Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، آموزش و پرورش در هفته گذشته با اخباری چون  «حذف عکس دختران از روی جلد کتاب درسی»، «ثابت می‌کنیم دوگانگی سلامت و آموزش نادرست است» و «ممنوعیت دریافت کمک مالی از خانواده‌ها برای تامین تجهیزات بهداشتی مدارس» سپری شد.

ثابت می‌کنیم دوگانگی سلامت و آموزش نادرست است

حسن روحانی رئیس جمهور بیان کرد: در سال های گذشته یکی از دغدغه‌های آموزش و پرورش سلامت دانش آموزان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از آن که فردی به مدرسه بیاید غربالگری انجام می گرفت که به معنای اهمیت سلامت دانش آموزان بود.

او با اشاره به اینکه همیشه دغدغه سلامت در آموزش و پرورش وجود داشته است، اظهار کرد: امسال این دقت‌ها بیشتر خواهد بود و سلامت دانش آموزان به دلیل حضور یک دشمن طبیعی به نام کرونا باید مورد توجه بیشتری باشد.

روحانی تاکید کرد: امروز آموزش علم و دانش آغاز می‌شود تا بگوییم که آموزش در کشور ما در سخت‌ترین شرایط تعطیل نیست، ما در ۸ سال جنگ تحمیلی آموزش را تعطیل نکردیم، در روز‌های سخت بمباران در شهر‌ها آموزش را تعطیل نکردیم و دانش آموزان علی رغم سختی‌ها آموزش را در مدارس آموختند.

ممنوعیت دریافت کمک مالی از خانواده‌ها برای تامین تجهیزات بهداشتی مدارس

زهرا مظفر مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش درباره وجاهت قانونی اخذ وجه اجباری برخی مدارس از خانواده ها برای تامین تجهیزات بهداشتی مدارس، بیان کرد: مدارس اجازه ندارند که به اجبار اخذ وجهی از خانواده ها برای تامین تجهیزات بهداشتی مدارس داشته باشند.

او ادامه داد: همانطور که خانواده ‌ها دغدغه تامین تغذیه و پوشاک فرزندانشان را دارند در شرایط مواجهه با بیماری کرونا هم توصیه ما این است که اگر خانواده‌ای امکان تامین تجهیزات یا کمک به مدرسه را برای تجهیزات بهداشتی دارد، مضایقه نکند.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش تصریح کرد: خانواده‌ها در صورت مشاهده اخذ وجه اجباری مدرسه از آن‌ها می‌توانند با مراجعه به ستادهای نظارت منطقه و استان یا مراجعه به سایت shekayatmedu.ir این موضوع را اعلام کنند تا به آن رسیدگی شود.

رشد ۱۰۰ هزار نفری ثبت نام در مدارس غیردولتی/ روند پرداخت شهریه چگونه است؟

مجتبی زینی‌وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی درباره وضعیت پرداخت شهریه در این مدارس اظهار کرد: امسال در الگوی شهریه با توجه به وضعیت موجود و حضور مشروط دانش آموزان در مدارس اعلام کردیم که شهریه ثابت شامل برنامه مصوبه درسی و فعالیت‌های فوق برنامه آموزشی باشد که در قالب الگوی شهریه میزان آن تعیین شده است.

او ادامه داد: شهریه فعالیت‌های فوق برنامه غیرآموزشی تا شروع سال تحصیلی و تعیین تکلیف وضعیت نباید از اولیا دریافت شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با اشاره به آمار نام نویسی در این مدارس گفت: در ابتدا برای نام نویسی دانش آموزان اظهار نظر‌های مختلفی می‌شد، اما اولیا از نحوه ارائه آموزش مجازی سال گذشته رضایت داشتند و آمار ثبت نامی تقلیل پیدا نکرد و حتی خوشبختانه نام نویسی رشد حدود ۱۰۰ هزار نفری داشته است.

تمهید وزیر آموزش و پرورش برای حذف عکس دختران از روی جلد کتاب درسی

چند روزی است که موضوع برخی حذفیات از کتاب‌های درسی چاپ جدید سر و صدای بسیاری به پا کرده است در حدی که گاه شائبه نفوذ سند ۲۰۳۰ مطرح می‌شود و گاه موضوع نادیده گرفتن زنان و دختران مطرح می‌شود.

به دنبال این موضوعات و جنجال‌ها محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حساب شخصی توئیتر خود از رسیدگی به این موضوع خبر داد.

کمبود ۷۰ درصدی مراقب سلامت در مدارس کشور

محمد محسن بیگی مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش به موضوع کمبود مراقب سلامت در مدارس هم اشاره کرد و گفت: براساس استانداردها به ازای هر ۷۵۰ دانش آموز باید یک مراقبت سلامت داشته باشیم که با توجه به برآوردها به ۱۵ هزار و ۸۰۰ مراقب سلامت نیاز داریم اما ۷۰ درصد آن تامین نشده است.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی با اشاره به اینکه در روستاها بهورزان مسئولیت تامین سلامت دانش آموزان را بر عهده دارند، گفت: به طور کلی برای تامین نیروی مورد نیاز امیدواریم بتوانیم ظرفیت های جدید ایجاد کرده و آنها را به کار بگیریم.

شرایط حضور کلاس اولی‌ها در سال تحصیلی جدید

مسعود ثقفی سخنگوی آموزش و پرورش تهران درباره چگونگی حضور دانش آموزان در مدارس بیان کرد: بر اساس صحبت‌های وزیر آموزش و پرورش، دانش آموزان می‌توانند به طور حضوری و غیرحضوری در کلاس‌های درس خود حاضر شوند.

او ادامه داد: اگر دانش آموزی تمایل داشته باشد می‌تواند به طور حضوری شرکت کند، اما اگر دانش‌آموزان و خانواده‌ها تمایلی به حضور ندارند به طور غیرحضوری امکان تحصیل وجود دارد.

ثقفی درباره نحوه حضور دانش آموزان ابتدایی بیان کرد: دانش‌آموزان اول ابتدایی هم به طور حضوری یا غیر حضوری امکان تحصیل دارند، اما برای ایجاد ارتباط عاطفی با تحصیل بهتر است به طور حضوری در کلاس‌ها شرکت کنند.

سناریو‌های ایران برای کمک به تامین تبلت دانش آموزان اتباع خارجی

غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور درباره چگونگی تامین تجهیزات آموزش مجازی برای دانش آموزان اتباع خارجی اظهار کرد: به عنوان دولت امکان ندارد که ابزار آموزش مجازی را برای همه دانش آموز چه اتباع خارجی وچه ایرانی تامین کنیم و حتی برای دانش آموزان ایرانی خیرین وارد عمل شدند.

او ادامه داد: از سه ماه پیش به مجامع بین الملی اطلاع رسانی شد تا نسبت به تامین تبلت دانش آموزان اتباع خارجی برنامه ریزی شود است و البته برخی اتباع امکان تهیه آن را داشتند اما بخشی امکان تهیه آن را نداشتند.

کریمی بیان کرد: به کمیساریای پناهندگان ریز نیازها را درج کردیم و دو سناریو هم پیشنهاد دادیم که اگر بخواهند تبلت وارد کنند عوارض گمرکی از آن دریافت نشوند اما هتوز اقدام مشخصی صورت نگرفته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدارس غیردولتی بازگشایی مدارس سلامت دانش آموزان آموزش و پرورش او ادامه طور حضوری اتباع خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۶۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت کتاب درسی دانش آموزان اعلام شد/ جزئیات ثبت سفارش

به گزارش خبرآنلاین، ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از امروز برای دانش‌آموزان میان پایه آغاز می‌شود.

تسنیم در خبری نوشت: ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی آینده برای دانش‌آموزان پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی، هشتم و نهم دوره متوسطه اول، یازدهم و دوازدهم دوره متوسطه دوم همچنین پایه‌های تحصیلی آمادگی ۲ (استثنایی)، اول ۲ (استثنایی)، اول ۳ (استثنایی) و اول تکمیلی (استثنایی) از امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شد و تا پایان خرداد ادامه دارد.

دانش‌آموزان برای ثبت سفارش کتاب‌های درسی باید به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به‌نشانی my.Gov.ir یا پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به‌نشانی my.medu.ir یا سامانه irtextbook.ir مراجعه کنند.

دانش‌آموزان و اولیاء آنان، در صورت تمایل می‌توانند از طریق سامانه مذکور نسبت به ثبت سفارش انفرادی اقدام کنند و برای ورود به سامانه کد ملی دانش‌آموز، نام کاربری و۶ رقم سمت راست شماره سریال شناسنامه دانش‌آموز، "رمز عبور" ورود به سامانه است.

دانش آموزان اتباع باید به جای کد ملی، کد اتباع در سامانه سیدا و به جای شماره سریال شناسنامه، ۶ رقم یک (۱۱۱۱۱۱) وارد کنند.

به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش، قیمت کتاب‌های درسی به طور میانگین ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش دارد.

قیمت کتاب‌های درسی دوره ابتدایی بدین شرح است:

پایه تحصیلی قیمت کتاب درسی
اول دبستان ۷۱ هزار تومان
دوم دبستان ۷۸ هزار تومان
سوم دبستان ۸۷ هزار تومان
چهارم دبستان ۸۷ هزار تومان
پنجم دبستان ۸۷ هزار تومان
ششم دبستان ۱۰۲ هزار تومان

قیمت کتاب‌های درسی پایه هشتم برای دانش‌آموزان دختر ۱۴۹ هزار تومان و برای دانش‌آموزان پسر ۱۵۲ هزار تومان است.

قیمت کتاب‌های درسی پایه نهم ۱۵۷ هزار تومان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898994

دیگر خبرها

  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی دانش آموزان
  • قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید اعلام شد
  • قیمت کتاب‌ های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اعلام شد
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • قیمت کتاب درسی دانش آموزان اعلام شد
  • قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اعلام شد
  • قیمت کتاب درسی دانش آموزان اعلام شد/ جزئیات ثبت سفارش
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید