Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیل سال گذشته بسیاری از واحدهای مسکونی در شهرستان پلدختر و روستاهای اطراف را تخریب کرد، حال تسریع در روند ساخت و نظارت در این امر بسیار ضروری است تا سیل زدگان پس از 16 ماه سرپناه داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، سیل فروردین ماه سال گذشته در چند استان لرستان از جمله لرستان خسارت های سنگینی بر جای گذاشت به طوری که بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان در بخش های مختلف مانند کشاورزی، مسکن، زیر ساخت، راه ها و … خسارت وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از خسارت های سیل در بخش مسکونی بود که هزارن واحد مسکونی دچار آسیب و برخی از انها نیز تخریب شدند، در این میان مددجویان کمیته امداد از جمله افرادی بودند که برخی از انها در جریان سیل خسارت هایی دیدند و منازل آنها دچار آسیب شد.

بعد از فروکش کردن سیل در لرستان که بیشترین خسارت ها در شهرستان پلدختر بود، اقدامات اولیه برای تعمیر و بازسازی منازل مسکونی و سایر اقدامات انجام شد.

در همین راستا دالوند مدیر کل تامین مسکن کمیته امداد کشور به پلدختر سفر کرد تا از نزدیک با روند ساخت ساخت و ساز در این منطقه سیل زده بازدید نماید.

ساخت ۲۵ هزار واحد مسکونی

وی در این بازدید اظهار داشت: استان لرستان یکی از استان های سیل زده بود و در کل کشورتاکنون ۲۵ هزار واحد مسکونی مددجویان که در سیل آسیب دیدند ساخته شده است.

وی بیان کرد: مسکن و اشتغال در اولویت برنامه های کمیته امداد است که افراد توانمند شوند و با ارائه تسهیلات اشتغالزایی بتوانند شغلی را ایجاد نمایند.

حجت الاسلام موسوی امام جمعه پلدختر نیز در این دیدار افزود: دولت تسهیلات ۱۰۴میلیون تومان به سیل زدگان معمولان ارائه داده که اکنون پروژه نیمه تمام مانده ونیاز به اختصاص اعتبار و تکمیل منازل مسکونی سیل زدگان است.

وی اظهار داشت: در برخی پروژه های مسکن سیل زده به دلیل عدم نظارت کافی ونبود کار کارشناسی هنوز صاحب خانه به منزل احداثی نرفته، دیوار خانه نشست کرده و در آستانه تخریب است.

نظارت بر پروژه ها

امام جمعه پلدختر بیان کرد: در پروژه های ساخت وساز مسکن سیل زدگان باید بیشتر نظارت صورت گیرد و برنامه ریزی بهتری برای تکمیل پروژه ها در دستور کار باشد اما کمیته امداد با برنامه ریزی توانسته است پروژه های ساخت وساز خوبی در مناطق سیل زده احداث نماید.

حجت الاسلام رضاییان امام جمعه معمولان گفت: دایک حفاظتی استحکام کافی ندارد و کار حدود یک ماه متوقف شده که این مسئله به مطالبه جدی مردم تبدیل شده است.

وی افزود: هم‌سطح سازی سایت شهید سلیمانی و پیشرفت فیزیکی منازل بین ۳۰تا۵۰درصد است که به دلیل مشکلات، مردم به منازل سیل زده قبلی مراجعه کردند.

امام جمعه معمولان تصریح کرد: با توجه به اینکه معمولان قطب تولید انجیر در کشور است، آستان قدس در سال جهش تولید برای اشتغالزایی و جلوگیری از مهاجرت ها درخواست ایجاد کارگاه تولیدی یا کارخانه کردند ولی تاکنون عملیاتی نشده که نیازمند توجه است.

وی گفت:در آستانه فصل بارندگی اگر مسئولین به وظایف خود در قبال تسریع پروژه ها عمل نکنند وضعیت معمولان سیل زده نگران کننده است.

پرداخت تسهیلات ۱۵میلیون تومانی به سیل زدگان

رحیمی معاون بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه تسهیلات تکمیلی بنیاد علوی به سیل زدگان معمولان پرداخت می‌شود اظهار داشت: مجموعه تسهیلات وبلاعوض در دوبخش تعمیری شهری پنج میلیارد تومان، روستایی ۲۰میلیارد تومان و احداثی ۸۶ میلیارد تومان در بخش معمولان به متقاضیان پرداخت شده است.

وی افزود: منابع مالی دولت برای تکمیل کار محدود و کمک های مالی در کنار آورده مردمی، طرح ها تکمیل می‌شود و تسهیلات ۱۵میلیون تومانی از طریق بانک سینا به سیل زدگان پرداخت می‌شود.

احداث ۳۰۰ واحدمسکونی در مناطق سیل زده

سرهنگ منصور کریمی فرد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدختر با اشاره به اینکه اولویت سپاه در زمان سیلاب کمک به اقشار مختلف مردم به ویژه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد بود گفت: همه نهادهای انقلابی در کنار دیگر دستگاه های اجرایی در خدمت رسانی به مردم کم کاری نکردند و افتتاح پروژه های مسکن توسط سپاه قم، سپاه تهران در مورانی مصادیق بارز دغدغه مندی سپاه به عنوان خادم مردم در کمک رسانی به سیل زدگان است.

وی بیان کرد: ۴۰۰ واحد مسکونی در مناطق سیل زده تعمیر شدند و به همت سپاه های استانی  300واحد مسکن در مناطق مختلف سیل زده شهرستان پلدختر و معمولان احداث شد.

کریمی فرد با اشاره به تفاهم نامه سپاه و کمیته امداد امام ره در ساخت مسکن سیل زدگان افزود:۴۰ واحد مسکونی براساس تفاهم نامه بایستی ساخته شود  ولی به دلیل تورم و گرانی مصالح همان ۴۰میلیون کمک کمیته امداد برای تکمیل پروژه ها کفایت نمی کند و نیاز به افزایش اعتبارات است.

تخریب ۹۰۰ واحدمسکونی روستاهای معمولان

موسوی بخشدار معمولان افزود: ۲۵۹ واحد مسکونی بر اثر سیلاب در معمولان و۹۰۰واحد مسکونی در روستاهای این بخش تخریب شدند.

وی افزود: دولت در راستای کمک به سیل زدگان در گام اول توسط استان اردبیل به عنوان متولی بازسازی مناطق سیل زده این بخش، زمین معوض رایگان و تسهیلات ارزان قیمت ۱۰۰میلیون تومان به سیل زدگان پرداخت کرده است.

بخشدار معمولان تصریح کرد: دولت تمام تعهدات خود را در قبال ساخت وساز به سیل زدگان معمولان انجام داده است  و به خاطر تحریم های ظالمانه وافزایش قیمت مصالح، واحدهای سیل زده بیش از ۸۰ درصد آماده تحویل می باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مناطق سیل زده سیل زدگان واحد مسکونی کمیته امداد امام جمعه خسارت ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، نوید خاصه‌باف، مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در خصوص ساخت پروژه‌های مسکونی توسط شهرداری تهران اظهار کرد: پروژه های مسکونی در مناطق ۱۸ «پروژه الغدیر» و ۱۹ و همچنین پروژه «مریم» در منطقه ۲۲ در قالب شهرک‌های الگو (مجموعاً ۹۵۰۰و احد) است که قرارداد آنها منعقد خواهد شد.

وی افزود: زمان تحویل پروژه‌ها حداقل سه ساله خواهد بود. البته این موارد از پروژه های احداث محلات الگو که در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران قرار دارد، مجزاست.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به اینکه سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در موضوع فروش واحدها دخالتی ندارد، ادامه داد: تا زمانی که این پروژه ها تا ۷۰ درصد پیشرفت نداشته باشد، سرمایه گذار و شهرداری تهران حق فروش نخواهند داشت.

خاصه‌باف گفت: قراردادهایی که امروز بسته می‌شود، بهره‌برداری آن برای آینده شهرداری خواهد بود. این قراردادها درواقع سرمایه گذاری و ایجاد ارزش افزوده برای آینده شهر خواهد بود.

کد خبر 6093101 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • ۳۹۳۹ واحد مسکونی در بندرلنگه احداث می‌شود
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند آماده تحویل
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند/ آورده ۷۰۰ میلیونی متقاضیان