Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-با شیوع ویروس کرونا تمام صنوف با رکود مواجه شدند و خسارت‌های مالی زیادی متحمل شدند در این بین صنف نوشت افزار، کتاب و محصولات فرهنگی نیز با رکود بی سابقه‌ای مواجه شده و کاهش فروش ۷۵ درصدی را تجربه کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزارى تسنیم از بندرعباس، ویروس کرونا با آمدنش، علاوه بر ایجاد بیمارى در بین مردم، هیچ صنف و شغلى را از شر خود در امان نگذاشت؛ برای بررسی بیشتر این موضوع این‌بار به سراغ صنف نوشت افزار رفته‌ایم که در وضعیت خوبى به سر نمی‌برند و این صنف نیز دچار رکود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رکود کامل در بازار لوازم التحریر همدان حکمفرما استپاسداشت عید غدیر در کبودرآهنگ؛ از توزیع بسته غذایی تا اهدای لوازم التحریرقم|توزیع 2500 بسته معیشتی و لوازم التحریر از قاب دوربین

هر ساله در شهریورماه دانش آموزان و دانشجویان براى خرید مایحتاج سال تحصیلى جدید خود، به فروشگاه‌هاى نوشت افزار یا نمایشگاه‌هاى فروش ویژه لوازم التحریر، می‌رفتند اما امسال خبرى از برپایى نمایشگاه‌ها و شور و شوق دانش آموزان و دانشجویان براى خرید این اقلام در بازار هم نیست.

کاهش فروش 75 درصدى در فروشگاه‌هاى لوازم التحریر

در این رابطه رئیس اتحادیه نوشت افزار، کتاب، روزنامه و محصولات فرهنگی بندرعباس در گفتگو با تسنیم، گفت: اتحادیه نوشت افزار، کتاب و محصولات فرهنگى شامل 10 تا 12 رسته است که بعضى از رسته‌ها مانند لوازم موسیقى و صوتى که براى مراسمات نیز این وسایل را اجاره می‌دادند، از ابتداى شیوع کرونا تعطیل شدند و تاکنون فعالیت خود را شروع نکرده‌اند و معلوم نیست تا چه زمانى تعطیل باشند.

حسین نمازى ادامه داد: رسته بازى‌هاى رایانه‌ای و غیر رایانه‌اى که در محیط‌هاى بسته فعالیت داشتند نیز از ابتداى کرونا تعطیل شده‌اند، صنف لوازم التحریر و کتاب فروشى‌ها نیز که از اردیبهشت ماه بعد از دو ماه تعطیلى شروع به فعالیت کرده‌اند، بدلیل تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها در طول ترم گذشته، به نسبت سال گذشته نزدیک 75 درصد کاهش فروش داشته اند.

وى خاطرنشان کرد: در این زمان هم به دلیل مجازى شدن اغلب دانشگاه‌ها و مدارس، فروش خوبى به نسبت سال‌هاى گذشته صورت نگرفته است و بسیارى از فروشگاه‌ها و کتابفروشى‌هاى ما در وضعیت مالى خوبى به سر نمی‌برند.

اکثر لوازم التحریر سال گذشته، هنوز استفاده نشده است

در این خصوص مادر یکى از دانش آموزان دوره اول متوسطه بندرعباس در گفتگو با خبرنگار تسنیم، گفت: با توجه به اینکه ترم دوم سال تحصیلى گذشته بصورت مجازى برگزار شد، اقلام مورد نیاز دانش آموزان نظیر دفتر، خودکار، جامدادى و غیره، سالم بوده و استفاده نشده و دیگر نیازى به خرید لوازم التحریر جدید براى سال تحصیلى جدید نبود.

یکى از معلمان بندرعباسى نیز در خصوص عدم توانایى خرید نوشت افزار دانش آموزانش توسط والدین آنها، این‌گونه اظهار کرد: شرایط اقتصادى حاکم در جامعه و بالا رفتن قیمت‌ها، موجب شده است که بسیارى از خانواده‌ها بویژه در مناطق محروم در مضیقه بوده و قدرت خرید لوازم التحریر جدید را نداشته باشند.

یکى از دانشجویان بندرعباس نیز تصریح کرد: به دلیل استفاده اکثریت اساتید از جزوه‌های تایپی، چاپی، pdf و پاورپوینت در سال‌هاى اخیر، استفاده از نوشت افزار در بین دانشجویان، به مراتب کمتر شده و امسال نیز با مجازى شدن دروس دانشگاه، نیاز به لوازم التحریر به کمترین میزان خود رسیده است.

هیچ حمایتى تاکنون از سوى مسئولین براى این صنف، صورت نگرفته است

در این خصوص رئیس اتحادیه نوشت افزار، کتاب، روزنامه و محصولات فرهنگی بندرعباس تصریح کرد: بنده تاکنون به فرمانداری، استانداری و اداره صمت، نامه نگاری‌های زیادی در خصوص خسارت‌هایی که به صنف ما وارد شده، انجام داده‌ام متاسفانه فروشندگان ما حتی جزء لیست اصنافی که وام با بهره 12 درصد به آن‌ها تعلق می‌گیرد، نبوده‌اند و تسهیلاتی هم به این فروشندگان تعلق نگرفته است.

وى ادامه داد: هفته گذشته نامه‌ای به اداره کل فرهنگ و ارشاد استان در خصوص مشکلات این صنف نوشتم که قرار شد وام 12 میلیونی با بهره 12 درصد به این فروشندگان تعلق بگیرد تا کمى از مشکلات فروشگاه‌هاى خسارت دیده این صنف جبران شود.

گزارش از سمانه جیشی

انتهای پیام/868/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لوازم التحریر دانش آموزان فروشگاه ها نوشت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۴۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا هشتم اردیبهشت‌ماه معادل ۲۶.۵۷ میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۲۹.۰۳ میلیارد مترمکعب بود، ۸ درصد کاهش داشته است؛ همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز با عدد ۱۶.۵۲ میلیارد متر مکعب نسبت به سال قبل یک درصد کاهش داشته است.

به‌گزارش ایسنا،حجم آب موجود مخازن اکنون ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعب بوده نیز تغییری نداشته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۶۴ درصد است.

وضعیت برخی از سدهای مهم کشور بیانگر این است که در ۱۱سد درصد پرشدگی ۱۰۰درصد است، به‌طوری‌ که سد ارس آذربایجان شرقی، سد شهید قنبری استان آذربایجان غربی، سد جگین استان هرمزگان، سد کوثر کهگیلویه و بویراحمد، سد رودبار استان لرستان، سد ایلام و سد قشلاق و آزاد استان کردستان و سدهای پیشین، ریزدان، خیرآباد، ماشکیدعلیا ۱۰۰ درصد پر هستند.

همچنین ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلیمتر است. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱میلیمتر) ۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900458

دیگر خبرها

  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت