Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@23:19:22 GMT

۹۰۰ پایگاه امداد و نجات نیاز داریم

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۵۹۷۳۱

خبرگزاری میزان-به گفته معاون عملیات سازمان امداد و نجات، علاوه بر ۵۶۱ پایگاه موجود، برای پوشش سراسری کشور به ۹۰۰ پایگاه امداد و نجات دیگر نیاز است. محمدباقر محمدی در گفت‌وگو با میزان گفت: ما در معاونت عملیات سازمان امداد و نجات، نوک پیکان مواجه با حوادث هستیم. این معاونت دارای سه بخش است. بخش اول مرکز کنترل عملیات است که وظیفه آن هماهنگی عملیات‌ها از طریق سیستم‌های در اختیار سراسر کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بخش به صورت شبانه روزی فعال است و در هنگام حوادث، میزان نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز را مشخص و به منطقه اعزام می‌کند.    وی افزود: بخش دوم، مدیریت پایگاه‌های امداد و نجات است که در مجموع ۵۶۱ پایگاه جاده ای، کوهستانی و ساحلی در کشور فعال هستند. برای عملکرد هر چه بهتر و بر اساس پایش‌های انجام شده، به ۹۰۰ پایگاه دیگر برای پوشش سراسری نیازمندیم.   معاون عملیات سازمان امداد و نجات با اشاره به کمبود نیروی انسانی گفت: همچنین بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، نیازمند ۱۰ هزار نفر نیروی انسانی جدید و متخصص هستیم تا در پایگاه ها مسغول کار شوند.   این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر ادامه داد: این پایگاه‌ها در سراسر کشور پراکنده هستند و در صورت گزارش حوادث به منطقه اعزام می‌شوند. در واقع امدادگران پایگاه ها، اولین تیمی امدادی هستند که به محل حادثه می‌رسند و در صورت نیاز نیرو‌های بیشتر اعزام می‌شوند.   معاون عملیات سازمان امداد و نجات اظهار کرد: وقتی که زلزله رخ می‌دهد، این تیم ها، اولین نیرو‌های امدادی و در واقع تیم‌های ارزیاب هستند که به محل زلزله می‌روند و موقعیت و حادثه را ارزبابی کرده و امداد را آغاز می‌کنند.   محمدی درباره تاثیر ایجاد پایگاه هاب امداد و نجات در کاهش تلفات و خسارات گفت: از آنجایی که این تیم‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن و از نزدیک‌ترین مکان به محل حادثه اعزام می‌شوند، نقش موثری در کاهش تلفات دارند و با اقدامات سریع از خسارت بیشتر جلوگیری می‌کنند.    وی افزود: در تعطیلات تابستانی و عید نوروز که سفر‌های جاده‌ای افزایش پیدا می‌کند، این پایگاه‌ها بسیار مفید خواهند بود.    این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر با اشاره به بخش سوم این معاونت ادامه داد: بخش سوم مربوط به تیم‌های عملیاتی است که در سراسر کشور مستقر هستند.    معاون عملیات سازمان امداد و نجات ادامه داد: در حال حاضر ۲ هزارو ۲۸۰ تیم عملیاتی در کشور فعال هستند. همچنین تیم‌های واکنش سریع در ۱۳۷ مراکز استان‌ها وشهرستان‌های بالای ۱۲۰ هزار نفر جمعیت ایجاد کرده ایم.  بیشتر بخوانید: ضرورت اشتراک اطلاعات برای مدیریت بحران/ جمعیت هلال احمر پیشقدم شد   محمدی درباره کمبود اعتبارات بیان کرد: تجهیزات تخصصی و فردی این تیم‌ها هزینه بر است و در صورت تامین اعتبارات لازم، در سایر شهرستان‌ها نیز این تیم‌ها تشکیل و مستقر می‌شوند.    مسئولیت بیشتر به ما محول کردند بدون تامین مالی   معاون عملیات سازمان امداد و نجات درباره قوانین جدید مدیریت بحران گفت: اخیرا بر اساس قوانین جدید تصویب شده، وظایف دیگری به ما محول شده است که ما توانایی انجام آن‌ها را نداریم.   وی افزود: به عنوان مثال برای نجات در دریا و کوهستان امکانات و نیروی تخصصی نیاز است که ما در هلال احمر نداریم. همچنین وظیفه ما امر نجات جان افراد است نه کشف اجساد یا انتقال آن‌ها که این مسئله باعث کاهش عملکرد ما در حوزه نجات می‌شود.    این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر ادامه داد: متاسفانه تاکنون فقط وظایف را بیشتر کرده اند بدون اینکه امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی مورد نظر را تامین کنند.    محمدی با اشاره به خودرو‌های سازمان امداد و نجات گفت: با توجه به تکنولوژی‌های جدید، حوادث نیز متفاوت شده اند و ما تجهیزات و خودرو‌های مناسب و به روز برای مدیریت حوادث نداریم و ناوگان خودرویی ما نیازمند نوسازی هستند که امیدواریم به زودی این هزینه ها تامین شود.    انتهای پیام/ برچسب ها: امداد و نجات هلال احمر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امداد و نجات هلال احمر معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر نیروی انسانی تیم ها پایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۹۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات نجات نفس‌گیر در سیل عربستان؛ مهارت این جوان ستودنی است! | فیلم

کاربران شبکه‌های اجتماعی ویدئویی را منتشر کرده‌اند که شهامت و جسارت یک مرد جوان سعودی را در نجات ۴ تن دیگر که در سیل وادی الجعبه در این کشور گرفتار شده بودند، نشان می‌دهد.

به گزارش فرارو، یک مرد جوان که گفته می‌شود عایض الاکلبی نام دارد، با راندن یک لودر و نفوذ به سیلاب وادی الجعبه در شهر بیشه عربستان موفق به نجات این ۴ مرد جوان گرفتار شده است.

در ویدئوی منتشر شده از این اتفاق، یک لودر در وسط آب‌های شدید سیلاب ظاهر می‌شود، سپس دو نفر دیگر توانستند ۴ جوان را که در سیل گیر کرده بودند، نجات دهند.

کاربران شبکه‌های اجتماعی در عربستان سعودی عملیات نجات را که آن را قهرمانانه توصیف کردند، ستودند و به این ویدیو واکنش نشان دادند و از اقدام این شهروند سعودی تمجید کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تصادف مرگبار در خوزستان ۴ نفر را به کام مرگ کشاند
  • آتش‌نشانان بوشهری کودک گرفتار در بالابر را نجات دادند
  • نجات فرد مجروح از بین شعله‌های آتش توسط آتش نشانان
  • عملیات چهار ساعته نجات برای فرد گرفتار در ارتفاعات ریگ
  • عملیات نجات نفس‌گیر در سیل عربستان؛ مهارت این جوان ستودنی است! | فیلم
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد