Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست، نقش رسانه‌ها در حساس کردن جامعه نسبت به حفظ محیط زیست را بی‌بدیل داشت. - اخبار اجتماعی -

 

به گزارش حوزه محیط زیست خبرگزاری تسنیم، احمدرضا لاهیجان‌زاده معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست در مراسم افتتاحیه "دوره آموزشی فعالان رسانه‌ای و خبری حوزه آب و تالاب" با اشاره به نقش رسانه‌ها به فراگیری شدن آموزش اظهار کرد: امروزه با پر رنگ شدن نقش رسانه‌های گروهی، دامنه آموزش از آموزشگاه‌ها و دانشگاه‌ها فراتر رفته و می‌توان گفت جهان تبدیل به عرصه آموزش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت فوق‌العاده رسانه‌ها در زندگی اجتماعی، افزود: امروز با توجه به پیشرفت تکنولوژی، پیام خیلی زود می‌تواند به تمام آحاد جامعه انتقال یابد و همین موضوع می‌تواند در امر حساس کردن مردم و مسئولان نسبت به موضوع حفظ و حراست از محیط زیست مورد توجه قرار گیرد.

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست، برگزاری این دوره آموزشی در فضای سایبری را گامی مهم در حیطه همکاری رسانه و محیط زیست دانست و تصریح کرد: هدف از برگزاری این دوره آن است که خبرنگاران و فعالان حوزه محیط زیست، در دو حیطه خبر و تالاب‌ها آموزش‌های تخصصی ببینند تا بتوانیم با تولید محتوای پُربار در این زمینه اذهان جامعه را نسبت به موضوع حفاظت از تالاب‌ها جلب کنیم.

لاهیجان‌زاده، دلیل برگزاری این دوره را موفقیت ستاد احیا و سازمان حفاظت محیط زیست در احیای دریاچه ارومیه عنوان کرد و گفت: در حوزه آبریز دریاچه ارومیه کار بزرگی انجام شد، قصد ما این است پس از آن که خبرنگاران و فعالان محیط زیستی در حوزه خبر، اطلاع‌رسانی و تالاب‌ها آموزش تخصصی دیدند، با برگزاری بازدیدهای میدانی، مقدمات انتقال تجربیات دریاچه ارومیه را به سایر تالاب‌ها نیز فراهم کنیم و معتقدیم از این طریق می‌توان سایر تالاب‌های کشور را نیز حفظ و احیا کرد.

پارک ملی دریاچه ارومیه؛ زیستگاه کم‌نظیر حیات‌وحش ایرانتکرار پیشنهاد عجیب شهربانو امانی: به‌جای وضوگرفتن آب دریاچه ارومیه را پر کنیدکلانتری: می‌خواهیم تجربه احیای دریاچه مرده ارومیه را به جهان ارائه کنیم

وی درباره سایر اهداف برگزاری این دوره آموزشی آنلاین، گفت: معرفی دستاوردهای طرح بین‌المللی حفظ تالاب‌های ایران، آموزش و ظرفیت‌سازی فعالان خبری، ارتقاء سطح آگاهی خبرنگاران نسبت به حفظ محیط زیست و همچنین ایجاد حساسیت برای جامعه نسبت به اهمیت موضوع تالاب‌ها از جمله اهداف این دوره آموزشی است که امیدواریم به همه اهداف دست پیدا کنیم.

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست در پایان خاطرنشان کرد: طرح تالاب‌ها که از طرح‌های بین‌المللی سازمان حفظ محیط زیست است، از سال 2005 با همکاری برنامه عمران سازمان ملل متحد، تسهیلات محیط زیست جهانی و سازمان حفاظت محیط زیست ایران آغاز شد، اکنون نیز بیش از 35 تالاب را تحت مدیریت دارد و امیدواریم به زودی اکثر تالاب‌های ایران را بتوانیم حمایت کنیم.

انتهای پیام/ بیش از 35 تالاب تحت مدیریت ساز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آلودگی های زیست محیطی سازمان محیط زیست آلودگی های زیست محیطی سازمان محیط زیست برگزاری این دوره دریاچه ارومیه حفظ محیط زیست نقش رسانه ها دوره آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۸۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند

علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست ضمن اشاره به اخباری مبنی بر آلودگی نفتی خاک خوزستان گفت: قانون خاک آماده و مصوبه‌هایش نیز ابلاغ شده و در حال پیگیری آن هستیم و در این باره بارها با وزیر نفت در خصوص چاه‌هایی که احداث می‌شود گفت‌وگو کرده‌ایم.

وی افزود: از بالا که به خاک خوزستان نگاه می‌کنید چاه‌های نفت رها شده مشخص هستند که ما از وزارت نفت خواسته‌ایم این‌ها را ساماندهی کنند چون همین رهاسازی چاه‌های نفت بسیاری از منابع آبی و خاکی ما را دچار مشکل می‌کند.

سلاجقه ادامه داد: مشکلاتی نیز در زمینه خطوط انتقال میعانات در خلیج فارس و دریای عمان داریم یکی دو بار نشتی‌های صورت گرفته که البته تیم‌ها وارد عمل شده و سریعاً موضوع حل شده است و در آنجا نیز از ظرفیت وزارت نفت و ظرفیت‌های بین‌المللی برای تعویض لوله‌های انتقال میعانات استفاده می‌کنیم تا مشکل نشت هز لوله‌ها و کشتی‌ها رفع شود.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • تالاب گرده‌قیت نقده احیا شد
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان حقیقت دارد | سلاجقه: برای مسدود کردن انحراف آب با طالبان گفت‌وگو می‌ کنیم | طالبان آب شیرین را تلخاب می کند!
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم