Web Analytics Made Easy - Statcounter

وکیل پرونده کودک آزاری در ماهشهر از صدور حکم هشت سال حبس برای نامادری و پدر کودک آزار در ماهشهر خبرداد.

نوال نزاری پنجشنبه اظهار داشت: این حکم بعد از ۲ سال رسیدگی به پرونده، از سوی دادگاه تجدیدنظر صادر شده و قطعی و لازم الاجراست.

اردیبهشت سال ۹۷ خبر حبس و شکنجه ۲ دختر ۱۲و ۹ ساله و یک پسر چهار ساله در خانه خود در ماهشهر توسط نامادری و پدر، منتشر شد که بازتاب گسترده‌ای داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نزاری درباره این پرونده توضیح داد: متهم ردیف اول، نامادری این سه کودک بوده که به ایراد ضرب و جرح عمدی، حبس غیرقانونی و کودک آزاری نسبت به کودکان به نام‌های فاطمه، ام البنین و علی اکبر متهم بوده و متهم ردیف دوم، پدر این کودکان است که به حبس غیرقانونی و کودک آزاری متهم شده است.

وی افزود: یکی از تشکل‌های مردم نهاد تهران، همزمان با انتشار خبر کودک آزاری، در تماس با کانون وکلای استان که در آن زمان ریاستش را به عهده داشتم، درخواست معرفی وکیل برای این پرونده کرده بودند که تبرعاً وکالت این پرونده را برعهده گرفتم.

نزاری اضافه کرد: بعد از عهده دار شدن وکالت این پرونده که در دادسرا در مرحله رسیدگی بود از ما قول گرفتند در صورتی که محتویات پرونده را رسانه‌ای نکنیم، اجازه خواندن پرونده را می‌دهند، ما هم تصمیم گرفتیم تا زمان صدور حکم آن را رسانه‌ای نکنیم.

وی افزود: دادسرا پرونده را بررسی و رسیدگی و برای مجرمیت نامادری و پدر کودکان کیفرخواست صادر کرد و بعد از آن نیز پرونده را به دادگاه فرستاد، در دادگاه نیز طبق محتویات پرونده بعد از اینکه قرار صادر می‌شود، هر ۲ متهم را که بازداشت شده بودند با قرار وثیقه آزاد کردند، که ما ایراد گرفتیم این زن نباید آزاد شود.

این وکیل دادگستری ادامه داد: متهمان تا زمان صدور رای آزاد بودند، آنها بعد از صدور رای دادگاه بدوی اعتراض کردند اما دادگاه تجدیدنظر اعتراض آنها را رد کرد، بنابراین اکنون باید حکم پنج سال برای نامادری و سه سال حبس برای پدر اجرا شود.

رییس سابق کانون وکلای خوزستان همچنین گفت: با توجه به اینکه پدر کودکان صلاحیت قیمومیت آنها را نداشت، دادستان ماهشهر، عموی بچه‌ها را به عنوان قیم اتفاقی تعیین کرده بود اما در این مدت عمو به هیچ وجه به من مراجعه نکرده و هر چه تماس گرفتم، حتی بعد از صدور رای پرونده، به تماس‌ها پاسخ نداده است.

نزاری افزود: از وضعیت فعلی کودکان اطلاعی در دست نداریم، البته به صورت غیررسمی شنیدیم که عمو و پدر کودکان با یکدیگر آشتی و سازش کرده‌اند اما از صحت این خبر اطلاعی ندارم.

وی اضافه کرد: بر اساس قانون، قیم ملزم به نگهداری کودکان است، مگر اینکه استعفا دهد و تا زمانی که قیم است، حق ندارد به صورت دیگری رفتار کند و یا کودکان را به پدرشان بازگرداند.

نزاری ادامه داد: با توجه به شدت اذیت و آزارهای نامادری که به صورت اتفاقی توسط یکی از همسایه‌ها افشا شد و ممکن بود به مرگ کودکان منجر شود، انتظار می‌رفت بیش از این محکوم شود اما دادگاه اینطور تصمیم گرفته که پنج سال حبس برای وی در نظر بگیرد.

بر اساس این گزارش، شکنجه و آزار سه کودک چهار تا ۱۲ ساله در شهرک طالقانی (کوره) ماهشهر توسط یکی از همسایه‌ها در اردیبهشت ۹۷ به پلیس گزارش شد. این کودکان توسط نامادری و پدرشان در حیاط خانه حبس شده و مورد آزار و اذیت و ضرب و جرح قرار می‌گرفتند. گفته شده بود دست دختر بزرگتر به وسیله چکش شکسته و دهان وی با چسب حرارتی بسته و چند روز از خوردن غذا و آب محروم بود.

بندر ماهشهر در جنوب خوزستان قرار دارد.

/ایرنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نامادری و پدر سال حبس کودک آزاری پدر کودک کودک آزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۹۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان

 رئیس بیمارستان فوق تخصصی الزهرا (س) زاهدان با بیان این خبر گفت: از سال ۱۳۹۸ با راه اندازی بخش کاشت حلزون در این بیمارستان، تاکنون ۱۰۶ کودک ناشنوا، با کاشت حلزون شنوایی خود را به دست آورده اند.

وی ادامه داد: مناسب‌ترین سن برای شروع فرآیند کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا قبل از سه تا پنج سالگی است.

مالکی افزود: در حال حاضر ۲۶ کودک ناشنوای دیگر نیز شناسایی شده و در نوبت کاشت حلزون در این بیمارستان قرار دارند.

دکتر مالکی خاطرنشان کرد: خدمات کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا به صورت رایگان انجام می‌شود و بیمار نیازی به انجام مسافرت درمانی و صرف هزینه‌های هنگفت را ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • تجاوز جنسی ۴ مرد افغان به نوجوان ایرانی در تهران | التماس کردم فایده نداشت! +فیلم
  • درخواست اعدام برای عاملان تعرض به پسر نوجوان
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی