Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-رییس قوه قضاییه با بیان اینکه اگر خصوصی سازی درست اجرا می‌شد تولید و اشتغال در کشور رونق می‌گرفت، گفت: باید الزامات خصوصی سازی از جمله بررسی اهلیت فردی که می‌خواهد مالکیت یک کارخانه و بنگاه دولتی را به دست آورد و میزان آورده آن فرد برای توسعه تولید مورد توجه قرار گیرد. خبرگزاری میزان – به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، آیت الله رییسی، رییس قوه قضاییه در جلسه شورای اداری استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: فعال کردن اقتصاد گردشگری و صنایع تبدیلی در استان چهارمحال و بختیاری یکی از ضرورت هاست که می‌تواند در امر رونق تولید و اشتغال گره گشایی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس قوه قضاییه با اشاره به وضعیت رودخانه سرخون که آغشته به نفت شده و مشکلاتی را برای اهالی منطقه ایجاد کرده است و مردم از قوه قضاییه به عنوان احقاق حقوق عامه خواستار پیگیری موضوع هستند، گفت: از وزیر نفت و نیرو می‌خواهم با تشکیل و اعزام کارگروهی به منطقه، وضعیت این رودخانه را با ارائه راهکار‌هایی تعیین کنند؛ متخصصان ما که مشکلات چاه‌های نفت کشور‌های دیگر را حل می‌کنند قطعا توانایی رفع مشکل این رودخانه را نیز دارند.

وی با اشاره به مشکلات و موضوعات آبی میان استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری گفت: در جریان سفر به استان اصفهان کارگروهی برای رفع مشکل مزبور زیر نظر آقای اژه‌ای تشکیل شد و نقطه نظرات همه طرفین این موضوع در استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری و سایر استان‌ها شنیده شد. تصمیم اساسی در خصوص موضوعات آبی میان استان‌های اصفهان و چهارمحال و بخیتاری و سایر استان ها، در شورای عالی آب و دولت اتخاذ می‌شود که بسیاری از مسائل در خصوص موضوع مورد اشاره به دولت انتقال یافته است. وزیر نیرو باید با فعال کردن سریع شورای عالی آب و تشکیل کارگروهی ذیل آن، ظرف مدت کوتاهی با حضور نمایندگان استان‌های ذی نفع تصمیم علمی و عادلانه‌ای را در خصوص توزیع عادلانه آب اتخاذ کند. ما در دستگاه قضایی پیگیر رفع موضوعات آبی استان چهارمحال و بختیاری خواهیم بود و آقای اژه‌ای نیز کماکان موضوع را دنبال خواهد کرد.

آیت الله رییسی خاطرنشان کرد: مردم از کمبود‌ها ناراحت نیستند بلکه از بی عدالتی و تبعیض ناراحت می‌شوند. ما در قوه قضاییه موضوع تسهیل فضای کسب و کار را پیگیری می‌کنیم و به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد در زمینه رفع موانع جهش تولید کوتاهی شود.

آیت الله رییسی با اشاره به موضوع کارخانه‌ای در استان چهارمحال و بختیاری که کارگران بومی آن اخراج شده بودند و بعد از مدتی کارگرانی از مناطق دیگر در آن کارخانه جذب شدند، گفت: اخراج کارگر بدون دلیل و بدون لحاظ حق و حقوق کارگران و سوابق کاری آن‌ها حتما امر نادرستی است و ما این موارد را قطعا پیگیری می‌کنیم.   بیشتر بخوانید: گزارش شانزدهمین سفر استانی رییس قوه قضاییه وی تصریح کرد: اگر خصوصی سازی درست اجرا می‌شد تولید و اشتغال در کشور رونق می‌گرفت و ما با تعطیلی برخی کارخانه‌ها که کار‌های تک انجام می‌دهند مواجه نبودیم. باید الزامات خصوصی سازی از جمله بررسی اهلیت فردی که می‌خواهد مالکیت یک کارخانه و بنگاه دولتی را به دست آورد و میزان آورده آن فرد برای توسعه تولید مورد توجه قرار گیرد.

مشروح خبر متعاقبا اعلام می‌شود

انتهای پیام/ برچسب ها: قوه قضاییه رییسی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قوه قضاییه رییسی استان چهارمحال و بختیاری رییس قوه قضاییه تولید و اشتغال خصوصی سازی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۰۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • مختومه شدن ۲۹۰ هزار پرونده در دادگستری چهارمحال و بختیاری
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟