Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا احسانی صبح پنج شنبه در نشست صمیمی با کارکنان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، اظهار کرد: در حوزه پروژه‌های عمرانی و تملک دارایی‌ها با سازوکار مشخص طی ماه‌های اخیر نتایج قابل توجهی داشتیم.

احمدرضا احسانی افزود: پروژه‌های عمرانی مانند تالار بزرگ شهر تعطیل بود و در ۱۱ سال گذشته اقدامی برای آن انجام نشده بود اما با پیگیری‌های انجام شده ردیف اعتباری آن تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مشکلات موزه هنرهای معاصر هم با همراهی مسئولان استان حل شد و پروژه با اعتباری حدود ۳۵ میلیارد تومان که از طریق سازمان برنامه و بودجه پیگیری و لحاظ شد در حال انجام است.

وی مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان فامنین، مجتمع فرهنگی هنری شهید مظاهری مریانج و مجتمع فرهنگی هنری سردار شهید سلیمانی را از پروژه‌هایی دانست که به زودی به بهره‌برداری رسیده و به ظرفیت مجتمع‌های فرهنگی و هنری همدان اضافه خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان همچنین از اختصاص تجهیزات با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان به مجتمع‌های فرهنگی و هنری بوعلی‌سینا و شهید آوینی خبر داد.

احسانی با بیان اینکه سیاست گذاری در فعالیت‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی مدنظر است، افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان به دنبال توسعه فرهنگی است و در شهرستان‌ها نیز در پی تحقق این هدف هستیم.

وی با بیان اینکه به علت اینکه زیرساخت‌ها فراهم نبوده وظایف فرهنگ و ارشاد اسلامی برای مردم تعریف نشده است، عنوان کرد: بخش دیگری از نقاط ضعف این حوزه به مباحث علمی و کارشناسی مربوط می‌شود؛ در بسیاری از بخش‌های فرهنگی تخصصی بودن نادیده گرفته می‌شود که این موضوع ظلم به حوزه فرهنگ است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به جذب اعتبارات ملی اشاره کرد و گفت: سال گذشته با پیگیری‌های انجام شده بخشی از مطالبات پرداخت شد اما به علت شیوع کرونا در روند عادی بسیاری از برنامه‌ها اخلال ایجاد شد با این حال بر اساس برنامه ریزی انجام شده و نظرات کارشناسان، برنامه‌های فرهنگی و هنری استان تا پایان سال برگزار خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های مشارکتی در دستور کار قرار دارد؛ گفت: تلاش می‌کنیم با مشارکت سایر سازمان‌ها در مرکز استان و مساعدت فرمانداران در سطح شهرستان‌ها با نهایت دقت برنامه‌های تأثیرگذار داشته باشیم.

وی تاکید کرد: با اینکه همه گیری بیماری کرونا باعث تعطیلی بسیاری از فعالیت‌ها شد، در ماه‌های گذشته چندین برنامه و جشنواره در سطح ملی و استانی در حوزه فرهنگ و هنر برگزار کردیم و کرونا بهانه‌ای برای تعطیلی فعالیت‌های ما نبود.

کد خبر 5019110

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل فرهنگ و ارشاد همدان پروژه عمرانی اعتبارات محرم 99 ویروس کرونا شیراز بازگشایی مدارس مراسم عزاداری آمار کرونا بوشهر عاشورا گرگان کرمانشاه مجلس شورای اسلامی شهرکرد ماه محرم شیوع کرونا فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگی و هنری برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۳۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه‌ریزی برای تحقق رشد تولید در آموزش، تئاتر، موسیقی و هنر‌های تجسمی در کشور با حمایت از هنرمندان خبر داد و گفت: امسال نهضت پلاتوسازی در دستور کار قرار دارد تا در تمام شهر‌ها و استان‌ها بتوانیم پلاتو‌های قدیمی را احیا و پلاتو‌های جدیدی دایر کنیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص عدالت فرهنگی و نگاه به استان‌ها در اقدام‌های عملیاتی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در چارچوب شعار امسال (جهش تولید با مشارکت مردم) اظهار داشت: در انتهای سال قبل، وزارت فرهنگ مبالغی را برای انجمن‌های هنری در استان‌ها تخصیص داد که ارسال شده و امید است به تولید آثار در استان‌ها منتهی شود.

وی افزود: استان‌ها و انجمن‌های مختلف اعداد و ارقام متفاوتی از این بودجه دارند؛ نسبت به این که در استانی تولیدات تئاتری که داشته بیشتر یا کمتر بوده مبالغ تا حدودی کم یا زیاد شده است.

محدودیت‌های منابع برطرف می‌شود

سالاری گفت: امسال امیدواریم منابعی که سال گذشته محدود بود مقداری افزایش پیدا کند و اتفاق بهتری بیفتد، اما همه منابع به استان‌ها تخصیص می‌یابد و انجمن‌های استانی از آن بهره‌مند می‌شوند.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: امسال، از آنجایی که از سوی رهبر معظم انقلاب، سال جهش تولید و مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف نام‌گذاری شده، تلاش کردیم در تمام بخش‌های ادارات‌کل زیر مجموعه معاونت هنری از جمله آموزش که عمدتا آموزشگاه‌ها در ذیل مردم تعریف می‌شوند و مردم و هنرمندان هستند که آن‌ها را اداره می‌کنند، صدور مجوز‌ها و دریافت امکانات مالی از بانک‌ها را تسهیل کنیم، البته باید کمک کنیم فرآیند‌های جذب و تولید آثار هنری بهتر شود.

المپیاد آموزش هنر به صورت المپیکی و تیمی برگزار می‌شود

سالاری گفت: المپیاد آموزش هنر مهمترین اتفاق حوزه آموزش است، که به صورت المپیکی و تیمی امسال برگزار می‌شود، این رویداد در سراسر کشور برگزار می‌شود؛ تیم‌ها در سه بخش با هم رقابت می‌کنند و نهایتا تیم یا همان آموزشگاه قهرمان معرفی می‌شود.

وی تصریح کرد: این رویداد کمک می‌کند این آموزشگاه‌ها فعال‌تر شوند و تولیدات بهتر و تیم‌ها و گروه‌های هنری خوبی شکل بگیرد و تصورمان این است که المپیاد این کار را خواهد کرد.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: طرح المپیاد آموزش هنر آماده و کار‌های آن انجام شده و امسال عملیاتی می‌شود.

سالاری گفت: در حوزه تئاتر تلاش کردیم با جذب بودجه‌های تولیدی با حمایت وزیر و بخش‌های بودجه‌ای مجموعه، بتوانیم آثار خوبی را از هنرمندان برجسته تئاتر به تولید برسانیم، زیرا برخی از این هنرمندان اکنون به دلیل این‌که منابع مالی ندارند از میدان کنار رفته‌اند. اگر این منابع تامین شود به عرصه برگشته و کار‌های خوبی تولید می‌کنند.

وی افزود: حوزه موسیقی هم مانند تئاتر است، با هماهنگی خوبی که با بنیاد رودکی انجام شده، قرار است یک سری آثار فاخر را با هزینه و کمک بنیاد رودکی عملیاتی کنیم که بتوانیم تولید این آثار را بالا ببریم.

سفارش آثار تجسمی با تامین اعتبارات لازم

سالاری اظهار داشت: در حوزه تجسمی هم به دلیل این‌که تشکل‌ها و انجمن‌های تجسمی تکثر دارند، تلاش می‌کنیم هم تولید آثار و هم سفارش خرید برای آثار را با تامین اعتبارات انجام دهیم.

معاون وزیر فرهنگ: نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

خرید آثار هنرمندان برای موزه

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر اتفاق خوبی در حوزه بودجه و تامین اعتبارات بیفتد، امسال می‌توانیم شاهد باشیم که یک سری آثار هنرمندان برای موزه‌ها خریداری و یک سری از این آثار نیز برای موضوعات خاص تولید شود و از جمله، حضور در جشنواره‌های خارج از کشور را بیشتر کنیم که هنرمندان دیده شوند.

وی تصریح کرد: یکی از معضلاتی که هنرمندان دارند این است که هزینه سفر بالاست و از این طرف، هنرمندان اگر کمک مجموعه‌های دولتی و نهاد‌های مختلف حکومتی نباشد، نمی‌توانند آثار خود را در خارج از کشور عرضه کنند، باید این اتفاق را تسهیل کنیم.

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود