Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستاي استقرار نظام ارزيابي عملكرد كاركنان در بانك صنعت و معدن، همايش مجازي بررسي عملكرد كاركنان شعب اين بانك در تاريخ هجدهم شهريور ماه به رياست حسين عسكري عضو هيأت مديره و با ارتباط آنلاين با مديران استاني و رؤساي شعب اين بانك برگزار شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از  پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، حسين عسكري در اين همایش مجازی كه به منظور تشریح اهمیت و ضرورت فرآیند استقرار نظام ارزیابی عملکرد کارکنان برای تمامي مدیران استانی و رؤسای شعب برگزار شد، اظهار داشت: تحولات روز افزون مدیریت و اهميت تطبيق پاداش و پرداختي به كاركنان بر اساس عملكرد، وجود نظام ارزشیابی را اجتناب‌ناپذیر نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هيأت مديره بانك خاطرنشان كرد: با سنجش صحيح عملکرد کارکنان و بهبود آن، عملکرد سازمان بهبود می‌یابد و نتايج يك ارزشيابي معتبر، مبنایی براي برنامه‌ریزی امور مربوط به سرمايه انساني‌ و پیشرفت سازمان خواهد بود.
اين مدير ارشد بانكي عنوان داشت: براي سنجش دقيق عملكرد كاركنان و ارزيابي آن نيازمند سيستمي هستيم كه داراي معيارهاي قابل سنجش و كليدي باشد و بتوان به داده‌ها و اطلاعات حاصل از آن در تصمیم‌گیری ها استناد كرد.
وي سهولت دسترسی مدیران، رؤسا و كارشناسان به نتایج ثبت شده و امکان تدوین برنامه‌های عملیاتی براي تحقق اهداف مديريتي بر اساس گزارش هاي اين سيستم را از ديگر ويژگيهاي يك نظام ارزيابي كارامد عنوان كرد و گفت: در واقع هدف اصلی ارزشیابی عملکرد، ايجاد انگیزه در کارکنان برای انجام بهتر وظایف و تحقق رسالت سازمان است و اعطاي ارتقاء رتبه و پست هاي بالاتر و پرداخت حقوق بر اساس ارزشیابی دقيق می تواند این انگیزه را ايجاد نماید.
عسكري بيان داشت: شناخت نیازهای آموزشی و بهسازی نیروی انسانی از ديگر دستاوردهاي يك نظام مؤثر ارزيابي است و از مديران و رؤساي بخش هاي مختلف بانك انتظار مي رود، نقاط قوت و ضعف و نیازهای فرد ارزشیابی شونده را در هر زمينه كاري مورد توجه قرار دهند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۷۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • ارزیابی عملکرد دفاعی چلسی در فصل جاری توسط جو کول / زیرنویس فارسی
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • عملکرد برتر بانک مسکن در میان بانک‌های کردستان
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • میزگرد تخصصی ارزیابی عملکرد رسانه‌ای ایران در عملیات وعده صادق در قم برگزار شد
  • بانک رفاه دستگاه برتر در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد