Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام برای رویداد «کاک برکت» (اشتغال‌آفرینی برای کولبران استان‌های مرزی) فراخوان داد که بر اساس آن کارآفرینان و ایده‌پردازان می‌توانند با مراجعه به آدرس event.barkat.ir طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه خود را ارائه کنند تا طرح‌های منتخب پس از بررسی و داوری، از سوی بنیاد برکت حمایت و اجرا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مجری رویداد کاک برکت درباره این رویداد توضیح داد: تا پایان سال جاری ۳۰۰۰ طرح اشتغال‌زایی با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان ویژه کولبران سه استان کرمانشاه، آذربایجان غربی و کردستان اجرا می‌شود که باعث ایجاد نزدیک به ۱۰ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم خواهد شد.

مهدی عبدالحمید ادامه داد: این ۳۰۰۰ طرح بر اساس طرح‌ها و ایده‌های ارائه شده از سوی خود کولبران، جوامع دانشگاهی و کارآفرینان و با مشارکت و تسهیلات بنیاد برکت عملیاتی می‌شود.


وی با اشاره به معضل کولبری در استان‌های مرزی کشور تصریح کرد: پدیده کولبری یک معضل چندوجهی است و ابعاد مختلفی از جمله اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حتی امنیتی را در برمی‌گیرد. به همین دلیل هم، معضل کولبری فقط با اشتغال‌زایی رفع نمی‌شود.
مجری رویداد کاک برکت تاکید کرد: معضل کولبری به ظاهر مساله ساده‌ای است اما در واقع، فقط با همدردی، همفکری و همراهی با مردم مناطق مرزی مرتفع می‌شود و نیازمند یک همزیستی است.


عبدالحمید با اشاره به انتشار فراخوان برای دریافت ایده‌های خلاقانه و مبتکرانه جهت ایجاد اشتغال برای کولبران گفت: از طرح‌ها و ایده‌های سیاستی و اجرایی در این حوزه استقبال می‌کنیم و طرح‌های منتخب و برتر پس از بررسی و داوری، از سوی بنیاد برکت حمایت و اجرا می‌شوند.


این عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: رویداد کاک برکت در  قالب فضای حکمرانی مشارکتی اجرا می‌شود و مردم در آن نقش اساسی و کلیدی را دارند. مسائل و مشکلات متعددی در جامعه وجود دارد و تلنبار شده که تنها خود مردم از پس رفع آن‌ برمی‌آیند. قرار است با رویداد کاک برکت، حل معضل کولبری با کمک مردم و نقش‌آفرینی بنیاد برکت صورت گیرد.


به گفته مجری رویداد کاک برکت، کولبران سه استان کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه تحت پوشش این رویداد ملی بنیاد برکت قرار دارند.


وی خاطرنشان کرد: یکی از فوائد رویداد کاک برکت، ارتباط کارکردی مسئولین با مردم است. همچنین نقش مردم در این رویداد پررنگ‌تر از همیشه است.


عبدالحمید در تشریح رویداد کاک برکت اظهار کرد: اکثر مشاغل ایجاد شده در قالب این رویداد، خرد و خانگی خواهد بود اما از طرح‌های بنگاه‌محور که راه‌اندازی اشتغال برای کولبران را در پی داشته باشد نیز استقبال می‌کنیم.


مجری رویداد کاک برکت در پایان تاکید کرد: بر اساس آمارهای غیررسمی، تا ۴۰ هزار نفر در استان‌های مرزی کشور مشغول به کولبری هستند که بر اساس این نیاز، ایجاد اشتغال برای کولبران توسط بنیاد برکت در سال‌های آینده هم ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کولبری ستاد اجرایی فرمان امام ره اشتغالزايي برای کولبران معضل کولبری بنیاد برکت بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۶۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور

رضا پسندیده دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره براینکه طی هرساله بنیاد برکت از طرح‌های اقتصادی در سراسر کشور حتی از مناطق محروم و کم توسعه یافته بسته‌های حمایتی تخصیص می‌دهد، گفت: از ابتدای سال گذشته (۱۴۰۲)، تمرکز ویژه‌ای در زمینه زنجیره‌های سبز و آبی داشتیم؛ زنجیره سبز مربوط به کشاورزی، صنایع غذایی و صنایع وابسته به این حول محوری است و زنجیره آبی مربوط به صنایع آبزی پروری و صنایع وابسته به آن محسوب می‌شود.

دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در ادامه تاکید کرد: برای هر زنجیره (سبز و آبی) یک کمیته مجزا و تخصصی ایجاد شده که تمام تصمیمات طرح‌های اقتصادی بنیاد برکت به صورت جزئی بررسی و اتخاذ شود و با متولیان هر ارگان مانند جهاد کشاورزی، شرکت شهرک کشاورزی، نظام مهندسی کشوری و افراد فعال این صنعت، مسؤولیت تصمیم‌گیری‌های مهم در این زمینه را عهده دار هستند. همچنین در حوزه زنجیره آبی افراد متولی از ارگان‌های شیلات، اتحادیه آبزیان، شهرک‌های کشاورزی، سازمان تحقیقات شیلات و افراد فعال حوزه آبزی پروری حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: دو سال گذشته در حوزه زنجیره سبز در زمینه خورد و خانگی ۲۲ هزار طرح، کسب و کار متوسط ۹۴ طرح و در زمینه زنجیره آبی ۸ هزار طرح خورد و خانگی و ۴۶ هزار طرح کسب و کار متوسط در سراسر کشور توسط بنیاد برکت تأمین مالی شد؛ همچنین در سال جاری توسعه اشتغال این زنجیره‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

پسندیده در خصوص حمایت بنیاد در زمینه صادرات این طرح‌ها، ادامه داد: علاوه بر صادرات، در زمینه توسعه بازار این طرح‌ها بسته‌های حمایتی در نظر داریم که موجب گسترش بازار و رفع شکاف‌های چالشی کشور شود.

این مسؤول در ادامه هدف اساسی بنیاد برکت را عنوان کرد و گفت: هدف اصلی شناسایی چالش و موانع کشور است که با کشف شکاف‌ها اقدام به سرمایه‌گذاری مناسب برای مطلوب شدن شرایط در این زمینه خواهد کرد، ناگفته نماند، این بنیاد تنها مسؤولیت تأمین مالی را بر عهده دارد و هیچ‌گونه تصدی‌گری وجود ندارد.

کد خبر 6091387 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • «کولبری» نه شغل است و نه شریف/ مردم از ناچاری بار بر دوش می‌گیرند
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند