Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول گروه جهادی شباب السما دانشگاه فرهنگیان خوزستان گفت: این گروه جهادی در ۱۰ شهرستان استان کار فرهنگی و عمرانی برگزار کرده و در شرایط کرونا در محلات خریدهای خانواده‌ها را انجام می‌دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، نشست گروه جهادی شباب السما دانشگاه فرهنگیان خوزستان در دفتر خبرگزاری تسنیم اهواز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمدعلی عچرشاوی در این نشست با اشاره به فعالیت‌های این گروه جهادی اظهار داشت: گروه شباب السما که مجموعه‌ای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خوزستان و دانشجویانی از سایر دانشگاه‌ها است در حوزه کارهای قرآنی جهادی فرهنگی فعالیت دارد.

وی افزود: این گروه از سراسر دانشجویان و فعالان فرهنگی از سراسر کشور و بویژه از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خوزستان و دانشجویان دانشگاه امیرالمومنین تشکیل شده است.

این حافظ قران و فعال فرهنگی اظهار داشت: این گروه علاوه بر کار فرهنگی؛ در زمینه کارهای جهادی در 10 شهرستان استان فعالیت دارد. به‌ویژه در ایام ماه رمضان برای مقابله با ویروس کرونا برنامه‌های متنوعی از قبیل گندزادیی معابر و تهیه ماسک فعالیت داشت.

600 گروه جهادی تخصصی امربه معروف در کشور تشکیل شدگروه‌های جهادی فارس در ماه محرم؛ از توزیع 140 هزار بسته معیشتی تا راه‌اندازی هیئت سیارعزم جهادی بانوان بسیجی سمنان در صحنه خدمت به مردم در روزهای کرونایی + تصاویر

مسئول گروه جهادی شباب السما به طرح ابتکاری این گروه برای خرید اقلام مورد نیاز خانواده‌ها گفت: طرح "دست‌های آسمانی" شماره تلفنی به هر یک از محلات داده بودیم و هر کسی از اهالی محله نیاز به خرید داشت از سوی گروه جهادی انجام می‌شد.

عچرشاوی بیان داشت: در زمینه فعالیت قرآنی کارهای خیلی خوبی انجام شده که خداروشکر استقبال خوبی از آنها شد. آموزش قرآن در فضای مجازی در پیام رسان‌های مختلف، تولید محتوا و قرائت قران به شکل تجوید، صوت، لحن، حفظ قرآن با برنامه ریزی صحیح  و منظم در حال انجام است.

وی با اشاره به همکاری دفتر نهاد رهبری دانشگاه در برگزاری مراسمات قرانی گفت: در ماه مبارک رمضان پخش زنده هر روز یک جزء قرآن کریم بصورت ارتباط زنده از طریق فضای مجازی (Live) همراه با سخنرانی کوتاه اساتید و روحانیون حوزوی و دانشگاهی  داشتیم. در این سخنرانی در مورد آن جزء تلاوت شده نکاتی مطرح می‌شد. در پایان مسابقه قرآنی برگزار می‌شد.

این فعال فرهنگی ادامه داد: در ایام ماه محرم الحرام با تاکید بر ثقلین یعنی قرآن و عترت در هیات ها و مراسمات اقدام به کرسی تلاوت توسط قاریان بین المللی برگزار شد. در پایان نیز مسابقه تدبر در قرآن هم بین حضار و هم در فضای مجازی انجام شد.

وی به اجرای برنامه‌های قرآنی در مسجد الغدیر اهواز و حسینیه ثارالله اهواز و پخش زنده از صفحه شباب السماء و از شبکه خوزستان اشاره و گفت: در این برنامه قرانی اساتید کشوری مانند حاج قاسم مقدمی مداح اهل بیت حاج صادق آهنگران و حجت‌الاسلام حسن‌زاده و سایر اساتید حضور داشتند.

مسئول کانون قران و عترت دانشگاه فرهنگیان حضرت رسول اکرم (ص) اهواز به تشکیل تیم محتوای با حضور دانشجویان دانشگاه فرهنگیان اظهار داشت: به درخواست دوستان مخاطبان و دانشجویان برنامه درس اخلاق حجت الاسلام موسوی فر نماینده ولی فقیه در استان چهارشنبه شب ها به صورت زنده برای مخاطبان پخش می شود.

وی در پایان بیان داشت: این تیم برنامه های زیادی را طراحی کرده است که نیاز به حمایت دانشگاه و سایر مسئولان استانی دارد.

انتهای پیام/341/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان خوزستان دانشجویان دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: در سال گذشته بیش از ۱۴۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی از محل بند ب تبصره ۱۸ توسط بسیج سازندگی پرداخت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، سرهنگ امیرحمزه خزائی در نشست خبری که امروز در بسیج سازندگی استان برگزار شد با اشاره به هفته بسیج سازندگی اظهار داشت: شعار این هفته در امسال «همه با هم، بسیج خدمت‌رسانی» است و از 15 اردیبهشت ماه همزمان با سالروز شهادت امام صادق(ع) آغاز می‌شود و تا 21 اردیبهشت ماه همزمان با ولادت حضرت معصومه(س) ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه در این هفته 330 ویژه برنامه در استان توسط نواحی و اقشار اجرا می‌شود عنوان کرد: برپایی ایستگاه صلواتی، دیدار جهادگران و گروه‌های جهادی با مسئولان و محلی، اعزام حداقل 200 گروه‌ جهادی به مناطق محروم، توزیع اقلام معیشتی و بهداشتی، برپایی نمایشگاه عرصه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی، افتتاح پروژه‌های آبرسانی و ساخت منازل افراد نیازمند از جمله برنامه‌های این هفته است.

خزائی گفت: برگزاری کلاس‌های آموزشی برای گروه‌های جهادی، اعزام گروه‌های جهادی پزشکی به مناطق محروم، احداث جاده‌های بین مزارع، برپایی میزهای خدمت جهادی، برگزاری همایش تجلیل از طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی، افتتاح پنل خورشیدی، احداث صندوق‌های قرض‌الحسنه جدید التأسیس جهاد سازندگی، صعود جهادگران به صورت منسجم به بازی دراز و حضور منسجم جهادگران در نماز عبادی سیاسی جمعه از دیگر برنامه‌ها است.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه بسیج به عنوان گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور همراه با مردم و برای مردم است گفت: بسیج در تمام بحران‌ها و حوادث از جمله سیل و زلزله همراه مردم بوده است و گروه‌های جهادی به عنوان حلقه‌های میانی بیشترین وظیفه خدمت رسانی را بر عهده دارند.

وی با اشاره به اینکه دو قرارگاه مهم از قرارگاه‌های یازده‌گانه بسیج بر عهده بسیج سازندگی است افزود: با توجه به شعار سال وظایف همگانی با اولویت بسیج و گروه‌های جهادی افزایش می‌یابد و در استان کرمانشاه 2200 گروه جهادی سازماندهی و در سامانه اطلس جهادی ثبت شده که تعدادی مجوز را دریافت کرده‌اند و فرایند صدور مجوز برای تعدادی دیگر در حال انجام است.

خزائی با بیان اینکه سال گذشته 200  گروه جهادی در قالب رزمایش فاطمی در عرصه‌های سازندگی و غیرعمرانی خدمت‌رسانی داشتند گفت: امسال نیز 160 گروه جهادی در قالب 2300 نفر اردو در امورات مرمت منازل نیازمندان، مسائل عمرانی و غیرعمرانی و جهادی تخصصی فعالیت داشتند.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه افزود: در عرصه عمرانی تا ابتدای امسال 1341 پروژه عمرانی در زمینه مرمت، ساخت منازل نیازمند، مساجد، خانه عالم و غسالخانه با اولویت مناطق روستایی و محروم انجام شده است.

وی با اشاره به آسفالت بیش از 30 کیلومتر راه روستایی و بین مزارع، آسفالت یادمان‌های شهدا و مناطق حاشیه نشین با همکاری شهرداری‌ها عنوان کرد: مشارکت در احداث 200 باب منزل با مشارکت کمیته و بنیاد مسکن از دیگر اقدامات گروه‌های جهادی است که 95 درصد به اتمام رسیده و مابقی نیز تا دو ماه آینده انجام می‌شود.

خزائی با بیان اینکه بسیج سازندگی به عنوان یکی از دو معین قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) گفت: در هفت مجتمع آبرسانی 51 مخزن، 15 ایستگاه پمپاژ و 193 کیلومتر خط انتقال آب به مناطق روستایی با پیشرفت بیش از 95 درصد انجام شده و تا پایان اردیبهشت ماه به اتمام می‌رسد و مابقی نیز تا اوایل تیر ماه انجام می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در عرصه‌های غیرعمرانی و مردم یاری گفت: توزیع بیش از 2500 جهیزیه به نوعروسان، توزیع بیش از 56 هزار بسته آموزشی و کمک آموزشی و لوازم التحریر، توزیع بیش از 100 هزار قلم پوشاک و کفش، توزیع 1800 قلم اقلام دارویی و بهداشتی و 9800 متر فرش سجاده‌ای برای مساجد مناطق محروم از دیگر اقدامات انجام شده در دو سال گذشته است.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه افزود: سال گذشته از محل اعتبارات تسهیلات بند ب جز سه تبصره 18 حدود 238 میلیارد و 600 میلیون تومان به بانک عامل معرفی و برای اشتغالزایی 1065 نفر بیش از 145 میلیارد و 600 میلیون تومان جذب شده و برای جذب مابقی نیز منتظر همراهی بانک‌ها هستیم.

خزائی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه در زمینه جذب اعتبارات سومین استان کشور محسوب می‌شود عنوان کرد: در سال 1401 نیز 1241 میلیارد و 780 میلیون تومان تسهیلات جذب و سبب اشتغالزایی 1846 نفر در استان شد.

وی با بیان اینکه در زمینه جهاد روشنایی 20 نیروگاه خورشیدی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای مناطق محروم و کمک به تأمین انرژی احداث شد گفت: کاشت 300 هزار اصله درخت با همکاری و مشارکت جهادگران بسیج در استان، ایجاد 1504 صندوق قرض الحسنه اشتغالزا با عضویت بالغ بر 48 هزار نفر و ایجاد 89 تعاونی از دیگر فعالیت‌های بسیج سازندگی است.

خزائی با اشاره به اقدامات انجام شده در عرصه‌های امنیت غذایی افزود: احداث و لایروبی انهار کشاورزی، برگزاری همایش و تحلیل از گله‌بانان و شبانان، احداث و توزیع 100 سرویس بهداشتی کانکسی تاشو و قابل حمل بین عشایر، واکسیناسیون دام‌ها با هدف پیشگیری از بیماری‌های دامی در 109 نقطه عشایری و روستایی و سم پاشی 300 هزار مترمربع جایگاه نگهداری دام از فعالیت‌های جهادی بسیج سازندگی است.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه دهکده اقتصاد مقاومتی جزو نخستین دهکده‌های بسیج در کشور است عنوان کرد: این دهکده در زمینی بیش از 23 هکتار در جاده بیستون 10 کیلومتری به طرف سنقر و کلیایی قرار دارد و 22 واحد تولیدی با اشتغالزایی مستقیم 150 نفر در آن فعالیت دارند و تجهیز آن توسط یا با کمک بسیج انجام شده است.

وی با بیان اینکه حق شارژ بسیار جزئی از غرفه داران در این دهکده دریافت می‌شود گفت: در این دهکده واحدهایی از جمله تولید ظروف یکبار مصرف، تولید قارچ، تیرچه بلوک، پرورش پرندگان زینتی، جوجه کشی و بسته بندی حبوبات فعالیت دارند و تولید آن‌ها به خارج از کشور نیز صادر می‌شود.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه بیان کرد: در صدد هستیم که یک دهکده اقتصاد دیگر در نقاط شرقی استان احداث شود و مکاتباتی برای تخصیص زمین انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت گروه جهادی منجی در امین شهر
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • اعزام ۹۷ گروه جهادی در هفته بسیج سازندگی به مناطق کم برخوردار/اجرای ۱۱۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کازرون
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید