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان را از اراضی و املاک شرکت تفکیک کند و این اراضی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار بگیرد تا از طریق این وزارتخانه و با کمک استانداری اردبیل در اختیار عشایر و بهره‌برداران عرفی قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، «علی ربیعی»، سخنگوی دولت، در جمع خبرنگاران در رابطه  با مصوبات امروز دولت گفت: جایگاه‌داران از مدت ها قبل نسبت به دریافتی خود ناراضی بودند و دراین زمینه انجمن صنفی‌شان این مطالبه را داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز دولت تصمیم گرفت از ابتدای سال 1399 حق العمل فروش هر لیتر بنزین و نفت و گاز را به ترتیب 1250 و 700 ریال تعیین کند این افزایش قطعا تأثیری در دریافتی و درآمد، جایگاه‌داران خواهد داشت.

او ادامه داد: سازمان های برنامه و بودجه و هدفمندی از منابع دولت، این پول را تامین خواهند کرد و به هیچ وجه تاثیری در قیمت بنزین نخواهد داشت و هزینه‌ای به استفاده کنندگان از بنزین و گازوییل تحمیل نخواهد شد.

ربیعی گفت: درخواست بسیاری از سوی عشایر منطقه اردبیل و دشت مغان مطرح بود که درباره بخشی از اراضی دلشوره هایی داشتند. با اجرای خصوصی سازی در آن مناطق تعدادی از افرادی که در آنجا به صورت عرفی در زمین ها کار می کردند و زمین‌هایشان مشمول خصوصی سازی شده بود، نگرانی‌هایی داشتند که این موضوع در کمیسیون های مختلف مطرح و کمیسیون حقوقی نیز آخرین بررسی‌های لازم را انجام داد.

او افزود: امروز دولت تصمیم گرفت که ۴۲۶۲ هکتار از اراضی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان را از اراضی و املاک شرکت تفکیک کند و این اراضی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار بگیرد تا از طریق این وزارتخانه و با کمک استانداری اردبیل در اختیار عشایر و بهره‌برداران عرفی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ربیعی قرار بگیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۵۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیوزیلند: درخواست پایان اشغالگری اسرائیل

به گزارش صدای ایران از ایرنا،به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از الجزیره، وزیر خارجه نیوزیلند پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی را اولین شرط تحقق راهکار دو دولتی عنوان کرد و گفت که کشورش امیدوار است به اشغالگری این رژیم پایان دهد.

پیترز در ادامه با تاکید بر اینکه اکنون مساله اصلی در غزه پایان دادن به فاجعه انسانی است، افزود: این وظیفه جامعه جهانی است که ابتدا هرچه سریع‌تر بحران فاجعه انسانی موجود در غزه را کنترل و سپس به آن پایان دهد.

وزیر خارجه نیوزیلند همچنین با بیان اینکه جامعه جهانی در مرحله بعد باید طرفین را مجبور به پذیرش صلح کند، تاکید کرد:، اما در عین حال باید باز هم به این موضوع توجه داشت که خروج (رژیم) اسرائیل از سرزمین‌های فلسطینی، اولین شرط تحقق صلح است.

پیترز در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ دولت فلسطینی وجود ندارد که بتوان آن را به رسمیت شناخت، افزود: تلاش‌های کشور‌هایی مانند قطر و مصر می‌تواند در دستیابی به صلح پایدار در منطقه و تشکیل دولت مستقل فلسطینی کمک کند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبودهای عشایر
  • دیدار مردمی مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضائیه در بندرعباس
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • نیوزیلند: درخواست پایان اشغالگری اسرائیل
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت