Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا طغیان رودخانه‌های دره شیرون و سرحونی در بخش چلو شهرستان اندیکا هرساله بیش از ۶ ماه تردد ساکنان ۱۰ روستای منطقه شیمبار را با مرکز بخش و شهرستان مختل می کند.

مطالعات احداث یک دهانه پل بر روی این رودخانه از حوالی دهه ۸۰ انجام و در شهریور ۹۷ به عنوان یکی از مصوبه های سفر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، قرار شد اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پل در پاییز سال ۹۷ به مناقصه رفت و پیمانکار آن نیز مشخص شد اما پیمانکار مزبور به دلیل عدم تخصیص اعتبار، پیمانکار بعد از گذشت چند ماه انصراف داد.

پارسال نیز با توافق مسئولان اداره امور عشایر و با ترک تشریفات این پروژه به پیمانکار جدید واگذار و قرار شد بعد از بارندگی های بهاره و نشست آب، عملیات اجرایی آن آغاز شود.

سرانجام انتظار به سر رسید و تابستان امسال پیمانکار با تجهیز کارگاه عملیات احداث پل را آغاز کرد.

متاسفانه این عملیات دهم تداوم نداشت و با گذشت کمتر از ۲ ماه، حالا خبر رسیده که پیمانکار به دلیل گرانی مصالح درخواست فسخ قرارداد را به اداره کل امور عشایر استان خوزستان ارائه داده است.

رضی صادقی یکی از ساکنان روستای چال سنگا در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت : مسئولان برای احداث این پل واقعا باید اراده واقعی داشته باشند تا مشکل مردم حل شود، ما هرسال منتظر تحقق وعده های آنان هستیم اما گویا عزمی برای احداث این پل نیست.

وی افزود : نبود پل بر روی این رودخانه مشکلات و خاطرات تلخی به جای گذاشته و بارها شاهد غرق شدن عزیزانمان در مسیر تردد در این منطقه بوده ایم.

یکی دیگر از ساکنان روستای چال منار نیز به خبرنگار ایرنا گفت : گاهی قریب به یک ماه ارتباط روستاها با مرکز بخش قطع می شود و هیچ وسیله نقلیه ای حتی تراکتور هم نمی تواند از عرض رودخانه عبور کند.

عبدالله صادقی اضافه کرد : ساکنان این منطقه دیگر از احداث پل بر روی رودخانه ناامید شده و از مسئولان فقط وعده بدون عمل شنیده اند.

مدیر کل امور عشایر استان خوزستان در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت : تغییر نقشه ها اجرای پل توسط مشاور و افزایش قیمت آهن و مصالح از علت های تاخیر پروژه بوده و پیمانکار درخواست فسخ قرارداد ارائه داده است.

وی افزود : پیمانکار متعهد شده بود که ۴۰ درصد کار را انجام دهد  و سپس تقاضای مطالبات کند اما ظاهرا این پروژه طلسم شده است.

وی ادامه داد : در خواست پیمانکار این هفته بررسی می شود و برای تعیین تکلیف این پروژه تصمیم لازم گرفته می شود.

به گزارش ایرنا طغیان رودخانه فصلی دره شیران در این منطقه هر ساله موجب بروز مشکلاتی برای مردم این روستاها می شود و در اسفند سال ۱۳۸۳ نیز موجب غرق چهار نفر شد که ۲ نفر از آنها نجات یافته و ۲ نفر دیگر جان باختند.
عمق این رودخانه فصلی در برخی نقاط به بیش از یک متر و در موقع بارندگی و طغیان آب، به سه متر هم می رسد.
طغیان این رودخانه علاوه بر قطع راه ارتباطی ۱۰ روستا با بیش از ۲ هزار نفر جمعیت،  به دلیل قرار گرفتن در مسیر ایلراه، تردد عشایر استان خوزستان را نیز با مشکل روبرو می کند.
شهرستان اندیکا به سه بخش مرکزی، چلو و آبژدان تقسیم شده و در ۱۸۶ کیلومتری شمال شرق اهواز قرار دارد.

برچسب‌ها زندگی عشایری اندیکا رودخانه های کوهستانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری اندیکا رودخانه های کوهستانی زندگی عشایری اندیکا رودخانه های کوهستانی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۲۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم

به گزارش قدس آنلاین؛  حجت الاسلام و المسلمین جلیل علی نژاد روز یکشنبه در شورای اداری خوزستان اظهار کرد: توجه استاندار خوزستان به مسائل فرهنگی بسیار ستودنی بوده و امیدوارم که بتوانیم در مسیر تحکیم معارف و برکات اهل بیت (ع) گام برداریم.

وی با بیان اینکه خوزستان و اهواز دروازه تشیع است افزود: مردم ایران با ورود امام رضا (ع) به مذهب تشیع روی آورده و به برکت ایشان هر ساله میلیون ها زائر حسینی عازم کربلا می شوند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خوزستان گفت: به همت آستان قدس رضوی در ایام کرونا، سیل، بازسازی مساکن و اشتغال اقدامات موثری انجام شد و این روند همچنان در حال انجام است.

وی با اشاره به پرداخت ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی از سوی آستان قدس رضوی به استان خوزستان بیان کرد: با تزریق این اعتبار و به کمک سپاه و استانداری در شعیبیه خوزستان کارهای خوبی صدرت گرفت تا حدی که مهاجرت معکوس از شوشتر به این منطقه صورت گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین علی نژاد افزود: کانون های خوزستان در مسائل آموزشی اقدامات موثری انجام داده همچنین در اهدای جهیزیه به خوبی عمل کردند.

وی به جشن های زیر سایه خورشید در نقاط مختلف استان اشاره کرد و افزود: بنا نداریم که این جشن ها به صورت دولتی انجام شود بلکه جلوه مردمی بودن آن بسیار مهم است. هر جا مردم را وارد صحنه کردیم پیروز میدان بودیم و این روند باید ادامه داشته باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۰؛هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۴ استان
  • آماده‌باش در ۱۴ استان درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید
  • اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم
  • انتشار آگهی فراخوان عمومی جهت ارزیابی کیفی پیمانکاران راه و ترابری
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • دور جدید اجراهای پاپ در استان خوزستان آغاز شد
  • ماجرا‌های کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • درخواست احداث پل عابر در روستا
  • ماجراهای کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود