Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم زارع نماینده آباده وعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین افزود:در تمام دنیا افرادی وارد بورس می شوند که اطلاعات کافی از این سیستم دارند و سود و زیان آنرا می پذیرند اما در ایران با تبلیغاتی که انجام دادیم همه را به این بازار فرا خواندیم.   وی تاکید کرد:اخیرا شرکت هایی وارد بورس شدند که خودشان هم باورشان نمی شد که سهام آنان دراین بازار پذیرفته شود اما بعد از ورود، با تبلیغات توانستند اعتماد مردم را جلب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: دولت در ابتدا سهام های مهمی مثل شستا را به برخی واگذار کرد ولی اشکال اینجا بود که این سهام در بازار چند دست چرخید و به هر دست سود داد اما  نهایتا به جایی رسید که دیگر قیمتش واقعی نبود و شروع به روند نزولی کرد.   سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی تاکید کرد:بنظر می رسد تنها راهی که می تواند سهامداران بورس را نجات دهد آن است که دولت بنگاههایی را که در اختیار دارد وارد بورس کند تا جبران خسارت نماید،درغیر این صورت پولی که باید به سمت تولید برود و نقدینگی حاصل از آن  اگر مدیریت نشود و روال بر این مسیر ادامه یابد قطعا در کوتاه مدت سهامداران ضرر خواهند کرد.   وی با بیان اینکه در ابتدا نباید سهام هر شرکتی در بورس پذیرفته می شد افزود: برخی  حد حضورشان در این بازار نبود و با قیمت های غیر واقعی که را ارائه کردند و از همه بدتر تبلیغاتی که صورت گرفت ،افراد تشویق به حضور در بازار بورس شدند بطوریکه حتی کشاورزان  ما تشویق شدند که دام خود را بفروشند و وارد این بازارشوند اما متاسفانه این سرمایه دردست بورس بهره وری لازم را نداشت و مردم متضرر شدند.   سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی گفت:در این بازار کسانی که حرفه ای بودند و رانت اطلاعاتی داشتند مشکلی پیدا نکردند اما سهامداران خرد با مشکل مواجه شده اند که کسی هم پاسخگو ی آنان نیست.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بورس رحیم زارع وارد بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۶۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!

بورس تهران که در سال قبل، هفتمین بازار سهام بزگ خاورمیانه به شمار می‌رفت؛ در سال جاری با افزایش قابل توجه دومین بازار سهام امارات متحده عربی، یک پله نزول کرد و به هشتمین بازار سهام بزرگ خاورمیانه بدیل شد.

به گزارش اکوایران، بورس تهران به عنوان بزرگترین بازار سهام کشور، دارای ارزش بازاری برابر با مجموع ارزش شرکت‌های پذیرفته شده در این بازار است. ارزش بازاری بورس تهران در سال گذشته نوسانات متعددی داشته است، ولی در اردیبهشت ماه امسال ترازی نزدیک به تراز اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ دارد. این در حالی است که ارزش دلار بازار آزاد در این مدت رشد داشته که ارزش دلاری کمتری به نسبت اردیبهشت ماه سال قبل برای بازار سهام در بر دارد.

ارزش دلاری بورس تهران با در نظر گرفتن نرخ دلار ۶۵ هزار تومانی در حال حاضر حدودا ۱۲۲ میلیارد دلار است و در صورتی که نرخ دلار بازار آزاد را ۶۰ هزار تومان فرض کنیم به ارزش دلاری ۱۳۳ میلیارد دلاری بورس تهران می‌رسیم. اردیبهشت ماه سال قبل، ارزش دلاری بازار‌های سهامی خاورمیانه به شکلی بود که بورس تهران پس از بورس شش کشور منطقه، با ۱۴۵ میلیارد دلار، هفتمین بازار سهامی بزرگ خاورمیانه به شمار می‌رفت. در اردیبهشت ماه امسال با کاهش ارزش دلاری بازار بورس اوراق بهادار تهران و افزایش قابل توجه ارزش دلاری بازار مالی دبی که دومین بازار سهامی کشور امارات متحده عربی به شمار می‌رود؛ بورس تهران به رتبه هشتم جدول بزرگترین بازار‌های سهامی خاورمیانه سقوط کرد.

تداول عربستان که در سال‌های اخیر به بزرگ‌ترین بازار سهامی منطقه تبدیل شده است؛ با رشد نزدیک به ۱۲ درصد در ارزش دلاری خود به نسبت اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به ارزش دلاری ۲ هزار و ۹۸۰ میلیارد دلاری رسیده است. ارزش دلاری بورس ابوظبی نیز در این مدت ۹ درصد رشد داشته و به ۸۰۶ میلیارد دلار رسیده است.

بورس تل آویو نیز در یک ساله اخیر با افزایش ارزش بازاری همراه بوده و به ارزش دلاری ۴۷۵ میلیارد دلار دست یافته است. دومین بازار سهامی امارات متحده عربی نیز با ۹۵ درصد افزایش ارزش دلاری به ارزش ۱۸۷ میلیارد دلاری دست یافته است.

بورس تهران در حال حاضر بالاتر از بازار سهام کازابلانکا و مصر، هشتمین بازار سهامی بزرگ خاورمیانه به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • آتش بازی سهامدار عمده در شرنگی
  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود
  • عابدینی: برند معنوی باشگاه پرسپولیس را فروختند/ با اهدای ۵ درصد سهام به پیشکسوتان شق‌القمر می‌کنند