Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه گرگان گفت: بعد از چند ماه برگزاری نماز جمعه را آغاز کردیم و امیدواریم کرونا هرچه زودتر رفع شود و سلامت به همه مردم دنیا بازگردد.

وی افزود: دنیا پر از حوادث و گرفتاری‌ها است و البته این گرفتاری‌ها برای زندگی آدمی نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نورمفیدی بیان کرد: در قرآن گرفتاری‌ها به عنوان آزمایش در نظر گرفته شده و در شرایط سختی و دشواری است که ماهیت وجودی انسان خود را نشان می‌دهد.

امام جمعه گرگان بیان کرد: انسان دارای ایمان حقیقی و خداباور در مقابل سختی‌ها نمی‌شکنند و نمی‌افتند و کسانی که ایمان واقعی ندارند از پا در خواهند آمد.

او با بیان این که ایمان ظاهری و باطنی متفاوت است، افزود: سختی‌هایی مانند کرونا البته مشکلاتی را ایجاد می‌کنند، اما سختی‌ها برای زندگی انسان لازم بوده و سبب پیشرفت خواهد شد، زیرا در غیر اینصورت زندگی ساکن و راکد خواهد ماند.

نورمفیدی بیان کرد: کرونا روحیه احسان، نوع دوستی و خدمت به دیگری را زنده کرد و مواسات به عنوان یک جریان اجتماعی نمود یافت.

او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توهین نشریه فرانسوی به ساحت پیامبر (ص) گفت: ما مسلمانان برای همه پیامبران احترام قائل هستیم و پیامبران الهی در نزد همه ملت‌ها مکرم و مقدس هستند و این عمل دشمنی، عداوت و خصومت غرب با ساحت رسول اکرم (ص)، قرآن و مسلمانان را نشان می‌دهد.

نماینده، ولی فقیه در گلستان گفت: دشمنان بدانند با این کار روحیه مسلمانان تضعیف نخواهد شد و باعث قوت قلب آن‌ها خواهد شد و مردم آگاه خواهند شد می‌شوند که در غرب هیچگاه خیرخواه مسلمانان نیست.

او بیان کرد: گلستان در شرایط زرد کرونا قرار دارد و همه باید مراقبت کنیم دوباره شرایط قرمز برنگردیم.   انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماز جمعه ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۶۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سختی کار نفتی‌ها

شانا _ گروه فیلم: منطقه تهران یکی از مناطق دوازده‌گانه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران است که مرکز آن در جنوب پایتخت واقع شده است و با ۲ هزار و ۷۳ کیلومتر خطوط انتقال با مناطق مرکزی اصفهان، شمال‌غرب، شمال‌شرق، شمال و جنوب‌شرق اشتراک انتقال دارد. این منطقه همچنین با داشتن ۹ مرکز انتقال نفت، ۴ تأسیسات، ۲ ایستگاه فشارشکن، ۲۶ ایستگاه مخابراتی و ۲۲ رشته خط از قطر ۸ تا ۳۰ اینچ، سوخت موردنیاز کلانشهر تهران و استان‌های نیمۀ شمالی کشور را تأمین می‌کند.

دریافت 35 MB

این منطقه وظیفه انتقال فرآورده‌های نفتی به استان‌های سمنان تا خراسان رضوی، مازندران، البرز، قـزوین، گیلان و زنجان را عهده‌دار بوده است. افزون بر آن، نفت خام خوراک پالایشگاه‌های تهران و تبریز نیز از طریق این منطقه تغذیه می‌شود و کل محصول تولیـدی پالایشگاه تهـران با خطوط این ترمینال به استان‌های ذکرشده و همچنین انبارهای نفت پخش در جنوب، شمال‌غرب و شمال‌شرق انتقال می‌یابد.

منطقه تهران همچنین وظیفه سوخت‌رسانی از طریق خطوط لوله به فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی (ره) و تأمین سوخت نیروگاه‌های دماوند، باقرشهر، منتظرقائم، شهیدرجایی (قزوین) و گیلان را نیز به عهده دارد.

دیگر خبرها

  • دولت گرفتاری اقتصادی مردم را کاهش دهد‌
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • بازی مرگ و زندگی ایران: این رقیب را بکش و زنده بمان!
  • اتباع بیگانه و قاچاق سوخت دو مساله اصلی هرمزگان است
  • تساوی آلومینیوم و فولاد در اراک؛ شاگردان ویسی همچنان در لبه پرتگاه
  • اوسمار: می‌دانستیم که بازی سختی با سپاهان داریم
  • سختی کار نفتی‌ها
  • یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد
  • از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها / معلمان بجنوردی از سختی‌های شغل‌شان می‌گویند
  • جشنواره «هات‌داکس» در ایستگاه پایانی؟/ گرفتاری‌های تهدید کننده