Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان اطهار کرد: با آموزش تخصص های مورد نیاز استان، دیگر نیازی به استخدام نیروی غیر بومی نخواهیم داشت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان به مناسبت هفته تعاون با مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان دیدار و گفت و گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ارسلان غمگین در این دیدار در سخنانی گفت: همه باید با کمک به یکدیگر به سوی توسعه اشتغال پایدار گام برداریم و با نیازسنجی شغلی در نقاط مختلف استان به آموزش مهارت های مورد نیاز بپردازیم.
وی افزود: خوزستان چندین دانشگاه با خروجی های کارشناس، ارشد و دکترا در رشته های گوناگون دارد اما بدون در نظر گرفتن ظرفیت اشتغال در منطقه، نیروی دانش آموخته مازاد در استان وجود دارد که بیکار هستند.
غمگین تاکید کرد: درصدد هستیم کارگروهی برای ارایه آموزش های مبتنی بر مهارت ایجاد کنیم که منجر به اشتغال پایدار شود. همچنین با آموزش تخصص های مورد نیاز در استان دیگر نیاز به استخدام نیروی غیر بومی نداریم چرا که یک بخش از ادعاهای شرکت ها در جذب نیروهای غیر بومی، نبود نیروی متخصص مورد نیاز در استان است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان تاکید کرد: تنها آموزش تئوری و داشتن مدرک، ملاک تشخیص مهارت مورد نیاز فرد نیست؛ لازم است شرایطی ایجاد شود که افراد بتوانند آموزش های مهارتی را یاد بگیرند و آماده ورود به بازار کار شوند.
تبدیل گفتمان ملی مهارت به باور ملی
در ادامه این نشست مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان گفت: تبدیل گفتمان ملی مهارت به باور ملی تلاش مضاعفی است که اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان برای توسعه مهارت‌ آموزی و تحقق نهضت مهارت افزایی در استان در دستور کار خود قرار داده است.
عبدالنبی سواعدی افزود: به‌کارگیری ظرفیت های مشترک ذی نفعان از آموزش های فنی و حرفه ای، الگوی جدید برای هم افزایی، جذب و ایجاد فرصت های جدید مهارت آموزی و تربیت نیروی کارآمد برای ورود به بازار کار استان است.
وی عنوان کرد: طراحی و بومی سازی مدل های مهارت‌آموزی هدفمند و معطوف به اشتغال و نوآوری در ارایه طرح های جدید مهارت آموزی یکی از مهم ترین و موثرترین روش های جذب جوانان به فراگیری مهارت و ایجاد روحیه امید و خودباوری است؛ به همین دلیل طرح جامع کارآفرینی و اشتغال پذیری دانشجویان با عنوان "طرح چاک" یکی از طرح‌ها و نوآوری در روش‌های مهارت آموزی است.
سواعدی، مطالعه و طراحی روش‌های نوین مهارت آموزی تعاملی را مبتنی بر ریز محتوا دانست و گفت: مدل جدید آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، محصول محور مطالعه ظرفیت‌های مهارت آموزی و اشتغال در حوزه مشاغل زیست پایه از جمله نوآوری‌ها و خلاقیت برای تغییر در نظام آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است و زمینه‌ساز خروج از مدل آموزش‌های دارالفنونی و مهارت آموزی به سبک سنتی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی خوزستان آموزش فنی و حرفه ای مدیر کل تعاون مورد نیاز مهارت آموزی غیر بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۵۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰۰ تعاونی با ۱۸۵ هزار عضو در استان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز به صورت مستقیم در آن‌ها مشغول به کار هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزاد پیشکاری ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم_ در مراسم گرامیداشت روز جهانی کارگر که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: کارگران نقش تعیین کننده‌ای داشته و همگام با سایر اقشار جامعه در پیروزی انقلاب و پس از آن نیز در جنگ تحمیلی و صحنه‌های مختلف از کیان کشور دفاع کرده‌اند.

وی افزود: رشد و شکوفایی کشورمان را مرهون کار و تلاش کارگران هستیم و کارگران ستون فقرات اقتصادی کشور هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان خاطرنشان کرد: در حوزه روابط کار ۱۹۲۸۴ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که در طول سال گذشته توسط بازرسان ۱۹۰۰۰ بازرسی از این واحدها در راستای صیانت از جان کارگران و ایمنی و بهداشت محیط صورت گرفته است.

پیشکاری با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ هزار پرونده کارگران استان در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفته است، اضافه کرد: بالغ بر ۲۲۴ هزار نفر از مردم کردستان به‌صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کنند که در مجموع حدود ۷۰۰ هزار نفر در استان کردستان مخاطب مستقیم وزارت کار در کردستان هستند.

وی تصریح کرد: در واحدهای ۵۰ تا ۵۰۰ نفر نیز خانه‌های بهداشت راه اندازی شده و ۹۲ کارگاه آموزشی نیز در راستای ارتقای سطح دانش و آگاهی کارگران در استان برگزار شده است‌.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲ هزار تعاونی با ۱۸۵ هزار عضو در استان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز به صورت مستقیم در آن‌ها مشغول به کار هستند.

کد خبر 749418

دیگر خبرها

  • وزیر کار: دائمی شدن قراردادهای کارگری در نوبت رسیدگی هیئت دولت قرار گرفت
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • کمبود ۱۲ هزار نفری نیروی کار د‌ر واحد‌های تولیدی و صنعتی قم
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • رتبه اول قم از لحاظ سرعت ساخت در نهضت ملی مسکن
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • ببینید | ادعای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره یک وعده مهم در دولت سیزدهم!
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است