Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: توزیع متوزان علم وفناوری در کل استان بواسطه پاک علم و فناوری و دانشگاه باید صورت بگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامحسین رحیمی شعرباف در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما،در سفر به اردبیل اظهار داشت: به منظور بازید از دانشگاه محقق اردبیلی و  دانشکده فناوری های نوین نمین، پارک علم و فناروی استان و طرح های جدید همچون کتابخانه که اخیرا به بهره برداری رسیده است به این استان سفر کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به برنامه های خود در این سفر یکروزه اشاره کرد و افزود: تجهیز آزمایشگاه مرکزی جهت ارائه خدمات بهتر به سراسر کشور و گسنرش پارک علم و فناوری استان اردبیل از جمله برنامه های این سفر است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به پتانسیل استان نیز گفت: وجود کارخانه ها و بخش کشاورزی گسترده اردبیل و همچنین تولید عسل که اردبیل را به قطب این محصول تبدیل کرده است  ما را ملزم می کند تا حرکت های فناورانه در استان اردبیل را گسترش دهیم.

وی تصریح کرد: در شهرهای کوچک شرکت هایی داریم که  محصولات در حد ملی تولید می کنند و از این رو با توجه به پتانسیل های موجود در استان باید به  کشش جغرافیایی و برای صادرات هم  فکر کر .

رحیمی ابراز داشت: دانشگاه اردبیل در سطح بین المللی باید برای خود جایگاه ایجاد کند و در سطح کشور تاثیر گذار باشداز این رو خوش بین هستم و دانشگاه اردبیل رشد کیفی بسیار خوبی داشته است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: هر شهرستانی در استان اردبیل که دارای پتانسیل رشد علمی است باید  مرکز علم و فناروی در آن منطقه تاسیس شود و توزیع متوزان علم وفناوری در کل استان بواسطه پاک علم و فناوری و دانشگاه باید صورت بگیرد.

وی اظهار داشت: ظرفیت آموزش عالی با وجود محقق اردبیلی و واحدهای مختلف نیاز به گسترش دانشگاه حضوری وابسته به وزارت علوم را نداردو باید کمک کنیم دانشکده ها فنی توسعه یابد و در دانشگاه محقق یک پردیس بزرگ فنی و مهندسی داشته باشیم.

وی در پایان تاکید کرد: ایجاد دانشگاه صنعتی از نظر منایع انسانی و تعداد داوطبیان و اقتصادی اصلا توجیهی ندارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان اردبیل علم و فناوری وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۶۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی