Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از نهاوند سردار سالار آبنوش ظهر امروز در آئین گرامیداشت یاد سردار شهید حاج محسن امیدی که در نهاوند برگزار شد با بیان خاطره‌ای در این رابطه اظهار کرد: چند سال قبل که برای شرکت در مراسم یادواره شهید عازم شهر بهار بودم در بین راه دخترم به من زنگ زد و از من پرسید الان کجا می‌روی؟ گفتم دارم برای شرکت در یادواره شهدا به شهر بهار می‌روم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این موقع او از من پرسید «شما حاج محسن امیدی را می‌شناسی؟»، من هم با تعجب پرسیدم چطور، گفت «دیشب من خواب او و یکی دیگر از شهدا را دیدم که به من گفت به پدرت بگو در این یادواره ها از شهدا بیشتر یاد کنند و حتی گفته که یکی از دوستان و رزمندگان که اهل یکی از شهرهای استان است به اردوگاه غریبه رفته لذا به او بگوئید به اردوگاه خودی بازگردد».

معاون عملیات سازمان بسیج در ادامه به خاطراتی از آخرین عملیاتی که در آن شهید محسن امیدی به فیض شهادت نائل آمدند پرداخته و افزود: سال ۶۵ بود که همه نیروهای باقیمانده از گروهان‌های مختلف برای عملیات جمع شده بودند و به یک گردان تبدیل شدند به نام گردان علی اکبر(ع) که فرماندهی آن به شهید امیدی واگذار شد.

وی که معاون شهید امیدی را در آن گردان عهده‌دار شده بود ادامه داد: یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های آبی جنوب به منظور نفوذ در دل دشمن برای از بین بردن استعدادهای نظامی در گردان علی اکبر(ع) در حال انجام بود و قرار شده بود که ما با طراحی دقیق در سکوت محض و کاملا سری تک آبی به دشمن بزنیم به گونه‌ای که حتی صدای آب هم به گوش دشمن نرسد.

آبنوش افزود: پس از طراحی عملیات و جاگیری نیروها در مواضعشان ما به همراه حاج محسن به سمت دزفول حرکت کردیم و او گفتم که من به اهواز می‌روم تا سری به خانواده‌ام بزنم، آن موقع بود که ما متوجه شدیم ایشان منزلشان در اهواز بوده ولی کسی خبردار نشده بود.

وی افزود: ایشان پس از مدتی برگشتند و یک نوزاد چند ماهه هم با خود همراه داشت، با او مشغول صحبت بودیم که شهید امیدی گفت «این بچه با نگاهی که به من دارد می‌گوید که دیدار ما به قیامت و این آخرین دیدار من با اوست».

معاون عملیات سازمان بسیج به آخرین ساعات نزدیک شدن به شهادت سردار امیدی اشاره کرد و افزود: پس از بازگشت به خط مقدم عملیات آغاز شده بود و نیروها به اهداف مورد نظر خود رسیده بودند و با توجه به اینکه شب بود نیروهای ما با نیروهای عراقی قاطی شده بودند و نمی‌توانستند گلوله شلیک کنند، فقط هنگامی که منور زده می‌شد ما می‌توانستیم نیروهای خود را از عراقی‌ها تشخیص دهیم.

وی بیان کرد: پس از تثبیت مواضع دشمن فردای آن روز یگانهای جدید را وارد منطقه می کرد و ما هم چون تجهیزاتمان تمام شده بود در حال عقب‌نشینی بودیم که پس از برگشت نیروها فقط من مانده بودم و شهید امیدی که در این لحظه بود که یکی از تانک‌های عراقی تیر مستقیمی به سمت ما شلیک کرد که بر اثر آن من به یک گوشه افتادم و شهید امیدی هم به گوشه دیگر اما تا آن لحظه هنوز به شهادت نرسیده بود.

آبنوش ادامه داد: پس از مدتی درگیری سرانجام یکی دیگر از تانک‌های عراقی شلیک کرد که ترکش توپ به گلوی حاج محسن اصابت کرده و او به شهادت رسید.

وی گفت: همانگونه که سردار بروجردی به عنوان «مسیح کردستان» از او یاد می شود، من هم اعتقاد دارم سردار شهید حاج محسن امیدی «مسیح همدان» است و هر موقع که جایی کم می آورم از روح آن کمک می‌گیرم.

وی کربلایی شدن را از ویژگی‌هایی بارز شهدا ذکر کرد و گفت: یکی از شرایط کربلایی شدن این است که کربلا را درک کنیم؛ سالها طول کشید که من توانستم این مساله را درک نمایم اما شهدا آن را با عمق جان دریافته بودند و به همین خاطر بود که واقعا کربلایی شدند.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون عملیات سازمان بسیج شهید محسن امیدی شهید امیدی محسن امیدی حاج محسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور فرعی و کوهستانی گنجنامه- تویسرکان بازگشایی شد

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مهرداد آهکی گفت: از اواسط اسفند سال ۱۴۰۲ عملیات بازگشایی محور گنجنامه-تویسرکان با فعالیت ۱۰ نفر نیروی راهدار،۱ دستگاه برف خور،۱ دستگاه گریدر،۲ دستگاه لودر،۳ دستگاه کامیون برفروبی آغاز شده بود و تاکنون ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه داشته است.

مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان همدان افزود: در این مسیر کوهستانی، ۱۴ کیلومتر آن بسیار کولاک گیر بوده و در برخی از نقاط ارتفاع کولاک برف به ۶ متر نیز می رسد که با فعالیت جهادی عوامل راهداری عملیات برفروبی و بازگشایی این مسیر به پایان رسیده است.

وی بیان کرد: بیش از ۲ هزار متر مربع در محور گنجنامه-تویسرکان با استفاده از آسفالت گرم چاله گیری و لکه گیری انجام شده است و عملیات لق گیری سنگ ها، تعمیر و نصب گادرریل و نصب نیوجرسی نیز در حال انجام است.

آهکی در پایان گفت: محور گنجنامهتویسرکان از امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه با هماهنگی کمیسیون ایمنی راهها،مدیریت بحران استانداری و پلیس راه استان بطور کامل بازگشایی می شود.

دیگر خبرها

  • ۳۰ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی در همدان برگزار می‌شود
  • اعزام ۳۰۰۰ نفر از استان همدان به مناطق عملیاتی غرب کشور
  • بایدن: تا زمان آزادی گروگان‌ها آرام نمی‌گیرم
  • اعزام ۳۰ هزار نفر از استان همدان به اردوی راهیان نور
  • مبانی تئوری و فکری محکم اسلام علت ماندگاری انقلاب اسلامی است
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • احتمال ریزش سنگ ریزه در جاده گنجنامه-تویسرکان
  • محور فرعی و کوهستانی گنجنامه- تویسرکان بازگشایی شد
  • بازگشایی محور فرعی و کوهستانی گنجنامه- تویسرکان
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب