Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ظاهراً دولت آمریکا قصد دارد شرکت فناوری و الکترونیکی «اس ام آی سی» را که از سازندگان چیپ های رایانه ای است در فهرست سیاه تجاری قرار دهد این می تواند یک تهدید برای تبادلات تجاری ۳۰۰ میلیارد دلاری چین با کشورهای دیگر در زمینه ساخت تراشه و چیپ های رایانه ای باشد.  

این در شرایطی است که طبق آمار ارایه شده در چین، شرکت های آمریکایی در سال ۲۰۱۹ میلادی نزدیک به ۷۰ میلیارد دلار از این تراشه ها را در بازار چین فروخته اند و چین یکی از بزرگترین بازارها برای فروشندگان چیپ های رایانه ای محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این محدودیت های بسیار جدی از سوی آمریکا برای هواوی غول مخابراتی چین در نظر گرفته شده است این شرکت بزرگ چین برای معامله و حضور در بازار آمریکا و حتی برخی از کشورهای اروپایی با مشکلات فراوانی به دلیل همین محدودیت ها روبرو شده است.  

یکی از اهداف آمریکا فلج کردن بخش نیمه هادی ها و آسیب رساندن به این صنعت در چین است و برای همین بسیاری از شرکت هایی که دست اندرکار ساخت چنین قطعاتی هستند، هدف آمریکا قرار گرفته اند.

آمریکا می خواهد این شرکت را در فهرست سیاه خود قرار دهد و بخش های ساخت فناوری های پیشرفته ای از این دست در چین از جمله دست اندرکاران توسعه نسل پنجم اینترنت را بشدت تحت فشار بگذارد تا بازار چین به روی شرکت های سرمایه گذار در این زمینه بازتر شود.

گلوبال تایمز به ابعاد جنگ جدید آمریکا با چین اشاره کرده و آورده است: اگر این شرکت چینی به این فهرست اضافه شود آن زمان عرضه کنندگان آمریکایی برای فروش تجهیزات به این شرکت نیازمند مجوزهای ذی ربط از دولت آمریکا هستند.  

نشریه تصریح کرده است واشنگتن دلیل خاصی برای این اقدام اعلام نکرده اما اخباری در مورد ارتباط این شرکت با ارتش چین در رسانه های غربی منتشر شده است حال آنکه شرکت چینی در بیانیه ای آورده است این شرکت فقط نیمه هادی ها را تولید می کند و خدماتش مختص مشتریان بخش های غیرنظامی و تجاری است و هیچ ارتباطی با ارتش ندارد.  

آمارها نشان می دهد آمریکا با دستاویز قرار دادن بهانه های حقوق بشری و یا امنیت ملی، نزدیک به ۳۰۰ شرکت چینی را تاکنون تحریم کرده است.

«فانگ شینگ دونگ» کارشناس اتاق فکر فناوری در پکن می گوید: بخش نیمه هادی ها تمرکز اصلی جنگ فناوری آمریکا با چین است هیچ عرصه دیگری وجود ندارد که آمریکا بخواهد تا این اندازه چین را در آن تحت فشار قرار دهد.

برچسب‌ها شرکت فناوری هواوی تحریم ایالات متحده آمریکا پکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت فناوری هواوی تحریم ایالات متحده آمریکا پکن شرکت فناوری هواوی تحریم ایالات متحده آمریکا پکن اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر

با مشاهده تصاویر ثبت شده در رسانه‌های چینی مشخص می‌شود، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا حین ورود به چین نه تنها با استقبال سردی روبرو شد، بلکه خداحافظی سردی نیز داشت و تنها سفیر آمریکا در چین او را بدرقه کرد.

بر اساس گزارش رسانه ها، هیچ یک از مقامات چینی به بدرقه وزیر امور خارجه آمریکا را در فرودگاه پکن نرفتند و فقط نیکلاس برنز سفیر آمریکا در چین رئیسش را بدرقه کرد.

آنتونی بلینکن اخیراً به چین سفر کرد ولی از همان دقایق اولیه حضور او در چین باعث سردرگمی کارشناسان شد. به ویژه، گارلند نیکسون، کارشناس علوم سیاسی، در مصاحبه با ایزوستیای روسیه اشاره کرد که بسیار می‌گوید که وزیر امور خارجه به شانگهای وارد شد، نه به پکن.

این موضوع به دلیل عدم اهمیت سفر بلینکن برای رسانه‌های چینی بود که پوشش چندانی به عمل نیاوردند.

نیکسون خاطرنشان می‌کند که یک پروتکل دیپلماتیک می‌تواند نشان دهنده عدم احترام مناسب به هیئت آمریکایی باشد. این کارشناس تاکید می‌کند که پروتکل دیپلماتیک برای چین بسیار مهم است و این کشور از آن برای بیان اظهارات سیاسی استفاده می‌کند.

علاوه بر این، در فیلم ملاقات بلینکن پس از ورود به چین، بینندگان متوجه شدند که مراسم به اصلاح استقبال از او بدون پروتکل‌های دیپلماتیک یعنی بدون فرش قرمز و یک هیئت بزرگ استقبال کننده چینی برگزار شد.

 به نظر می‌رسد مقامات چینی می‌دانستند بلینکن با چه هدفی به این کشور سفر کرده است. چرا که او در دیدار با همتای چینی خود طبق معمول زبان تهدید و امر و نهی علیه پکن را اتخاذ کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل کافه بین‌الملل

دیگر خبرها

  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • «نمی‌توانم نفس بکشم» ٢ در خیابان‌های آمریکا
  • مرگ یک سیاهپوست دیگر در حین بازداشت توسط پلیس آمریکا
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا