Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-28@00:56:51 GMT

ادامه ممنوعیت حفاری فراساحلی در فلوریدا

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۳۶۱۱۷

ادامه ممنوعیت حفاری فراساحلی در فلوریدا

رییس جمهور ایالات متحده ممنوعیت حفاری نفت و گاز در فراساحلی ایالت فلوریدار را تمدید کرد.

به گزارش «انرژی امروز» از بلومبرگ، دونالد ترامپ تمدید ممنوعیت توسعه نفت فراساحلی در سواحل غربی ایالت فلوریدای آمریکا را امضا کرد. این قانون بعد از اعلام نگرانی مسوولان نسبت به تاثیرات مخرب حفاری نفت و گاز بر صنایع توریسم و نیز طبیعت سواحل این منطقه به اجرا درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان می گویند ترامپ نمی تواند ممنوعیت های قانونی برای نفت و گاز را در شرق خلیح مکزیک بدون رضایت کنگره تمدید کند. مشخص نیست آیا قانون گذاران به این اقدام ترامپ معترض خواهند بود یا نه؟

صنایع نفت و گاز ایالات متحده و در راس آنها انجمن نفت آمریکا، با کابینه ترامپ در حال لابی بودند تا بعد از اتمام مهلت ممنوعیت، اکتشاف در این منطقه را از سر بگیرند.

جذابیت شرق خلیج مکزیک برای شرکت های نفت و گاز به دلیل وجود خطوط لوله و زیرساخت‌های نفتی این منطقه به ویژه پالایشگاه‌های تگزاس و لوئیزیاناست.

حفاری در سواحل فلوریدا

از سویی باور بر این است که این منطقه ذخایر بزرگی از نفت و گاز را در خود جای داده است. 30 سال پیش یک مخزن بزرگ 700 میلیارد فوت مکعبی گاز در این منطقه کشف شد که گفته می شود حتی میزان گاز آن ممکن است به 3 تریلیون فوت مکعب برسد.

اما فعالین محیط زیست همیشه نسبت به خطر نشت نفت در این منطقه هشدار داده اند. اهالی منطقه هم معتقد هستند هر گونه نشت نفت می تواند به اقتصاد و صنعت توریسم منطقه ضربات جبران ناپذیری وارد کند.

برچسب هاانرژی امروز ایالات متحده آمریکا خلیج مکزیک ممنوعیت حفاری

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز ایالات متحده آمریکا خلیج مکزیک ممنوعیت حفاری آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۶۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • کدام دانشگاه‌های آمریکا صحنه اعتراضات دانشجویی حمایت از غزه است؟
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • حفاری بیل مکانیکی شهرداری در گورستان باستانی ری/ضرب و جرح مالک
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند