Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اقتصادی استاندار کهگیلویه وبویراحمد از راه اندازی مجتمع گلخانه ای سیزده هکتاری روستای مالشیخ لنده با اشتغالزایی 130نفر خبرداد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس،نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان لنده با حضور معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد،مدیرکل بنیاد مسکن،مدیرکل میراث فرهنگی وگردشگری و برخی معاونین ادارات کل استان و مسئولان شهرستان لنده  برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این  نشست فرماندار شهرستان لنده با اشاره به اهمیت و ضرورت تولید گفت:امروز تولید به عنوان یکی از نیازهای حیاتی کشور است که باید این مهم مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

وی افزود: شهرک گلخانه ای  روستای مالشیخ دارای موانع و چالش های زیادی است که در صورت رفع مشکلات و موانع سد راه باعث اشتغالزایی و جهش تولید در حوزه کشاورزی خواهد شد.

خدادوست موسوی تصریح کرد: نقش کشاورزی در توسعه پایدار شهرستان بسیار مهم است و امیدواریم ادارات کل منابع طبیعی و جهادکشاورزی زمینه توسعه این مجتمع گلخانه ای را هرچه سریعتر فراهم کنند.

موسوی در ادامه با اشاره به بحث مشکلات معابر روستایی گفت: در بیشتر روستاها مشکلات زیادی در حوزه ی معابر داریم که حتی در برخی از این روستاها تردد برای شهروندان واقعا مشکل است.

وی تاکیدکرد: انتظار داریم بنیاد مسکن نسبت به اصلاح و توسعه طرح هادی و بهینه سازی معابر روستایی نهایت همکاری لازم را نسبت به این مهم داشته باشد.

فرماندار لنده در ادامه با اشاره همکاری خوب بنیاد علوی و بانک سینا با ارائه بیش از یک میلیارد و دویست میلیون تومان تسهیلات کرونایی با کمترین سخت گیری بانکی به صنوف و اقشار آسیب دیده کرونایی در کمتر از یک ماه پرداخت شد.

موسوی به مشکلات نان در این شهرستان اشاره کرد و گفت: یکی از چالش های اساسی در این شهرستان بحث بی کیفیتی نان است که یکی از مهمترین مطالبات شهروندان است که امیدواریم با حمایت مسئولان از متصدی مجتمع نان شاهد رفع مشکل نان در شهرستان باشیم.

در ادامه معاون اقتصادی استاندار با اشاره به حضور خود در هفته دولت در شهرستان لنده گفت: امروز و در ادامه پیگیری مطالبات به حق مردم در هفته دولت و با دعوت از مدیران کل برای تشکیل جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در شهرستان لنده برای پیگیری و رفع پروژه های که کمک به تولید شهرستان می کنند تشکیل شد.

وی افزود: شهرستان لنده در طول سال های گذشته محرومیت های زیادی داشته است که علی رغم همه تلاش ها و تخصیص اعتبارات متاسفانه به دلیل عمق محرومیت ها هنوز با مشکلاتی مواجه است که نیازمند حمایت ویژه است.

حشمت اله صمیمی دوست تصریح کرد: توجه به بخش کشاورزی و فراهم کردن زمینه های افزایش تولید در این حوزه یکی از نیازهای اساسی است که جهاد کشاورزی باید بستر های لازم را در این زمینه فراهم کند.

او گفت: ایجاد شهرک 13هکتاری، گلخانه در روستای مالشیخ با اشغالزایی130نفر به طور مستقیم و300نفر به طور غیر مستقیم یک فرصت مناسب است که علاوه بر اشتغالزایی جوانان این روستا و سایر روستا ها باعث افزایش رونق تولید نیز خواهد شد.

وی در ادامه به مشکلات  حوزه نان  اشاره کرد و گفت: در بحث ارتقای کیفیت نان نیز یکی از مهمترین مباحثی است که باید مورد توجه مسولان صمت و شرکت غله استان قرار گیرد.

صمیمی دوست گفت:باید اداره صمت استان نسبت به بحث واگذاری امتیازات لازم برای ایجاد مجتمع نان با متصدی موجود در  شهرستان نهایت همکاری لازم را داشته باشد.

معاون اقتصادی استاندار گفت:نان تولیدی این مجتمع باید با نان های موجود شهرستان لنده متفاوت باشد که سایر نانوایی ها متضرر نشوند و آنان نیز در این زمینه اعتراضی نداشته باشند.

صمیمی دوست گفت: در بحث واگذاری زمین های مسکونی متضرر از سیلاب سال 1365نیز باید تدبیری اندیشیده شود تا افراد جا مانده از معافیت های 75درصدی پراخت هزینه زمین معاف شوند که بنیاد مسکن و فرمانداری در قالب جلسه ای این موضوع را بررسی و نتیجه این جلسه به همراه مستندات به تهران جهت تعیین تکلیف نهایی ارسال کنند.

وی در ادامه به مشکلات اینترنتی شهرستان نیز اشاره کرد وگفت: یکی از چالش های مهم در حوزه نقشه برداری و استفاده بنیاد مسکن از نرم افزار شمیم که به مرکز کشور متصل است بحث همین ضعف در زیر ساخت های اینترنتی است که علاوه بر آن در حوزه نرم افزار شاد مدارس نیز مشکلاتی داریم که امیدواریم رفع شود.

صمیمی دوست در ادامه گفت: طرح گردشگری موگرمون به عنوان یکی از مهمترین طرح های جهش تولید استان است که کمک بسیار زیادی به بحث گردشگری شهرستان و اشتغالزایی این شهرستان خواهد کرد و امیدواریم هرکجا به مشکلی برخورد مسئولان نسبت به رفع معارضات قانونی در جلسه ستاد موانع مطرح تا تصمیم گیری نهایی صورت پذیرد.


معاون استاندار با قدردانی از مدیرعامل بانک صادرات و سینا به واسطه پرداخت بیشترین تسهیلات کرونایی به شهروندان در سطح استان قدردانی کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اقتصادی استاندار شهرستان لنده صمیمی دوست بنیاد مسکن گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۰۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حبیبه هراتی ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یک هزار تن زباله در شیفت‌های مختلف از سطح شهر جمع‌آوری می‌شود که این امر با همراهی و مشارکت شهروندان انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت پایلوت در دو منطقه زعفرانیه و رشدیه، پسماند خانگی شبانه و از ساعت ۲۱ جمع‌آوری شده و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته خاطرنشان کرد: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

هراتی با اشاره به فعالیت دو خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه، عنوان کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

وی با اشاره به برنامه این سازمان در تولید RDF در سال جاری گفت: یکی دیگر از برنامه‌های سازمان در سال جاری تولید ۴۰۰ تن RDF یا همان سوخت حاصل از زباله است که می‌توان به جای مازوت و گاز در صنایعی مانند سیمان صوفیان استفاده شود.

کد خبر 749382

دیگر خبرها

  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت